Tridan Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Cred ca Mihai nu prea isi da seama de impactul pe care il are asupra noastra tot ce face el...de aceea nu i se pare mare lucru. Daca ar sti ca povestea lui este trimisa in regim de mass prin companii si pe messenger, ca il citesc oameni care nu au nicio legatura cu motociclismul, ca ne intalnim dupa aceea si comentam aventurile lui si ca stam ca disperatii asteptand un update... poate ar intelege de ce vrem toti sa il cunoastem si sa-i strangem mana. Te rugam, Mihai, lasa-ne sa te intampinam la Giurgiu dupa vama, macar 50 de km sa-ti fim fizic aproape. Oricum, tu decizi daca ne anunti cand ajungi sau vrei sa termini calatoria singurel. Hai drum bun si asfalt uscat pana acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 I agree..tare mult as vrea sa ii vad pe viu si sa le multumesc pentru cateva luni in care ne-au tinut cu sufletul la gura si ne-au oferit o oaza de frumos, de palpinant , de aventura! Sper ca si noi sa avem macar o data in viata parte de ceva de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Draga Ovidiu si Bianca, [...] Stiti cate biserici sunt in Armenia? Toate. Le-am numarat eu. Pana si harta pe care o am, unde un punct rosu inseamna ceva frumos, e rosie toata. Nu e munte sau deal care sa nu aiba in varf o biserica sau o ruina de biserica, acolo inca dinainte de inceputul timpului. N-am cum sa le vad pe toate, nici armean dac-as fi. [...] two to go Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 In ritmul asta..noi citim si el e la Petrila deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Octombrie 28, 2009 Autor Share Postat Octombrie 28, 2009 Maine, undeva intre 12 si 13 sper sa beau o cafea la popasul cu mici de pe drumul vechi spre mare, la Drajna. Daca vreunul dintre voi vrea sa ne vedem pe putinul drum care mi-a mai ramas de facut pana acasa, e invitatul meu. Stiu ca e prea din scurt, dar pana si pe mine m-am luat prin surprindere. Multumesc. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Maine, undeva intre 12 si 13 sper sa beau o cafea la popasul cu mici de pe drumul vechi spre mare, la Drajna. Daca vreunul dintre voi vrea sa ne vedem pe putinul drum care mi-a mai ramas de facut pana acasa, e invitatul meu. Stiu ca e prea din scurt, dar pana si pe mine m-am luat prin surprindere. Multumesc. Mihai Ti-era greu sa vii in uichend bre Mi'ai. Cum sunt domle unii. Cum pana mea ajung eu maine pana acolo la ora aia. In Bucuresti cand vii? Sau mai vii in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Am zis eu ca nu ne lasi sa suferim. Ca nici noi nu te-am lasat la greu! Maine ne vedem acolo chiar daca o sa venim cu masina!!! Numai bine Mihai si pe maine!!! Editat Octombrie 28, 2009 de Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 OOOOOOOOOOfffffffff, nu pot, da' vine monsteristu' cu plocon din partea mea, călare pe mândrul meu Krupp care să vezi ce față fain împodobită are Âşiiiii.... o să am a-ți povesti ceva după pe când o să ai chef să asculți. Bine că sunteți aproape-aproape!!!! ps : neapărat să anunți când ai chef să ne vezi pe noi kilometricii mai pe îndelete, am spus, am a-ți povesti o poveste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tridan Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Acum o sa trebuiasca sa fug de la birou Daca nu o sa pot lua mobra, macar cu masina si tot trebuie sa ajung sa vad gheroii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Maine, undeva intre 12 si 13 sper sa beau o cafea la popasul cu mici de pe drumul vechi spre mare, la Drajna. Daca vreunul dintre voi vrea sa ne vedem pe putinul drum care mi-a mai ramas de facut pana acasa, e invitatul meu. Stiu ca e prea din scurt, dar pana si pe mine m-am luat prin surprindere. Multumesc. Mihai Crede-ma ca eram destui care voiam sa te intampinam cum se cuvine, ca sa intelegi ca ceea ce ai facut tu nu e ceva banal...sa facem o coloana de motoare care sa te conduca pana acasa (asta daca voiai), dar asa e prea din scurt...nu ma pot invoi de pe o zi pe alta...pacat, chiar as fi vrut sa te salut si sa-ti strang mana...oricum ceea ce ai facut tu sa stii ca ramane pt multi un vis, un tel in viata... Multa bafta, odihna placuta si numai satisfactii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Mihai, bine ai sosit in Romania ai picat cam la fix, ca de azi se strica vremea si de sambata o sa fie friiiiiig rau ! Sper sa faci vreo prezentare ceva undeva, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai venit... In Bucuresti ajungi????? Sa zica cineva ceva...ca abia acum am vazut ca azi a ajuns in Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 V-am zis ca vine in scurt ceva Mai Mihai, da' zi mai proasta (pt mine) nu ti-ai gasit sa ajungi Din pacate la sosire te voi insoti cu gandul si asteptam vesti de o intalnire "la un ceai" sa ne povestesti mai in detaliu ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Hai mah Mihai, mare pacat... Daca anuntai macar ieri de dimineata, tot s-ar fi gasit cativa care sa poata. Oricum, bine ai venit, si sper sa ne vedem cat mai curand sa ne mai povestesti si fata in fata cate ceva la un slide-show si o bere. Oricum, banuiesc ca primele 24-48-72 de ore o sa le cam dormi. Editat Octombrie 29, 2009 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Of la naiba..hai ca se apropie ora de Drajna...Sa bage careva niste coordonate, sa stim si noi pe unde o ia baiatul asta sa scoatem covorul rosu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Am vb cu Liviu si sunt deja oameni la Drajna. Pentru cine nu a putut iesi din Bucuresti (cica ploua in draci) vom afla cand pleaca de acolo si mergem prin pantelimon sa-i primim. Dati de veste. Eu o sa anunt cand pleaca din Drajna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 in baneasa nu ploua deloc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 La naiba-n puii mei ,acum am vazut postarea cum ca vii azi ,vream si eu sa te intampin din respect pentru ceea ce ai realizat ,dar la ora asta orice as face nu am cum sa ajung atat de repede la Drajna. RESPECT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 A veniiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttt !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 La drajna era vorba de ploaie. Deci, cine doreste cine pofteste sa-l intampinam la intrarea in Bucuresti... stay tuned. Va dau de veste cand aflu ora la care sa ne vedem prin Pantelimon. 0722544137. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Vine pe drumul vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 unde-i unde-i undeee-i? Prin Piata Victoriei nu trece? Mihaaaaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Deci cum ar veni.... am prins venirea in direct... la telefon. Abia acum a venit. Cine vine cu o idee unde sa ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Deci cum ar veni.... am prins venirea in direct... la telefon. Abia acum a venit. Cine vine cu o idee unde sa ne intalnim? Pai in primul rand pe unde vine ? Pe drumul vechi ? Eu zic sa iesim si noi cativa km in afara Bucurestiului. Sau daca e in Bucuresti, undeva unde sa avem spatiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 pfuuu ce din scurt a fost!!! eu as pleca chiar acum in intampinarea celor care vin cu mihai de la drajna, daca mai vrea cineva 0722303462. in caz contrar cred ca o sa astept sa ma sune melciu sa ne vedem cu totii desi tare m-as plimba un pic inspre si cu ei:) hai baieti si fete, care puteti fugi de la munca acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate