Arthur E Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Ieri am vrut sa vad daca mai este zapada pe Transalpina... Este! 2014-05-11 17.24.49.jpg Ai facut poza cu Africa paralela cu calota glaciara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Oltene...da' vad ca nu te'ncurci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Apropo... oltenii onoreaza cu prezenta la Nadrag? De ieri de la Nadrag 1. Eu2. Zoli3. Mircea Leschian4. Pufarinu5. Neagu6. Borco7. Arthur8. Andry9. Korben10. Monocord ?11. Pstefan12. Bulinu13. Paul Varanu' 14. Tibi (@escovent) 15. Emilian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Unii dintre ei se pregatesc de o tura mai lunga si aduna resurse din pacate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 (editat) Lucrezi pe nasturi ? Vino cu trenu, că-i mai ieftin. Dai jos mobra la Caransebeş şi pedalezi vreo 40km sau cât sunt până la Nădrag şi aia e... E frumoasă poza aia de copertă dar numai enduro-touring nu arată a fi şaua. Iar la frâne dacă pun iar două discuri de 10cm, să se împuşte. Cum arată Transalpina, e traversabilă sau mai sunt kilometri de zăpadă pe şosea ? Ai încercat sa urci şi dinspre Rânca ? Felicitări Andrei pentru c-ai adunat piesele la loc. Câte kile de şuruburi au rămas ? Editat Mai 12, 2014 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_oltean Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 .Cum arată Transalpina, e traversabilă sau mai sunt kilometri de zăpadă pe şosea ? Ai încercat sa urci şi dinspre Rânca ? Ar fi fost perfect daca nu ereau citeva portiuni cu zapada, ce e drept foarte scurte, dar cu zapada moale in care se afundau rotile. Din pacate prin Pasul Urdele nu se poate trece decit "cu piciorul". E o portiune de cel mult 20 de metri cu zapada dar in unele locuri cred ca avea peste un metru grosime... Am urcat numai dinspre Voineasa si nu stiu cum este in partea cealalalta. A... Multi copaci cazuti pe carosabil dar nu ereau blocaje. Altfel, a fost grozav, vremea nemaipomenita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Felicitări Andrei pentru c-ai adunat piesele la loc. Câte kile de şuruburi au rămas ? Mersi. Nu prea multe. De data asta.... Plus pompa de benzina. O tin de rezerva. In biblioteca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Mersi. Nu prea multe. De data asta.... Plus pompa de benzina. O tin de rezerva. In biblioteca. Apai, daca toate gaurile/filetele sunt ocupate cu suruburi, ce ramane e greutate extra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Mersi. Nu prea multe. De data asta.... Plus pompa de benzina. O tin de rezerva. In biblioteca. Daca nu ai ce face cu suruburile alea doua de la suporturile de scarite (cele cu cap foarte mare si inbus), le-as cumpara eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Daca nu ai ce face cu suruburile alea doua de la suporturile de scarite (cele cu cap foarte mare si inbus), le-as cumpara eu. Apai,daca-i asa, eu as lua aerisitoarele de la etrieri si clemele de plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Ha, ha, ha. Pai sa iau cutia la mine daca jung la Nadrag sau Valeni. Aerisitoarele alea sunt facute de mine pt pompa de benzina vacumatica si pt sincronizat carburatoarele. Nu merg la etrieri pt ca nu etanseaza acolo. Sincer, mi-a ramas neocupata o gaura cu filet in coada cadrului, pe partea stanga. Nici la ora actuala nu am habar ce ar putea fi fixat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) Ha, ha, ha. Pai sa iau cutia la mine daca jung la Nadrag sau Valeni. Aerisitoarele alea sunt facute de mine pt pompa de benzina vacumatica si pt sincronizat carburatoarele. Nu merg la etrieri pt ca nu etanseaza acolo. Sincer, mi-a ramas neocupata o gaura cu filet in coada cadrului, pe partea stanga. Nici la ora actuala nu am habar ce ar putea fi fixat acolo. Pai eu n-am cu ce sa ajung la nadrag (motivul: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=39&t=379&sid=8e11c8f93307f0e50131726cf4fe8888 ) , aerisitoare am,dar nu mi-a placut de la bun inceput cum sunt - le-am schimbat pe cele originale cu unele pe care mi se pare ca a trebuit sa le strang cam tare ca sa inchida . Editat Mai 13, 2014 de crazydanutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 1. Eu2. Zoli3. Mircea Leschian4. Pufarinu5. Neagu6. Borco7. Arthur8. Andry9. Korben10. Monocord ?11. Pstefan12. Bulinu13. Paul Varanu' 14. Tibi (@escovent) 15. Emilian 16. Boieru' si Roxy 17. Leo si Marinus 18. Lucian si Cristina 19. Stefan (dar inca nu se stie sigur) Sa vedem pe cine mai bagam in gasca de baieti din tara. Noi speram sa mai ploua pana la intrunire, sa fie terenul elegant, dar sa fie soare si frumos in acel weekend. Se mestereste intens la motoare. Al lui Leo e gata, al lui Lucian e acum in revizie la Cirpian, al meu e vraiste ca de obicei. Trebuiesc discuri de ambreiaj, trebuie verificate iar membranele si reglat carbelitorul, trebuie sa vad cum fac sa repar luminile, ca se aprind cand au ele chef, trebuiesc cauciucuri si un kit nou de lant... Dar nu va faceti griji, o sa vin cu ce mai ramane intreg pe ea. P.S. Sus pe Grohotis e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) Sebi, Sa nu uiti potcoava Dupa cum spuneam... terenul e deja destul de elegant... se scufunda Patrolul in el Intre timp s-au facut si stickerele, intreaga familie Stelia participa la decuparea lor, unii mai cu spor altii mai lenesi Editat Mai 13, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) Sper sa scoti Patrol-ul de acolo pana la Nadrag , ca dupa aia o sa ai surpriza sa-l calce unii cu mobra . P.S : are cineva de vanzare ceva cu crampoane , second ( 90/90/21 + 140/80/17 ) sa incalt Africana ptr Nadrag ? La cum arata drumul cred ca trebuie ceva cu ventuze . . . Editat Mai 13, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) Pai eu n-am cu ce sa ajung la nadrag (motivul: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=39&t=379&sid=8e11c8f93307f0e50131726cf4fe8888 ) , aerisitoare am,dar nu mi-a placut de la bun inceput cum sunt - le-am schimbat pe cele originale cu unele pe care mi se pare ca a trebuit sa le strang cam tare ca sa inchida . Nu sunt aerisitoare de etrieri. Sunt niste schtutz-uri, presetupe, pe care le-am insurubat la intrarea in cilindrii. Sunt niste suruburi de 6 gaurite in lung si strunjite cu flexul si bormasina. Isi fac treaba la cilindri dar in nici un caz nu merg la etriere. Nu ai terminat de reconditionat mobra? Adevarul ca si eu am tandalit-o de eram sa pierd inceputul de sezon. Pt bascula am gasit ceva rulmenti si simeringuri in comert. Iar restul am reusit sa ii reconditionez cat de cat. Oricum, e nasol. La RD04 sunt niste dimensiuni pe acolo de nu le gasesti in comert, plus ca multe site-uri de piese AT incep cu RD07 - 1993. P.S : are cineva de vanzare ceva cu crampoane , second ( 90/90/21 + 140/80/17 ) sa incalt Africana ptr Nadrag ? La cum arata drumul cred ca trebuie ceva cu ventuze . . . Rupe-ti de la gura si cumpara niste cramponate numai pt tine. Fac apel la comunitatea AT din Romania sa nu ajute pe nimeni care isi doreste cramponate SH Adica cum dom'ne, se da cu crampoane doar la intrunire si in rest o arde touring? Sa-si ia Goldwing atunci.... Editat Mai 13, 2014 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Am inteles cu suruburile cum e; m-am apucat de "reconditionat" prin ianuarie si de facut,dupa cum vezi, am facut totul prin cunostinte si prieteni, cine cum a putut si avut timp sa ma ajute (asa e cand n-ai bani de proiect). Mai fac misto prietenii de mine ca se termina sezonul, vine iarna,alea alea, dar nu-i bai, africana suporta cauciucuri de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Rupe-ti de la gura si cumpara niste cramponate numai pt tine. Fac apel la comunitatea AT din Romania sa nu ajute pe nimeni care isi doreste cramponate SH Adica cum dom'ne, se da cu crampoane doar la intrunire si in rest o arde touring? Sa-si ia Goldwing atunci.... Poate nu am fost destul de explicit , vreau sa cumpar o pereche , second , nu sa primesc . Ptr gume noi , nu am banuti acum , ca am bagat destul de mult in mobra la inceputul sezonului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 ntre timp s-au facut si stickerele, intreaga familie Stelia participa la decuparea lor, unii mai cu spor altii mai lenesi IMG_20140510_203409.jpg Cred cadomnului Max nu iar strica o doza de responsabilizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Cred cadomnului Max nu iar strica o doza de responsabilizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) 1. Eu2. Zoli3. Mircea Leschian4. Pufarinu5. Neagu6. Borco7. Arthur8. Andry9. Korben10. Monocord ?11. Pstefan12. Bulinu13. Paul Varanu' 14. Tibi (@escovent) 15. Emilian 16. Boieru' si Roxy 17. Leo si Marinus 18. Lucian si Cristina 19. Stefan (dar inca nu se stie sigur) 20. Alex (@cernunos) 21. Mihnea Editat Mai 14, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Am impresia ca doza de responsabilizare il excita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) Nadrag 2014 Nu stiu sigur, vreau sa vin dar agenda este foarte incarcata in viitorul apropiat. Deci, venirea mea este incerta pana la 1 iunie. Atunci abia pot spune daca DAAA sau... DATA VIITOARE Editat Mai 14, 2014 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Mersi Cristi pentru oferta cu anvelopa spate dar ... Nu cred că o să mă bag cu motocicleta de duminică şi cu pasagera pe traseul serios. Deşi, dacă merg ca omu, n-am de ce să cad nici pe acolo. Dacă.... Dar la ce noroaie văd, nu ştiu cum aş putea sta cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Las'ca se mai usuca pana atunci. Iar pasagera o lasi in tabara sa socializeze cu celelalte pasagere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate