bobocu' Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 motoadv nu cred ca gasesti...eu le-am comandat de pe net. Daca vrei pot sa caut pe acasa sa vad daca mai am hartile pt georgia, armenia, kazakhstan, uzbekistan codrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 motoadv nu cred ca gasesti...eu le-am comandat de pe net. Daca vrei pot sa caut pe acasa sa vad daca mai am hartile pt georgia, armenia, kazakhstan, uzbekistan codrut am cautat pe la cele mai mari librarii de prin centru si nimic, nici macar un atlas sau un ghid despre asia centrala, insa am comandat de pe ebay ... momentan e OK ceea ce am ... daca e, te contactez mai spre primavara multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Salut baieti care ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii unde gasesc sa cumpar harta din imagine:(este vorba despre RGA(Route des Grand Alpes). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Stie cineva daca drumul Pitesti-Craiova-Tn-Severin e reparat? e bun? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Stie cineva daca drumul Pitesti-Craiova-Tn-Severin e reparat? e bun? Mersi e foarte bun drumul, singura problema e politia si...cetatenii de la slatina spre severin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Super traseul ales , mai ales ca acum Transalpina este asfaltata 95 % !!! - Sper ca stiti ca ce ai trasat tu pe harta , de la Novaci la Obarsia Lotrului este doar jumate de Transalpina - intradevar partea cu cea mai inalta altitudine din Romania , dar Transalpina completa este de la Novaci -- Obarsia Lotrului -- Sebes . Iti spun aceste lucruri , pt ca am intalnit in Romania , o gramada de romani care habar nu aveau chestia asta , ba unii stiau doar de la Sebes la Obarsia Lotrului , altii de la Obarsia Lotrului la Novaci , foarte putini stiu de toata Transalpina , si nu inteleg dece si de unde acest lucru !!?? -- Sa aveti vreme minunata , si fara evenimente nedorite !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Salut baieti care ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii unde gasesc sa cumpar harta din imagine:(este vorba despre RGA(Route des Grand Alpes). Cam tarziu dar daca vrei te pot ajuta, vorbim pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Am cautat harta Europei pentru un nenorocit de traseu rutier...Nu am gasit-o nicaieri.Nici engleza nici romana. Asa ca am luat una de la benzinarie si am scanat-o. Sper sa va fie de folos! Harta rutiera Europa.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Un site bun de planificari rutiere : distanta.ro ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annie Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Aveti ceva sugestii pentru ruta Oradea / Satu Mare (inca nu ne-am hotarat exact ce traseu avem in Ungaria) - Suceava ? Stiu ca drumul prin Bistrita a fost modernizat, insa suna oarecum mai tentant Satu Mare- Baia Mare - Borsa - Suceava. Orice sugestii sunt binevenite si apreciate, mai ales in conditiile in care nu am mai fost prin nordul tarii din copilarie. Multumesc si... Drum bun, in plin sezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) http://www.transalpina.biz/ Transalpia foarte folositor Editat Iunie 13, 2012 de KOKIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Pentru fanii Garmin si/sau Nokia cu Garmin mobile: http://garmin.openstreetmap.nl/ Se pot crea seturi de harti "custom" pentru Garmin, de pe Open street maps. Apoi se poate incarca direct pe SD card sau se poate instala pe MapSource si prelucra, apoi instala pe card. Testat de mine pe Nokia5800 cu Garmin mobile XT 6.00.20 - perfect functional! Util pentru Africa si alte zone "exotice" pentru care Garmin nu are harti, sau are harti depasite/incomplete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Salut! Are cineva idee de programul bacului de la Calarasi ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Salut! Are cineva idee de programul bacului de la Calarasi ? Multumesc Am fost cu el acum vreo 3 saptamani, vine unul cam la 20-30 de minute. Nu stiu daca non-stop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Salut am o rugaminte la cei care au fost la Faak am see in Austria sa ne spuna si noua niste detalii cum ar fi: Cazare, Traseu ,Preturi ,Modalitati de rezervare in campinguri si ate detalii care imi sunt necunoscute acum . Multumesc anticipat celor care imi vor fi de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Salut am o rugaminte la cei care au fost la Faak am see in Austria sa ne spuna si noua niste detalii cum ar fi: Cazare, Traseu ,Preturi ,Modalitati de rezervare in campinguri si ate detalii care imi sunt necunoscute acum . Multumesc anticipat celor care imi vor fi de ajutor cred ca mai bine facem asta in celalalt topic, dedicat faaker see... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Are cineva ceva atlas sau ghid in format PDF despre Norvegia? Exista si o harta dedicata turelor moto editata de Cappelen tot despre Norvegia. N-o are nimeni din intamplare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 nu e chiar ce vrei tu, dar poate fi de ajutor, contine si detalii... http://www.visitnorway.com/en/What-to-do/Tours-Safaris/Tour-suggestions/Follow-a-National-Tourist-Route/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Buna, si ce ziceti de "unealta" asta; http://www.motoplaner.de/ Dupa ce e facut traseul(cu sau fara Autobahn) il puteti si exporta la diferite GPS-uri. Din pacate e numai in germana, dar nu e greu de folosit. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 not bad, thx mate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Are cineva ceva atlas sau ghid in format PDF despre Norvegia? Exista si o harta dedicata turelor moto editata de Cappelen tot despre Norvegia. N-o are nimeni din intamplare? iti poti face tu harti pe unde vrei sa mergi cu google. uite un exemplu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) Eu folosesc un telefon cu android pe care am instalat igo primo cablu usb incarcator bricheta si un suport de prindere pe ghidon Editat Iunie 15, 2013 de alexdx09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 o harta de hartie e de neinlocuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 De ce e bine sa stii mecanica moto cand pleci la un drum prin pustietate. Sau sa ai o solutie de backup. http://www.sport.ro/virale/bear-grylls-exista-in-realitate-povestea-omului-disparut-timp-de-patru-luni-in-cei-mai-duri-munti-din.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate