Mihutz77 Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Daca pui kitul standard nou, intinzatorul la RD07 se aseaza la 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 (editat) ...la mine parca era pe 21 Oare la roata spate pe partea cu pinionul potriveste simering de 47mm exterior in loc de 47.2? Editat Noiembrie 23, 2013 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 DA. am pus simering romanesc si a fost la fix. cand am pus simering strainez a trebuit sa adaug niste silicon sa stea locului, am vazut la altii ca au pus banda de teflo de la instalatii de gaz/apa ca sa se aseze la fix. 0,2 ala functie de firma/calitate se simte au ba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Daca nu pupa pe diametru si n-ai dispozitie sa dai triplu pe original, pui un pic de silicon de instalatii si e super ok. Vezi sa ai o cursa relaxata a lantului de aprox. 3cm in jos si in sus fata de bascula in punctul de intersectie a extremitatii anvelopei suprapus peste bascula(spre motor vorbind), cu motocicleta pe roti dar nu incarcata cu pilot si/sau cu pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Sa incerc atunci sa caut Simering Fartec de Brasov. Astea is in jur de 5 lei, pe cand Honda minim 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Poti sa pui linistit semering romanesc, face acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Legat de lanţ, mi-am pus un kit 16/42 cu lanţ 122 zale ( 124 original, am scos 2 zale ) şi întinzătorul a trebuit setat la poziţia 15 sau 16 , nu mai ştiu exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Inca un RD03 de pe "linia de productie" a iesit pe drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) Inca un RD03 de pe "linia de productie" a iesit pe drumuri. IMG_20131123_131726087.jpg foarte fain arata doar ca ii lipseste aparatoarea de pe esapament :-) Editat Noiembrie 25, 2013 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Nu-i rau deloc, in primavara sper sa dau si eu drumul la "linia de productie" sa-l pun pe Moby-Dick la punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 foarte fain arata doar ca ii lipseste aparatoarea de pe esapament :-) piulitele sudate pe galerie sunt distruse si nu mai am cum sa le prind. O sa inventez eu ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Inca un RD03 de pe "linia de productie" a iesit pe drumuri. IMG_20131123_131726087.jpg Scutul acela e ca nuca-n perete. Nus e imbumba deloc, aluia pe TA ii vine bine, impreuna cu un rezervor si o sa asa faina ca aia din poza , iar o iau pe ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 De ce ii lasata asa mult din telescoapele de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) kit reparatie pompa, pret 120 lei, a costat 140 http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=product_info&products_id=1698 100 lei, pt cine are nevoie sa il tina ca si rezerva Editat Noiembrie 25, 2013 de red Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Cred ca-i cu prelungitoare la tuburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Iar eu cred ca e pt o parte feminina din familia Cstelia. Nevasta sau fiica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 And the winner is... Mihutz Are prelungitoare, pe care le-am scos intre timp, pentru ca noul proprietar e mai scurt in picioare si chiar erau degeaba. Am lasat si spatele mai moale pana la limita acceptabila. Andrei, Pe nevasta-mea n-o sa o vezi conducand motor in viata asta )) Iar pentru fiica-mea deocamdata Kawasaki-ul KX85 e suficient. Pentru cand ajunge la 18 ani, am deja la naftalina un RD03 stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 O pata de culoare in acest topic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 O pata de culoare in acest topic!!Ai putea s-o bagi in productie de serie. Succes garantat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 . Succes garantat! Garantat la ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) La "detoate" cu bani putini si fara mofturi. Editat Noiembrie 26, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) La "detoate" cu bani putini si fara mofturi. Nea Harea, ne lasi??? Afirmatii dintr-astea se fac in fata la birtul din fata blocului, duminica, in fata unor bobocei in ale motoscuterismului!!! Aveam o impresie diferita fata de dumneata pana acum dar vad ca ii susti lui Rul toate "copilariile": a vrut bmw, a fost cea mai bna dintre toate, apoi a vrut v-strom, alta si mai buna decat altele...Si-a luat africa twin, cea mai si cea mai buna dintre toate...pana i-a dat prin cap(sau i-ai bagat in cap) sa-si schimbe rotile! Acum sustii ca-i cea mai buna de scos pe linie... Ne lasi??? Pai e ca si cum scot africa twin pe roti de carucior de copil...Adica vrei sa spui ca "e buna la de toate" cu roti de 19/17? Fa un dus rece si gandeste-te apoi ce inseamna sa pui pe viraj denivelat un animal de 450-500kg(adventure-touring) cu roti turnate pe 19... Cate pistonase actioneaza pe un disc de africa twin? Ce frane ar trebui puse pe rotile lui Rul? Ai pus in discutie asta inainte sa afirmi ca "La "detoate" cu bani putini si fara mofturi." Ce amortizoare compenseaza diferenta de cursa MARE intre cele doua roti? Ai trait experienta schimbarii arcurilor de pe fata, intre cele clasice si progresive fara sa faci alta schimbare? Iti spun eu: este absolut radicala, Era sa-mi rup motocicleta pt ca nu am tinut cont de minimele seting-uri date de fabricant! Diferentele sunt imense! Parererea mea este ca faci afirmatii fara sa analizezi concret consecintele unei modificari la care, ma indoiesc ca nu s-au gandit simpaticii japonezi! "Buna la toate" o afirmatie gratuita cu care mai scriem un rand pe forumul de motociclism romanesc... Somn usor, domnul Harea, poate in curand va vad cu mult visatul scuter binemeritat! Imi cer scuze pt tonul sarcastic dar cand vad ca veteranii scot o perla, nu ma pot abtine sa nu rad pana la lacrimi :-) Editat Noiembrie 26, 2013 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) Mihut..tu ai fumat ceva??? Roti turnate au si Varadero,BMW1200,DL1000,Tiger1150 si sunt mai grele si mai puternice si prea le-am vazut cu ele rupte ,iar cu franele nici aici nu ai nimerit-o deoarece pastrand acelasi diametru de disc la un diametru mai mic al rotii ai o frana mai buna ...in concluzie te astept la o tura demonstrativa asfalt + coclau si mai discutam!! Si sa sti ca eu chiar am gasit la toate motocicletele pe care le-am avut parti bune si rele(pe care am incercat sa le corectez cat am putut) ..iar daca tu nu ai fost in stare sa- ti montezi si setezi corect 2 arcuri nu are rost sa tii teorii altora....te astep sa stam de vorba la prima iesire!! PS...pe suspensia fata am introdus "supape inertiale" care chiar aduc o modificare radicala a suspensiei in comparatie cu banala schimbare de arcuri . Si puteai frumos sa-ti spui parerea despre "inventile " mele direct fara sa te legi aiurea de Harea! Era sa uit...si DA!!..indiferent ce fel de moto o sa am ,a mea v-a fi cea mai buna!!!!! Editat Noiembrie 26, 2013 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 ............ Era sa uit...si DA!!..indiferent ce fel de moto o sa am ,a mea v-a fi cea mai buna!!!!! Eheee, stai dumneata la rand ca iote cati suntem p-acilea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Mmm, popcorn, azi avem actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate