raoulserban Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 eu, cu 13.000 de coco mi-as lua o afrikana, as da-o pe mana baietilor de la rugged roads si i-as trage si un atas , si poate i-as creste si capacitatea cilindrica la 850cc si cred ca mi-ar ramane coco de o excursie prin EU. DAR, fiecare are alte prioritati, si alte placeri pe lumea asta. Mr. Arthur, mai vinzi babuta sau ti-o venit mintea la cap » Post actualizat in 12 Aug 2016 13:2340e bucata, pt voi astia de scoateti moto la vanzare, nah, sac , ca sa stric piata Stefter sprocket" , made in France contact prinhttp://www.atoc-moto.com/forumm/view...hp?f=23&t=3833 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 De 13k EUR ... Cu 13.000 de euro . eu, cu 13.000 de coco Eu as da 13000 euro pe mobra perfecta. Cum aceasta nu exista (inca), mai astept. In orice caz, nu ma mir ca prima versiune de CRF 1000 (sau orice alta mobra) are probleme. Ma mir in schimb ca lumea se imbulzeste frenetic sa cumpere aceste "versiuni beta" si mai e si dispusa sa stea cu lunile pe liste de asteptare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 daca mi-as permite, as lua noua Africana fara sa clipesc. Daca mi-as permite fara sacrificii,repet. Nu sa fac rate in banca pt o mobra.... revenind: am dat jos motorul de pe mobra acu ceva vreme,abia azi am scos uleiul din ea, n-am putut sa-l 'masor' (sa vad cati litri) insa miroase grav a benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 insa miroase grav a benzina... Inseamna ca ai spalat bine cilindrii. Nu cumva ai mers mult intr-un piston? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 ba da. la ce sa ma astept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 cstelia : de candam efectuat schimbul de ulei de 1000 km a disparut problema 4/5 si 5/4. Si nu, nu "ma vait" iar mobra e un vis.... frumos mihaio07: nu te mai mira.Ai incercat "varianta beta" ? Cred ca nu.Fiecare face ce doreste cu banutii lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Programul e simplu: - Vineri se ajunge, se pune cortul, se mananca, se bea si se discuta despre cat de tare e Africana. - Seara se mananca din nou, se bea din nou si iarasi ridicam in slavi Africanele. Asta putem sa o ridicam in slavi? Ptr ca o aduc la Valeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 pedros san, imi poti spune cum ai procedat cu atasul? ce model de atas, prinderi, omologare and shit-uri dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 pedros san, imi poti spune cum ai procedat cu atasul? ce model de atas, prinderi, omologare and shit-uri dastea E mult de vorbit Raule. Atas de Jupiter 4,,,,fara suduri pe cadru s.a.md. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Pentru mine strugurii sunt prea acrii In plus, incerc sa imi vad lungul nasului. Ce nu se poate, nu se poate AMR 8 1/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 ba da. la ce sa ma astept? Pistoane+segmenti cota 1 + alezat cilindrii. Asta daca ai scapat cu ambielajul teafar. » Post actualizat in 17 Aug 2016 13:31 cstelia : de candam efectuat schimbul de ulei de 1000 km a disparut problema 4/5 si 5/4. Si nu, nu "ma vait" iar mobra e un vis.... frumos Asta e o veste buna. Oricum, noua AT e o jucarie faina. Nu spun ca nu mi-ar place, doar ca asa cum ai spus si tu, fiecare face ce vrea cu banii lui. Eu momentan am alte prioritati. » Post actualizat in 17 Aug 2016 13:32 Asta putem sa o ridicam in slavi? Ptr ca o aduc la Valeni. Ce dracie ai facut acolo Pedro? Hai ca o studiem pe indelete la Valeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianBR Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Am eu oglinda de stanga intreaga. O pot aduce la valeni.Cum pot sa incarc si eu poze aici sa ma laud ? Vad buton cu my media dar nu stiu mai departe ce sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 cica o sa fie un cor la Valeni si o sa va cante asa have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Pai sa faci si un pret la oglinda sa ne intelegem la Valeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianBR Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) 70 lei. negociabil daca nu iti place starea ei. dar din cate imi aduc aminte era ok, nu fusese smulsa din brat .eu am nevoie de protectie disc frana spate. Are cineva si imi poate aduce la Valeni ? platesc Editat August 18, 2016 de MarianBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Am eu asa ceva. E de la Dominator dar e aceeasi . Numai ca nu vin la Valeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Pistoane+segmenti cota 1 + alezat cilindrii. Asta daca ai scapat cu ambielajul teafar. pai daca e 'doar' atat, o bag la vanzare cu 500 euro, toata, o ia cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) 70 lei. negociabil daca nu iti place starea ei. dar din cate imi aduc aminte era ok, nu fusese smulsa din brat . eu am nevoie de protectie disc frana spate. Are cineva si imi poate aduce la Valeni ? platesc Marian, nu e vorba de mizeria aia de plastic? Mi se pare inutila, anu trecut in drumul spre Valeni am facut-o terci prin padure prin crengi si pietre, cred ca are mai mult un rol estetic decat de protectie. Parerea mea e ca dai bani degeaba. P.S. Insider, cred ca e interesat Cristi Stelia. Te intrebase acu ceva pagini bune daca o dai sau ce faci cu ea. Editat August 18, 2016 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianBR Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) Samo, si eu tot prin crengi am agatat-o, a crapat si apoi am tot pierdut bucati din ea. as vrea totusi sa am motocicleta intreaga. costa 22 euro noua, doar poate o gasesc din dezmemvrari.Mi-a zis Gabitza_bv de tine si cred ca o sa vreau sa imi faci o revizie la motocicleta. vorbim la valeni daca vii. Editat August 18, 2016 de MarianBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Inteleg asta cu intregitul, eventual intregeste-o inainte sa o vinzi (daca vei face vreodata asta). Cu revizia putem discuta, dar din pacate nu voi veni la Valeni ca am de cununat sambata aia. Dar daca am cu ce sa te ajut, cu placere, nu stiu cum facem ca stiu ca nu esti din/in BV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianBR Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Nu vreau sa o vand.Peste o luna cel mai devreme o sa dispun de resurse. O aduc eu din bucuresti la brasov ca nu e mult. Uneori ma vedeam cu Gabi pt o tura pe acolo, deci poate mai vin odata si apoi o las in Bv. Imi dai numarul tau cand va fi cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 P.S. Insider, cred ca e interesat Cristi Stelia. Te intrebase acu ceva pagini bune daca o dai sau ce faci cu ea. nu cred ca ar fi interesat, n-auzi ca trebuie alezat la cota 1 )) » Post actualizat in 18 Aug 2016 17:49 LE: eram ironic la faza cu 500 eur, nu de alta, dar am primit mesaje de la unii, si nu vreau sa traiasca in deznadejde lumea Chiar si defecta, sub 1000 euro nu as da-o ,doar e o 'legenda', nu? Dar nu o dau oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Toate Africanele sa apeleze la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Cine pleaca la Valeni VINERI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Nu vrea sa cumpere nimeni tricou cross: http://www.emag.ro/tricou-enduro-cross-phase-progp-albastru-m-29103156/pd/D9KXRMBBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate