marius_florin Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) heei..usor ti-am scris pe mess - ma gandeam ca te gasesc mai usor decat pe forum. zi-mi te rog ce stickere ai ca sa stim cum ne organizam. daca nu are nimeni nimic impotriva le trimiti mie si le impart eu. hai ca nu ramai cu ele pe cap ca noi chiar intrebam ce s-a intamplat cu ele in wk acum fruntea sus ca nu e dracul atat de negru numai bine! Mesaj completat ..azi am monopolizat topicul.. am vorbit cu hondafan - baiatul cu stikerele... o sa imi trimita lista cu ce stikere sunt gata, mi le trimite mie...si am sa va bazai eu pe fiecare in parte sa vedem cum recuperez banutii de la voi si cum va dau "marfa" o sa avem stikere Sper sa fie si al meu p'acolo... marius sau marius_florin . nu mai tin minte si mi-e o lene sa mai caut postul cu pricina .... aham ... Editat Iulie 27, 2009 de marius_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 sara buna, sper ca toata lumea a ajuns ok acasa (nu i-am numarat pe toti cei care au postat ) ceva poze gasiti la: ftp://89.38.241.33/ sper sa mearga oke si transfer si tot (ca deh "baietii de la net" sunt foarte profesionisti aici la mine in zona in ultima vreme) spor si s-auzim de bine (.. si cu poze de pe traseu \m/) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Si de la mine niste poze de pe drum si de la Rasnov. http://picasaweb.google.com/oldmotors/Rasnov2009# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 putem reveni la chestii nasoale acuma ? de exemplu (cu multumiri lui Dan si soferitei) nu imi explic cum de a reusit sa-mi consume mie africa din bucuresti si pana la rasnov, defapt pana in poiana brasov.....UN REZERVOR si bineintels ca rezerva a refuzat sa intre .................IDEEAS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 salutare dupa cum am promis atasez si linck-ul cu pozele facute de mine. de aici fiecare poate sa is down ce ii place sa auzim numai de bine Mesaj completat salutare dupa cum am promis atasez si linck-ul cu pozele facute de mine. de aici fiecare poate sa is down ce ii place sa auzim numai de bine http://picasaweb.google.ro/speedlover80/ATParty# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 putem reveni la chestii nasoale acuma ? de exemplu (cu multumiri lui Dan si soferitei) nu imi explic cum de a reusit sa-mi consume mie africa din bucuresti si pana la rasnov, defapt pana in poiana brasov.....UN REZERVOR si bineintels ca rezerva a refuzat sa intre .................IDEEAS? desfa robinetul de benzina si vezi daca mai ai tubul de la robinet prin care trage benzina atunci cand esti pe normal, altfel nu-mi explic de ce nu-ti funcioeaza rezerva! iar consumul.... nu stiu ce sa spun, dupa ce i-am fcaut setul motor pot spune ca sunt mult mai multumit fata de anul trecut cand pe autostrada cu 140 pasager si bagaje am scos 10 la suta, acum am scos un consum in aceleasi conditii de drum de 7,5 la suta! si nici ulei nu mai consuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 pentru cei interesati de plimbarica 28,29,30 august 500km/zi aproximativ /index.php?showtopic=402294 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 @OLY Jicloarele sint cele originale sau Dynojet? Ce marime au jicloarele montate? Da, stiu ca trebuie date jos carburatoarele Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 desfa robinetul de benzina si vezi daca mai ai tubul de la robinet prin care trage benzina atunci cand esti pe normal, altfel nu-mi explic de ce nu-ti funcioeaza rezerva! iar consumul.... nu stiu ce sa spun, dupa ce i-am fcaut setul motor pot spune ca sunt mult mai multumit fata de anul trecut cand pe autostrada cu 140 pasager si bagaje am scos 10 la suta, acum am scos un consum in aceleasi conditii de drum de 7,5 la suta! si nici ulei nu mai consuma! Unde si cum ai facut setul motor? Imi consuma si mie ulei, consumul de benzina e rezonabil... Cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Acum sta nadejdea in tine sa punem mina pe mult promisele stikere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Antenutzo, da' pozele? Hai ca am una de mare angajament la tine pe camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Hai, mah, ca fu treaba! M-am simtit bine.., asta multumita si lu Pufarinu( parca el fu cu siropul ala de pruna, nu?!) PS Nu mai stiu cum ii zice lu fratele african pasionat de Mers-uri Cobra, sa-mi mai spuna odata de un a luat nealui melcul cotobelc la bani mai putini, plizz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 @OLYJicloarele sint cele originale sau Dynojet? Ce marime au jicloarele montate? Da, stiu ca trebuie date jos carburatoarele Africanu bune intrebari .....am sa desfac tot si am sa ma uit ..........de tras trage , de mers merge rotund de dat cu fum negru nu da s-ar putea sa fie dyno........dar de ce pana acum consuma 5,5 -7 si acum 9 -12 ? raspunsul zace in ea ....trebuie sa o deschid cover me i'm going in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 @OLY O alta cauza ar fi pistonasele de la choke, PLUS cablurile care foarte posibil sa agate undeva si nu lasa pistonasele sa ajunga in pozitia initiala. Ce model ai, 07 sau 07a? carburatoarele au fost sincronizate? Filtrul de aer e ok? Cum arata bujiile, ce culoare au? Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Acum sta nadejdea in tine sa punem mina pe mult promisele stikere. azi- maine le trimite... o sa va bazai imediat ce le am Antenutzo, da' pozele? Hai ca am una de mare angajament la tine pe camera iaca si poznele.. http://picasaweb.google.com/Olga.Tiglea/IntalnireAfricaTwin# nenea Alex de la Vs ... nu iti stiu nickul.. ai neste pozne haioase...da-mi un buzz ca sa ti le trimit. mai sunt cateva pozne pe tel lui razvan...treb sa imi fac curaj sa intru si acolo si va anunt. aaaa si nenea cstelia...am inteles eu bine ca ai si un filmulet? hai sa auzim de bine Editat Iulie 29, 2009 de antenutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Doamnelor si domnisoarelor africane, domnilor africani, nu sint in cea mai fasta perioada a vietii mele, care oricum numai plictiseala n-a fost niciodata, ma ingroapa munca si multe altele , m-am intors in birlog si mi-a cazut cerul in cap , da pin la urma tot am gasit ceva timp sa pun si eu materialul fotografiat si filmat. Am incercat sa ma scot pasind sarcina asta lui Mielu da si el are saracu viata grea de tot, (stie el de ce nu poate sta la cravata ) asa ca uite-le, le gasiti la http://s237.photobucket.com/albums/ff294/g...v-%20Bucuresti/ Altfel faina luare de contact fizic cu voi psihedelic vedem, data viitoare. Sper ca simbata seara v-ati chefuit regulamentar, din pacate calendarul nu mi-a permis, in plus mi-am facut singur belele si nu-s fraier sa ma dau de gol ce traznaie am facut , da cu noroc s-a reparat si aia. Multumesc prietenilor adevarati pe care mi i-am facut si celor vechi pentru supertratamentul fratesc de care am beneficiat la Bucuresci. Se returneaza corespunzator! Never forget Noah, data viitoare o vom face cu totii sper mult mai lata, ca adevarati salbatici africani ce sintem. ai de vor poze la calitatea originala, ID-ul meu de mess ii galen6122 Numa de bine tuturor ! Galen calatorul Editat Iulie 29, 2009 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 stie cineva dc e vre-o problema in a pune semnale de rd04 pe rd07? (eu am vaga senzatie ca sunt la fel dar poate stie cineva sigur inainte sa investesc ) @cstelia: hai cu filmuletzul @all: faine pozNele de la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Da, exista si ceva material filmat cu o camera fara pretentii, din pacate am luat de acasa acumulatori descarcati asa ca nu e foarte mult. Am sa fac o compilatie din bucatelele de film si o urc pe youtube apoi postez link-ul. Stay tuned P.S. Pana atunci una mica de pe telefon: Editat Iulie 29, 2009 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Unde si cum ai facut setul motor?Imi consuma si mie ulei, consumul de benzina e rezonabil... Cat te-a costat? m-a costat aproximativ 400 de euro piesele, asta insemnand pistoane (2 buc), segmenti (2seturi) la reparatia 1 (+0,25mm), manopera nu m-a costat nimic ca am facut singur lucrarea, si am mai platitr 200 ron alezajul cilindrilor! in prezent am breo 4000 de km de cand am facut motorul si vreau sa spun ca se simte pt ca nu mai consuma ulei! anul trecut intr-o tura de 1600 de km cu bagaj si pasager mi-a luat un litru si ceva de ulei! acum in 4000 de km pot spune ca nu mi-a luat mai mult de 100 de grame si asta dupa ce am facut drumul de rasnov si am mers mai tare pe autostrada si restul drumurilor... in oras cat am frecat-o inainte nu mi-a luat gram de ulei! cam atat! daca mai ai nevoie de ceva informatii nu ezita sa ma intrebi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) @OLYO alta cauza ar fi pistonasele de la choke, PLUS cablurile care foarte posibil sa agate undeva si nu lasa pistonasele sa ajunga in pozitia initiala. Ce model ai, 07 sau 07a? carburatoarele au fost sincronizate? Filtrul de aer e ok? Cum arata bujiile, ce culoare au? Africanu daca tot ne-am lansat in discutii ....... pistonasele de la soc sunt functionale RD07 simplu, carburile au fost sincronizate(asta iarna), filtru de aer este NOU bujiile sunt arse mega ok ......... Azi am desfacut rezervorul , l-am masurat l-am curatat am schimbat sita, robinetul curatat.........nu am umblat si nici nu o sa o fac singur , la cui ponto si chestii dinauntru pt ca nu e de stiinta mea .....to be continued Editat Iulie 30, 2009 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 daca tot ne-am lansat in discutii ....... pistonasele de la soc sunt functionale RD07 simplu, carburile au fost sincronizate(asta iarna), filtru de aer este NOU bujiile sunt arse mega ok .........Azi am desfacut rezervorul , l-am masurat l-am curatat am schimbat sita, robinetul curatat.........nu am umblat si nici nu o sa o fac singur , la cui ponto si chestii dinauntru pt ca nu e de stiinta mea .....to be continued Parerea mea e ca ori iti curge pe undeva benzina (vezi furtunele intre rezervor pompa si carburi) , ori gresesti la masuratori. Am vazut motorul ala in actiune si merge perfect. Nu scoate gram de fum negru nici la depasiri, nici la deal, e un mister adinc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Am o mare rugaminte.., cineva care are suportii de bagaje laterali (originali, nu facuti) il rog sa-mi dea si mie masurile ! Adica latimea si lungimea patratului pe care vin prinderile, in rest nu e important ca il adaptez cum imi vine mie mai bine! Va rog mult de tot, daca se poate cat mai repede ca vreau sa le am gata facute pana plec in Apuseni! Multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Parerea mea e ca ori iti curge pe undeva benzina (vezi furtunele intre rezervor pompa si carburi) , ori gresesti la masuratori. Am vazut motorul ala in actiune si merge perfect. Nu scoate gram de fum negru nici la depasiri, nici la deal, e un mister adinc Domnul meu ai perfecta dreptate, motorul nu da nici un semn de vreo boala si as fi dat vina pe stilul de mers dar ai vazut ce face Mielu' unei biete africane ) si nu scoate asa consum. De cum am ajuns acasa am dat rezervorul jos l-am golit de benzina in totaitate si apoi l-am umplut cu furtunul cu apa de la robinet . Rezultatul acestei operatiuni a fost: -au curs 20,5litri din el pe normal -au curs un pic mai mult de 4 litri pe rezerva rezulta ca are aproape 25 de litri rezervorul meu , si pot CURGE toti , nu tu rezerva infundata nu nimic. Intr-adevar adanc mister ......mai investigam Mesaj completat Ptr Orlando, OLY, opreste-i un set nepersonalizat, am vb cu el la tel . Multumesc, o sa trec si eu miercuri pe la arc sa le iau ! Editat Iulie 31, 2009 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 nenea Alex de la Vs ... nu iti stiu nickul.. ai neste pozne haioase...da-mi un buzz ca sa ti le trimit buna ziua tuturor si scuze pt intarziere dar de cand am ajuns de la rasnov am avut putin de munca...ceea ce e bine...draga antenuta pe mess ma gasesti la xela_moto iar poznele primei intalniri le puteti vedea aici: /index.php?...0&start=130 ...avand in vedere privirea hotarata a motzoaclelor cu ochii gingasi, cred ca ne vom revedea iar asta nu poate decat sa ma bucure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Am o mare rugaminte.., cineva care are suportii de bagaje laterali (originali, nu facuti) il rog sa-mi dea si mie masurile ! Adica latimea si lungimea patratului pe care vin prinderile, in rest nu e important ca il adaptez cum imi vine mie mai bine! Va rog mult de tot, daca se poate cat mai repede ca vreau sa le am gata facute pana plec in Apuseni! Multam anticipat Hai, frati africani, chiar nu ma poate ajuta nimeni cu doua masuri sau nu aveti cm pe acasa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate