Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

DA. am pus simering romanesc si a fost la fix. cand am pus simering strainez a trebuit sa adaug niste silicon sa stea locului, am vazut la altii ca au pus banda de teflo de la instalatii de gaz/apa ca sa se aseze la fix.

0,2 ala functie de firma/calitate se simte au ba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu pupa pe diametru si n-ai dispozitie sa dai triplu pe original, pui un pic de silicon de instalatii si e super ok.

Vezi sa ai o cursa relaxata a lantului de aprox. 3cm in jos si in sus fata de bascula in punctul de intersectie a extremitatii anvelopei suprapus peste bascula(spre motor vorbind), cu motocicleta pe roti dar nu incarcata cu pilot si/sau cu pasager.

Link spre comentariu

Inca un RD03 de pe "linia de productie" a iesit pe drumuri.

attachicon.gifIMG_20131123_131726087.jpg

Scutul acela e ca nuca-n perete. Nus e imbumba deloc, aluia pe TA ii vine bine, impreuna cu un rezervor si o sa asa faina ca aia din poza :), iar o iau pe ulei

Link spre comentariu

And the winner is... Mihutz :)

Are prelungitoare, pe care le-am scos intre timp, pentru ca noul proprietar e mai scurt in picioare si chiar erau degeaba. Am lasat si spatele mai moale pana la limita acceptabila.

Andrei,

Pe nevasta-mea n-o sa o vezi conducand motor in viata asta :))) Iar pentru fiica-mea deocamdata Kawasaki-ul KX85 e suficient. Pentru cand ajunge la 18 ani, am deja la naftalina un RD03 stock.

Link spre comentariu

La "detoate" cu bani putini si fara mofturi.

Nea Harea, ne lasi???

Afirmatii dintr-astea se fac in fata la birtul din fata blocului, duminica, in fata unor bobocei in ale motoscuterismului!!!

Aveam o impresie diferita fata de dumneata pana acum dar vad ca ii susti lui Rul toate "copilariile": a vrut bmw, a fost cea mai bna dintre toate, apoi a vrut v-strom, alta si mai buna decat altele...Si-a luat africa twin, cea mai si cea mai buna dintre toate...pana i-a dat prin cap(sau i-ai bagat in cap) sa-si schimbe rotile!

Acum sustii ca-i cea mai buna de scos pe linie...

Ne lasi???

Pai e ca si cum scot africa twin pe roti de carucior de copil...Adica vrei sa spui ca "e buna la de toate" cu roti de 19/17?

Fa un dus rece si gandeste-te apoi ce inseamna sa pui pe viraj denivelat un animal de 450-500kg(adventure-touring) cu roti turnate pe 19...

Cate pistonase actioneaza pe un disc de africa twin? Ce frane ar trebui puse pe rotile lui Rul? Ai pus in discutie asta inainte sa afirmi ca "La "detoate" cu bani putini si fara mofturi."

Ce amortizoare compenseaza diferenta de cursa MARE intre cele doua roti?

Ai trait experienta schimbarii arcurilor de pe fata, intre cele clasice si progresive fara sa faci alta schimbare? Iti spun eu: este absolut radicala, Era sa-mi rup motocicleta pt ca nu am tinut cont de minimele seting-uri date de fabricant! Diferentele sunt imense!

Parererea mea este ca faci afirmatii fara sa analizezi concret consecintele unei modificari la care, ma indoiesc ca nu s-au gandit simpaticii japonezi!

"Buna la toate" o afirmatie gratuita cu care mai scriem un rand pe forumul de motociclism romanesc...

Somn usor, domnul Harea, poate in curand va vad cu mult visatul scuter binemeritat!

Imi cer scuze pt tonul sarcastic dar cand vad ca veteranii scot o perla, nu ma pot abtine sa nu rad pana la lacrimi :-)

Editat de Mihutz77
Link spre comentariu

Mihut..tu ai fumat ceva??? Roti turnate au si Varadero,BMW1200,DL1000,Tiger1150 si sunt mai grele si mai puternice si prea le-am vazut cu ele rupte ,iar cu franele nici aici nu ai nimerit-o deoarece pastrand acelasi diametru de disc la un diametru mai mic al rotii ai o frana mai buna ...in concluzie te astept la o tura demonstrativa asfalt + coclau si mai discutam!!

Si sa sti ca eu chiar am gasit la toate motocicletele pe care le-am avut parti bune si rele(pe care am incercat sa le corectez cat am putut) ..iar daca tu nu ai fost in stare sa- ti montezi si setezi corect 2 arcuri nu are rost sa tii teorii altora....te astep sa stam de vorba la prima iesire!!

PS...pe suspensia fata am introdus "supape inertiale" care chiar aduc o modificare radicala a suspensiei in comparatie cu banala schimbare de arcuri .

Si puteai frumos sa-ti spui parerea despre "inventile " mele direct fara sa te legi aiurea de Harea!

Era sa uit...si DA!!..indiferent ce fel de moto o sa am ,a mea v-a fi cea mai buna!!!!!

Editat de rul
Link spre comentariu

............

Era sa uit...si DA!!..indiferent ce fel de moto o sa am ,a mea v-a fi cea mai buna!!!!!

Eheee, stai dumneata la rand ca iote cati suntem p-acilea.

Link spre comentariu