neagu Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Pedros te sun maine pe la 11 ca sa iti dau rulmentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Salutari ! Intrebare : Cat de greu poate fi sa repar ambreiajul de africutza ? Daca e sa ma iau dupa baietii de pe xrv.org e foarte greu . Am un kit de reparare EBC , un manual Haynese , multa vointa si zero experienta . Insa sunt foarte hotarat sa o fac singur , asa ca sfaturile voastre sunt binevenite . Any tips&tricks ? Noroc ! Editat Octombrie 20, 2010 de rip_husi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Cauta pe youtube, sunt filmulete in care iti zice ce si cum. Daca mai ai si manual Heynes... iti trebuie doar scule si timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Salutari ! Intrebare : Cat de greu poate fi sa repar ambreiajul de africutza ? Daca e sa ma iau dupa baietii de pe xrv.org e foarte greu . Am un kit de reparare EBC , un manual Haynese , multa vointa si zero experienta . Insa sunt foarte hotarat sa o fac singur , asa ca sfaturile voastre sunt binevenite . Any tips&tricks ? Noroc ! Singura chestie mai deosebita este sa strangi la final pachetul de placi cu cuplul de stragere specificat in manual. Deci iti trebuie o cheie dinamometrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Salutari ! Intrebare : Cat de greu poate fi sa repar ambreiajul de africutza ? Si ce repari la ambreaj,? intra in detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Si ce repari la ambreaj,? intra in detalii. In principiu vreau sa schimb discurile , arcurile si garnitura de la capac ( asta contine kitul de reparatie ) . Drumetia din vara m-a lasat fara un etrier pe fata, rulmentii din jug terminati si cu o garnitura care scapa ulei . La plimbarea de la Tabla Butii am reusit sa termin ambreiajul . De atunci pana acu vreo 2 saptamani am terminat si celalalt etrier pe fata ( cu discul aferent ) .... Nu am enumerat bucatile de carena imprastiate prin toata tara ( si pe la icoanele unor prieteni ) , ghidonul satul de indoieli si dezdoieli , suportul de topcase sfarmat , rama care sustine bordul sudata de 2 ori si alte detalii neesentiale . Daca stau bine sa ma gandesc sunt in masura sa scriu un manual despre cum sa NU folosesti Africana . Asa ca a venit vremea sa invat si sa repar , ca la stricat is bun . Pedros eu in 2 ore plec spre bucuresti si daca nu e ora prea tarzie o sa te sun sa bem berea aia promisa de la Valeni Noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Pedros eu in 2 ore plec spre bucuresti si daca nu e ora prea tarzie o sa te sun sa bem berea aia promisa de la Valeni Asa ma duci cu vorba de ceva timp, cind ajungi suna-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omidel Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 off-topic: sfaturi pt iarna : lanturi cu cristale swarovski, pt ca la o bijuterie de motor este imperios necesar o bijuterie de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Aahailei, uite cine se apucă de prostii... de cînd se tot laudă ! Băi blondule, dacă Âştiam că mergi la munte să dai mîna cu ursul.. aaa pardon te duci la BucureÂşti să bei bere cu nenea Pedros, ) mă agățam Âşi eu Cineva menționa de cheie dinamometrică.... ghici cine are eu îmi refac un motor nou pt. conservă aÂşa că am Âşi scule Âşi silicon Âşi diverse alte cele necesare... dai un trilulilu dacă ai nevoie de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omidel Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 mie imi plac baietii acestia, par a fi de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 cel mai curajos mi se pare ala cu pantaloni portocalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Si cica dumineca dimineata sosim la Valeni cu motoreta lui Silviu si anume la Boieru, sa o punem pe picere. Sa vezi ce beaaaauuuu, sa vezi ce beau si alti muncesc. sa vezi cum ma aduce Silviu acasa rrrrupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Intrunirea de toamna a Africanelor sau a Africanilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Pai daca se strange lumea... facem intrunire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Va astept GASESC SI CEVA PUI ACOLO PT GRATAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ststef Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Tu primesti, de acasa, cadou grisine cu diverse arome... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Intrunirea de toamna a Africanelor sau a Africanilor? Daaaa, daaaa , Switchule, si un a si alta. Mesaj completat Tu primesti, de acasa, cadou grisine cu diverse arome... Se stieeee, Neagu-i cu regimuuu. piine prajita, unt, brinza daia dulce. Mesaj completat Pai daca se strange lumea... facem intrunire... E ceva logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Tu primesti, de acasa, cadou grisine cu diverse arome... care esti ma? nu mai vreau grisine cat oi trai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ststef Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Care sunt? Ia gandeste-te pe unde ai umblat azi dupa masa si unde ti-e pompa de benzina? Nu cumva incuiata la mine in sertarul de la birou? Cred ca ma apuca maine o migrena si o lipsa de chef de munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Gasim si pui, peshte, si alte jivine. Pacat ca nu vine Petrush, ca ultima data cand am vorbit pe mess, mi-a dat o retzeta de ratza cu caramel, de imi ploua in gura. Si am un prieten care se tot duce la vanat razte... Deci maine fac ordine prin garaj, ca vad ca o sa fie inghesuiala... Mesaj completat Gata s-a spart gaska de ceva vreme, banuiesc ca deja au ajuns pe la casele lor. Am avut ceva emotii, dar am reusit sa terminam Afrikana "in doua ore", asa cum ne-am propus... Motorul asta merge fantastic. Multumesc tuturor pentru ajutor. O sa pun si poze dupa ce le descarc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Gasim si pui, peshte, si alte jivine. Pacat ca nu vine Petrush, ca ultima data cand am vorbit pe mess, mi-a dat o retzeta de ratza cu caramel, de imi ploua in gura. Si am un prieten care se tot duce la vanat razte... Deci maine fac ordine prin garaj, ca vad ca o sa fie inghesuiala...Mesaj completat Gata s-a spart gaska de ceva vreme, banuiesc ca deja au ajuns pe la casele lor. Am avut ceva emotii, dar am reusit sa terminam Afrikana "in doua ore", asa cum ne-am propus... Motorul asta merge fantastic. Multumesc tuturor pentru ajutor. O sa pun si poze dupa ce le descarc. Super gazda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Voi ati gasit motiv de gratar de fapt Felicitari pt "revergorare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate