JojoGun Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Ok... dar la un astfel de pret....! Reformulez: Ceva ingrijit la un pret de bun simt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Salutare Caut sa cumpar radiator dreapta de rd04, cel cu ventilatorul. Ieri, cand sincronizam carburatoarele, s-a decis el sa (se) pișe Sau compatibil? Din ce am citit cel de rd07 nu se pupa. 0749356947 Radu Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 (editat) Domnilor, cu gandul la voi am creat asadar, rog critica si publicitate , toate negative ca-s mai de succes si evident ca cineva a facut unul mai meserias, dar algoritmul l-a scos in cale prin video-ul de mai sus recomand, o versiune romantata a inceputului Editat Octombrie 30, 2017 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Noiembrie 1, 2017 Share Postat Noiembrie 1, 2017 Are cineva de vanzare o conducta metalica de frana de minim 88 cm lungime? A mea s-a spart in timp ca a frecat de bascula din cauza ca era prea scurta si a trebuit sa o montez indreptata in jos fata de conducta OEM care era indreptata in sus si care era mai lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Noiembrie 4, 2017 Share Postat Noiembrie 4, 2017 sal,am eu dar nu metalica. oricum diferenta de franare cu cea metalica e f mica iar rezistenta sporita .....cele metalice sunt mai subtiri si in caz ul unei frecari de genul cedeaza mai repede. daca vrei normala anunta-ma,am mai multe dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Ciao; Are careva 2 buc. semnalizoare complete Africa Twin? Daca da, pls, PM cu pret si modalitate de livrare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Cred ca va fi greu sa gasesti originalele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Nu e acelasi model folosit si pe Transalp si Dominator, pe spate? Si cred ca nu sunt singurele tipuri de Honda ce le au comune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 15, 2017 Share Postat Noiembrie 15, 2017 Din ce stiu lungimea bratului si lingimea firelor e diferita. Corpul propriuzis al semnalizatorului si sticla sunt la fel. Dar poate ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 Cred ca singura dif e lungimea firelor. Ar merita de cautat dupa partnumber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Noiembrie 17, 2017 Share Postat Noiembrie 17, 2017 Va salut,Cunoaste cineva dimensiunile o-ringurilor de la carburator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 Am Din ce stiu lungimea bratului si lingimea firelor e diferita. Corpul propriuzis al semnalizatorului si sticla sunt la fel.Dar poate ma insel Singura diferenta e (poate) lungimea firelor. Corpul si bratul sunt identice. Dar firele se pot - fie recupera de pe cele rupte (daca nu s-au rupt si ele), - fie prelungi (cositorite + tub termo peste lipitura). Am primit de dimineata 4 buc. de la userul Robyb, mai are 3 buc. pe stoc pentru cine este interesat. Raspunde rapid la PM. Nu le-am desfacut inca pe cele vechi sa compar lungimea firelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 Trebuie sa ma scap de ea, nu mai am loc in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 pret?????? ce bine arata,daca scap de versys.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Nepretuita Se pare ca deja si-a gasit stapan. Cum tot vine iarna, am eliberat si locul in garaj, ma apuc de alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Cstelia e fan Teasing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 Cstelia e fan Teasing De ce nu? Oricum, e un segment de nisa. Nu sunt multi interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 garajul lui cristi e a doua fabrica de afrikane. cam asa si arata cand sunt gata. am vazut live una de prin 88 cred acuma cativa ani. arata ca una noua. astea chiar merita pretul putin exagerat al pietei pentru modelul respectiv. chiar ai impresia ca te intorci in timp si vezi una noua. nu fac reclama, e parerea mea personala. spor la lucru cristi, cand e gata urmatoarea trec sa o vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 @stelio, aveai o africa, a ta, faina de tot, una portocalie parca. O mai ai, ca tare mio ramas gandul la ea de acu 2 ani » Post actualizat in 28 Nov 2017 20:09@dane, cand mai iesim la o pizza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 ca bine ti-ar veni o afrikana aline,asa dupa transalp. pai ar fi cazul sa ne mai vedem ca am schimbat 2 motoare de ultima data . acuma incerc sa scap de versys. ne auzim , poate pe sfarsitul saptamani facem o adunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 @dane, tre sa-mi iau vantul de pe transalp, ramane la nevasta. Eu trebuie sa-mi caut alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 ce urmeaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 Nu stiu inca, poate o Africana, sa raman in segmentul asta. Transalpul nu m-a dezamagit la fiabilitate, si a vazut mule tari. Si cred ca si Africana este tot asa de fiabila, chiar daca are o varsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 cand e gata urmatoarea trec sa o vad. Poti sa treci sa o vezi si pe asta ca mai sta o vreme la mine pana isi gaseste garaj noul proprietar » Post actualizat in 04 Dec 2017 10:22 @stelio, aveai o africa, a ta, faina de tot, una portocalie parca. O mai ai, ca tare mio ramas gandul la ea de acu 2 ani Este inca. Si va fi. Degraba nu se desparte de mine si nici eu de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 6, 2018 Share Postat Ianuarie 6, 2018 (editat) Salut, Am nevoie de o părere. Merită 500 de Ron tobă asta? Editat Ianuarie 6, 2018 de calin_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate