enemy2day Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 ce semne da statorul de DL 650 inainte sa cedeze? sau e ceva spontan si gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Daca nu ai voltmetru, se intampla pur si simplu dar la modele vechi dupa 80 de mii conform altor forumuri. Scoti becurile si mergi mai departe pana noare de tot. Oricum o iau razna toate. Se aprinde ledul la ABS si nu se mai stinge, cand e voltaju in baterie prea mult. De seme ea nu mai sta la relantii ci la 3-4000 de ture. Problema cu statoru cand il schimbi e ca tre sa schimbi si garnitura si s au gandit ei sa puna senzoru de pozitie vibrochen tot acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Și nu merge să păcălești garnitura cu un silicon de calitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Pt 25 de lei garnitura ? So putea, eu personal am schimbat si garnitura de la rezervor cand am schimbat filtrul din pompa. Chuar nu mi as bate capu cu un silicon pt o garnitura de 5 euro. Am mai schimbat si garniturile de la capacele cilindrilor cand am verificat supapele, la fel voi face si la urmatoarea verificare. A mea garnitura s a rupt si nu cred ca reuseste cineva sa o desfaca perfect fara sa o distruga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 A, pai e preț de preț, mă așteptam la mult mai mult, plus că s-ar găsi greu. La banii ăștia nu mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 http://motodiscount.ro/GARNITURA-CAPAC-ALTERNATOR-ATHENA-7358526 No ca nui 25 e 32 de lei, dar e pe stoc, in 2 zile vine n tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Pt 25 de lei garnitura ? So putea, eu personal am schimbat si garnitura de la rezervor cand am schimbat filtrul din pompa. Chuar nu mi as bate capu cu un silicon pt o garnitura de 5 euro. Am mai schimbat si garniturile de la capacele cilindrilor cand am verificat supapele, la fel voi face si la urmatoarea verificare. A mea garnitura s a rupt si nu cred ca reuseste cineva sa o desfaca perfect fara sa o distruga. Pe la cati km se verifica supapele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 La fiecare 24.000 km. Asa spune cartea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Merci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 In Bucuresti sau pe aproape , ma poate ajuta cineva sa calaresc un DL650 2011 -> ,,,,cu inaltimea micsorata? In primul rind vreau sa vad ce inseamna ca efect pentru mine in particular si daca imi va fi de folos , apoi as dori sa vad cum e mai confortabil cu sa low seat sau cu lowering link. Va multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 (editat) va salut. a venit vremea servisarii furcii. avand si un anumit joc in ea, banuiesc cuzinetii (am schimbat deja rulmentii din jug si jocul a ramas). acum, am gasit semeninguri de praf, de ulei si cuzineti... la acelasi magazin diverse preturi. 1. http://piesemoto.madras.ro/catalog/motocicleta/suzuki/650/dl-650-v-strom/?good_detail=kit-cuzineti-furca-fae8ab444d27b3e43dd3ad01894ec9aem 2. http://piesemoto.madras.ro/catalog/motocicleta/suzuki/650/dl-650-v-strom/?good_detail=cuzineti-de-ghidaj-pereche-59171f9d523c81cc70dd78f6137e94f6m&isCatalog 3. http://piesemoto.madras.ro/catalog/motocicleta/suzuki/650/dl-650-v-strom/?good_detail=cuzineti-exteriori-pereche-2e5b229ae581f1c26798f1441ee20ffem&isCatalog 4. http://piesemoto.madras.ro/catalog/motocicleta/suzuki/650/dl-650-v-strom/?good_detail=kit-simeringuri-furca-ulei-si-praf-705da46a55a2af207e897d2f8d92a369m&isCatalog uleiul acesta ar fi bun? ajunge 1L? http://piesemoto.madras.ro/catalog/motocicleta/suzuki/650/dl-650-v-strom/?good_detail=ulei-de-furca-high-performance-fork-oil-15w-1l-f0a171abc53a143c80469ffa83d58713m&isCatalog 10w sau 15w? Editat Mai 17, 2018 de lwiq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Ce înălțime ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Ce înălțime ai? 1.78 am jugul lasat putin (adica se vad capetele de la jambe cam cu 2-3cm) asa imi pare ffff ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 La ultimul schinb de ulei am pus 10w dar de data asta cred ca bel ray. Nu prea am fost multumit. Am citit un pic despre vascozitati si cel mai apropriat de cel din manual SS8 ar fi castrolul de 15w, ba chiar un pic mai vascos, asta inseamna un rebound mai lent. In pricipiu orice cuzineti si semeringuri ai pune, vor tine 1-2 ani si vrro 15-20 de mii de km. Acum am comandat de pe motodiscount allballs si a venit alta firma, dar nu i stres, un an tot tine. Daca mergi predominant singur e ok 10w, daca esti mai greu si mergi cu pasager si bagaje poti trece pe 15w, sau combini doua vascozitati sa iti iasa ceva echivalentul la 12-13. La 650 scrie in manual clar 524 ml, deci nu ajunge 1l. Comportamentul furcii e diferit la 500ml fata de 550. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 In Bucuresti sau pe aproape , ma poate ajuta cineva sa calaresc un DL650 2011 -> ,,,,cu inaltimea micsorata? In primul rind vreau sa vad ce inseamna ca efect pentru mine in particular si daca imi va fi de folos , apoi as dori sa vad cum e mai confortabil cu sa low seat sau cu lowering link. Va multumesc frumos Cred ca model nou nu este cu inaltimea micsorata! Inca nu stiu sa fi pus careva oasele la un V-Strom din modelele noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 (editat) Pt cei cu scarite de la SW-Motech sau cei care vor astfel de scarite, am ceva pt voi aici http://vstromania.ro/index.php?option=com_kunena&Itemid=2&func=view&catid=37&id=11753 Cea originala aici Cea refacuta aici Editat Mai 17, 2018 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 1.78 am jugul lasat putin (adica se vad capetele de la jambe cam cu 2-3cm) asa imi pare ffff ok La înălțimea aia îți faci probleme?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 La înălțimea aia îți faci probleme?! e mai greu pana te joci prima data pe acolo, apoi descoperi pozitia ideala si totul capat sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Am 1,80 și tocmai ce am înălțat șaua cu cca 3 cm. Și tot ajung bine cu tălpile pe sol. Nu îți fă griji aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Cred ca model nou nu este cu inaltimea micsorata! Inca nu stiu sa fi pus careva oasele la un V-Strom din modelele noi. Vrajitorule , multumesc de raspuns. Am cercetat pe toate sit-urile , exista totusi optiunea de low seat OEM. Saua standard OEM , dupa verdictul lui Motovis , nu prea mai are cum sa fie coboriita.. Eu am 178 si ating cu jumatate de talpa ( calciiele in aer) Astept poate exista totusi un coleg care are 650 dupa 2011 si ma lasa sa ma sui pe loc. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 (editat) Salutare vstromisti, Am luat priza USB din poza atasata si firul rosu trebuie conectat la "electrode wire of power switch". Intrebarea este daca il gasesc greu la mobra mea (DL650 ABS 2008) si daca trebuie sa am grija la ceva. Multumesc, Mihai Editat Mai 17, 2018 de mihai.ch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Ia de pe plusul de la pozitii, e cel mai simplu, poti chiar de pe spate, firepe sunt sub carena stanga spate, eu acolo m-am intepat cu alarma in loc de semnalizari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Ia de pe plusul de la pozitii, e cel mai simplu, poti chiar de pe spate, firepe sunt sub carena stanga spate, eu acolo m-am intepat cu alarma in loc de semnalizari. Mersi cooldeep. Acesta e cel mai accesibil punct sa ma intep? Are cineva alta propunere? Mersi, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Mufa de la claxon. Are plus permanent pe contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Na, c-am schimbat semnalele și pe față... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate