sorin 666 Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Am de vanzare pt. Vstrom: -parbriz original + deflector vario -husa rezervor (1/2) "Bagster" -tobe+db killer, ROADS, pt. DL 1000 -set anvelope Karoo, SH, stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Poze te rugam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Sa nu zici ca azi te duci la garaj sa faci poze....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 preturi ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Stie cineva care este distanta standard intre centrele gaurilor de la "dog bones" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Am de vanzare pt. Vstrom: -parbriz original + deflector vario -husa rezervor (1/2) "Bagster" -tobe+db killer, ROADS, pt. DL 1000 -set anvelope Karoo, SH, stare buna 300 RON 300RON 1000 RON 300 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Stie cineva care este distanta standard intre centrele gaurilor de la "dog bones" ? fix 140mm le-am masurat eu acum ca le aveam la indemana ca tot suntem la capitolul dimensiuni, stie careva ce grosime are boltul zalei de legatura pentru un lant DID 525? mi-am schimbat lantul si am uitat sa masor ce grosime are capatul boltului inainte de montare ca sa pot compara cu dimensiunea dupa ce l-am strans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 daca l-ai strans cu presa, stie ea cat sa stranga (oricum creste in diametru sub un mm) . daca l-ai batut cu ciocanul e mai greu trebuie ceva experienta si ochiul format. mare grija cu batutul ca am vazut lant rupt de la zaua de imbinare pentru ca a fost batuta prost si s-au rupt buzele bolturilor, consecinta fiind iesirea zalei. De vanzare: husa rezervor Bagster + geanta aferenta. 590 ron. in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Care sunt avantajele unei huse de rezervor? In afara de protectia pt zgarieturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 geanta dedicata. se prinde cu 4 cleme, adica se monteaza si se demonteaza in 2 secunde. si mai e si factorul estetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 daca l-ai strans cu presa, stie ea cat sa stranga (oricum creste in diametru sub un mm) . daca l-ai batut cu ciocanul e mai greu trebuie ceva experienta si ochiul format. mare grija cu batutul ca am vazut lant rupt de la zaua de imbinare pentru ca a fost batuta prost si s-au rupt buzele bolturilor, consecinta fiind iesirea zalei. l-am batut. si ma tem ca nu destul ) oricum acolo e nevoie de juma de milimetru ca sa tina zaua in loc deci nu trebuie batut ca la balamuc am avut presa dar n-am avut capul de strangere al presei (pt ca cineva l-a pierdut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 si iar ploua....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) geanta dedicata. se prinde cu 4 cleme, adica se monteaza si se demonteaza in 2 secunde. si mai e si factorul estetic. Si nu risti sa fie luat de curent in mers (eu am unul cu maneti). Anul trecut de doua ori l-am prins in mers ) Editat Februarie 18, 2013 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Si eu m-am pomenit cu un motodetail magnetic in brate pe autostrada in Grecia. Nu mai pun la socoteala ca atunci cand viram maxim claxona motocicleta, semnaliza, dadea la automat tot presa butoanele desi era mai mic la volum bagsterul este fix tot timpul, si este extrem de calitativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 faza cu clacsonatul e dementiala, prima oara cand mi-a clacsonat m-am dat sa verific firele. si e misto ca suna numa cand parcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 e posibil ca ce spuneti voi sa se intimple,faza e haioasa sa stai linga mobra sa te uiti lung si timp la ea si sa nu-ti dai seama de ce claxoneaza...dar mie nu mi s-a intimplat niciodata si geanta mea dintruna de 16L ajunge la 24L si nici n-a alunecat sa o pierd ,dar nici nu indes in ea obiecte grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 doar cand e virat maxim stanga coltul gentii atinge butonul, in rest nu atinge. yuhuuuuuuuu.....mai e cineva pe aici????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 sunt cu ochii pe tine,te urmaresc din umbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 ba, pe 1 martie e cald. sa nu dati buzna toti joi ca vineri si sambata vreti sa iesiti si nu aveti uleiurile schimbate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 pentru cei mai multi e inca devreme sa scoata vaca la pascut ,poate pe la jumatatea lunii sa ai clienti. hai ca vine primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 pe naiba, deja e plin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 cred ca vine mai repede decat ne asteptam sezonul.. nu pare ca o sa mai fie ca anul trecut, Buc inzapezit in martie acum va rog, daca stiti, sa imi spuneti unde gasesc cele mai bune preturi pt: - filtru aer K&N - bujii iridium - filtru ulei - placute brembo albastre uleiul cel original de firma made in IT a stat cu succes la hibernare la garaj Fabio, asteapta sa fie turnat unde ii e locul cu ghidonul tot nu am rezolvat-o, stiu, sunt praf bafta voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 la mine gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 apropo de ghidoane, confectioneaza careva inaltatoare de 25-30mm? pretul pentru unele de firma mi se pare aberant, 4 suruburi si doua distantiere de aluminiu, vorbesc de cele simple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 ia ceva facut calumea. nu cred ca ai vrea sa ramai fara directie pe un off..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate