NOE Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Imi pare rau pentru cei care nu au venit a fost o zi exceptionala de plimbare.... datorita oamenilor care au venit totusi azi dim in fundatie (vreau sa le multumesc ca au avut rabadare cu mine si cu mersul meu) traseul a fost schimbat pe moment... ceva mai frumos .. IASI-Pascani-Neamt-Coada Lacului-Durau-Bicaz-Piatra-Roman-IASI (350 KM in total) traseu destul de frumos....acusi vin si pozele .. ma chinui acu sa le fac upload! Si imi cer scuze fat de baietii cu care am fst ca in Roman am plecat dar chiir nu vroiam sa ma prinda noaptea pe drum! Frumoasa tura (cu unele exceptii pentru unii care au injurat pe alocuri drumul, dar care s-au descurcat excelent si merita felicitati). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Hello ! Duminica vreau sa plec iar prin Cheile Bicazului, pe unul din traseele marcate pe harta. Inclin spre cel albastru,sau poate amandoua pe rand(mai dificil). Intentionez sa plec la ora 9 din Iasi, din Petrom Pacurari. Probabil (pt ca nu am mai fost niciodata) traseele sunt accesibile motocicletelor enduro-touring. Viteza localitati 80 - 90 km/h, in afara 100 - 120 km/h. Mesaj completat Din pacate excursia mea se anuleaza, din motive ce nu tin de vointa mea. Editat Octombrie 9, 2009 de lucescuciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) Dragul meu, tu cu combinezon de piele cu slidere si genunchere si fata...in blugi subtirei . Ia-i mai si ei o pereche de genunchere, e cateva sute de mii. ps: ce te-ai "galbenizat" tot Editat Octombrie 11, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) eh.. soarta paul.. am sa vad.. poate ii aduce mos craciun ).... si ca sa nu fiu offtopic.. azi s-a facut iesire iar... aceeasi ora adica 10 in fundatie ca asa e frumos o cafea si la drum.... care a fost in felul urmator..... IASI - Roman - Piatra Neamt - Bicaz - LACUL ROSU and back pe acelasi traseu.... lume prezenta putina chiar daca am zis in stanga si in dreapta degeaba (am obs ca sambata seara lumea prefera sa bea si a doau zi sa fie mahmura in loc sa faca plimbari).... nick28 si NOE am incercat sa dau de voi dar nu am putut nu am numerele voastre de telefon ata ete imi pare rau.... acusi vin si ceva poze..... Editat Octombrie 11, 2009 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 eh.. soarta paul.. am sa vad.. poate ii aduce mos craciun ).... si ca sa nu fiu offtopic.. azi s-a facut iesire iar... aceeasi ora adica 10 in fundatie ca asa e frumos o cafea si la drum.... care a fost in felul urmator..... IASI - Roman - Piatra Neamt - Bicaz - LACUL ROSU and back pe acelasi traseu.... lume prezenta putina chiar daca am zis in stanga si in dreapta degeaba (am obs ca sambata seara lumea prefera sa bea si a doau zi sa fie mahmura in loc sa faca plimbari).... nick28 si NOE am incercat sa dau de voi dar nu am putut nu am numerele voastre de telefon ata ete imi pare rau.... acusi vin si ceva poze..... Eu am fost aici si a fost super: /index.php?showtopic=436233 Poate pune Dan niste poze de pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noureasca Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 sambata, 17 octombrie 2009 , s-ar putea face o drumetie , cam ultima de pe anul acesata avand in vedere ca vremea se trica si luna aceasta e cam ultima in care se cam poate merge.....cred ca ar fi frumos sa mergem cu totii undeva pe aproape . din cat am mai vb cu baietii de prin fundatie multi ar fi de acord.As vrea tare mult sa discutam despre asta ...astept raspunsurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 iasi - roman - piatra neamt / iasi - pascani - tg neamt / (ambele cu finalizare in bicaz) / iasi - vaslui - barlad - - - mare / iasi - bacau - buzau - bucuresti / ... waw voi chiar va distrati nu gluma! unde mai iesiti in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 iote si pozele http://smg.photobucket.com/albums/v177/Chu...?albumview=grid PS... eu stiu ce iesiri se mai pot face deja sunt anuntate ploi, ninsori... si temperaturi sub 8 grade ... plus vant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) iote si pozele http://smg.photobucket.com/albums/v177/Chu...?albumview=grid PS... eu stiu ce iesiri se mai pot face deja sunt anuntate ploi, ninsori... si temperaturi sub 8 grade ... plus vant super iesirea! imi pare rau ca am baut ca porcu' sambata, nu asta era planul initial... noi pe dupa amiaza am prins vant de te dadea jos pe Sculeni, sper ca baiatul care a cazut sa fie bine...la voi n-a batut vantul tare? Editat Octombrie 12, 2009 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOE Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 eh.. soarta paul.. am sa vad.. poate ii aduce mos craciun ).... si ca sa nu fiu offtopic.. azi s-a facut iesire iar... aceeasi ora adica 10 in fundatie ca asa e frumos o cafea si la drum.... care a fost in felul urmator..... IASI - Roman - Piatra Neamt - Bicaz - LACUL ROSU and back pe acelasi traseu.... lume prezenta putina chiar daca am zis in stanga si in dreapta degeaba (am obs ca sambata seara lumea prefera sa bea si a doau zi sa fie mahmura in loc sa faca plimbari).... nick28 si NOE am incercat sa dau de voi dar nu am putut nu am numerele voastre de telefon ata ete imi pare rau.... acusi vin si ceva poze..... Salutare! Cunosc f. bine traseul si as fi mers cu placere, din pacate am fost plecat tot weekendul din Iasi. Sa speram ca vor mai fi cateva ocazii anul acesta. P.S. 0745577080 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) pentru cei care nu au incheiat inca sezonul... unde mergem weekendul asta !? transfagarasan... transalpina ? Editat Octombrie 16, 2009 de Purice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Weekendul asta se anunta ceva? Ca nu e chiar foarte frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Weekendul asta se anunta ceva? Ca nu e chiar foarte frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Pe meteo.ro se anunta temperaturi sub 5 grade (oricum aia o mai dau in sange) dar deja cred ca s-apropie o perioada 'nefasta' pt motociclisti (dpdv al 'vremii'). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Duminica merge cineva undeva prin judetul Iasi?Nu am un traseu anume in minte, dar in mod sigur nu vreau sa fie asfalt,ca sa nu fie cazul de viteze mai mari de 60 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 daca vremea e buna....cineva amator pe 7 noiembrie de un Tg Neamt - Agapia? Daca ploua mergem numai pana la Durau )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Duminica merge cineva undeva prin judetul Iasi?Nu am un traseu anume in minte, dar in mod sigur nu vreau sa fie asfalt,ca sa nu fie cazul de viteze mai mari de 60 km/h. eu ma bag.....unde,la ce ora????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Duminica la 11:30 la petrom Sf. Lazar, deocamdata eu si userul "ZEROS", mergem pana la aeroport, apoi hotaram acolo, dar oricum offroad sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Fratilor din lumea'ntreaga nu sunteti cuminti daca mai iesiti cu motoarele. Astazi am fost timp de 10 minute cu motorul unui prieten si mi'am blestemat zilele. Am indurat un frig cumplit. Parerea mea e ca ar trebui sa scoateti bateria si sa le bagati la somn pana la primavara ca nu se mai poate, e prea frig. Dar daca totusi iesiti maine asfalt uscat si pneuri calde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Iesit azi pana la aeroport, frig acceptabil,dar pana la 60km/h, manere incalzite la maxim, relativ ok.Am incercat sa merg mai departe de Aroneanu,dar nu am rezistat curentului rece.In schimb prin padure e foarte bine,daca e si putintel noroi sa vezi ce te incalzesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Iesit azi pret de 30-35 minute, prin oras. Aderenta de acu cateva zile/o saptamana era LUX pe langa cea de azi. Si intr-adevar, dupa inceputul lui octombrie,nu e de iesit cu manusi de vara, 'aerisite'. Simteam totul prea rigid (motocicleta, cauciucurile). Eu sincer cred ca-i bataie maxima de joc sa mai iesi pe temperaturile astea, daca vor persista. Daca zilele trecute mai era cum era, acu este degeaba. Doar daca vrei sa sochezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 E clara treaba.Acum mi-am dat seama ce vreau eu de fapt: sa sochez si sa-mi bat joc. Acum serios: TA-ul incaltat cu Heidenau k60 n-are nici o problema cu aderenta la mers normal. Trebuie sa intelegi ca intr-adevar vitezanele nu prea pot merge pe vremea asta,sau pot, dar nu e foarte sigur. In rest, sunt alte genuri de motoare care se descurca binisor si pe frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 E clara treaba.Acum mi-am dat seama ce vreau eu de fapt: sa sochez si sa-mi bat joc.Acum serios: TA-ul incaltat cu Heidenau k60 n-are nici o problema cu aderenta la mers normal. Trebuie sa intelegi ca intr-adevar vitezanele nu prea pot merge pe vremea asta,sau pot, dar nu e foarte sigur. In rest, sunt alte genuri de motoare care se descurca binisor si pe frig. Asta-i buna, n-am mai auzit. Deci motocicletele sport nu merg pe vreme rece dar alea enduro touring da?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Asta-i buna, n-am mai auzit. Deci motocicletele sport nu merg pe vreme rece dar alea enduro touring da?? Da, ai inteles corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 frig.... da di undi... eu am iesit zilnic cu motorul... inclusiv azi... echipament adecvat si mers catinel... deci se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate