florin.radu Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Fabio eu ma refer la modelul asta din poza nu la alte "complicaciuni" Am patit sa mi se rupa ghidonul la bicicleta pe o coborare cu bolovani, am scapat doar cu julituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Cat vrei sa inalti ghidonul? Mai ajung furtunele de frana in noua pozitie? Daca stii exact ce vrei, ti le pot face eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) Furtunul de frana pana in repartitor l-am inlocuit cu unul mai lung ca nu mi se ajungea la pompa de frana radiala si mi-am luat o marja de eroare de vreo 5 cm tocmai pentru inaltatoare. Eu ma gandeam la un 30 mm ca sa nu fie nevoie sa lungesc si cablurile de ambreiaj si acceleratie. Editat Februarie 21, 2013 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Douăj de euro : http://motor-inn.ro/ro/piese-de-schimb/inaltatoare-ghidon/tusk-handlebar-riser-kit-7/8-bars Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Douăj de euro : http://motor-inn.ro/ro/piese-de-schimb/inaltatoare-ghidon/tusk-handlebar-riser-kit-7/8-bars Multumesc domnu! Acum astept un raspuns de la Bogdan ca sa nu ma intorc ca la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) Ia-le pe astea, foarte convenabile la pret. Editat Februarie 21, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 cacatul alb loveste din nou!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 (editat) eu am facut ieri vreo 60 km, am lungit drumul pana la servici. Proasta experienta la iesirea din oras pe la ora 21 ca dupa ce am saltat mobra de coor farul bate la 5 m in fata trebuie sa rezolv si acest aspect pe site-urile meteo se anunta o primavara devreme, sa speram ca asa va fi Editat Februarie 22, 2013 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Eu vroiam sa scot mobrita azi....... Vremea asta se joaca cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 astia de pe 1martie pana pe 3 dau 13 grade si soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 haide unde???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 si microbist si motociclist sper ca nu te ti si de pescuit/vanatoare ca e grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 daca ar avea atatea pasiuni cu mobra cand s-ar da? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Cu mobra dupa mistret prin padure! cu un pasager excentric, inarmat cu un puscoci de omorat elefanti rezemat pe umarul pilotului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 DSCN7070.JPG Cine a primit pestele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 azi m-am apucat sa-mi schimb antigelul. surpriza a fost cand am constat ca surubul prin care trebuia sa fac golirea, la motoreta mea nu exista ! am golit pana la urma pe la surubul de deasupra care stiu ca e pentru "aerisire". mai exista vreun alt surub decat cele de pe pompa de apa pentru golirea lichidului de racire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 scoate surubul de jos de la pompa. de obicei curge pe acolo. nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 scoate surubul de jos de la pompa. de obicei curge pe acolo. nu. nu-mi spune ca te-ai trezit pentru superbike!? v-am innebunit cu superbikeul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 scoate surubul de jos de la pompa. de obicei curge pe acolo. nu. pai ala e surubul care lipseste cu desavarsire:) l-am marcat in poza. la mine nu exista surubul respectiv desi zona aia are o forma rotunjita . sa-i dau o gaura si sa-i fac filet ca sa-mi pun si eu surub ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 desfa surubul cel mai de jos care tine capacul. e posibil sa curga pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 am incercat . nu curge nimic. singurul loc pe unde am reusit sa scot lichidul a fost pe la surubul de aerisire. data viitoare dau jos pompa cu totul si gata smecherie, dar mi se pare o tampenie ca nu au pus surubul ala si la modelul meu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 cred ca au avut ceva cu tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) Surubul gros e pentru golire si aerisire.De aia are un canal de-a lungul sau.Al doilea surub,pe care tu nu il gasesti,ti-l arat in in poza.Daca dai o bere buna iti trimit PDF-ul full pentru K8...Tips: cand dai drumul la motor sa isi faca apa circuitul,ciocaneste intre timp,usurel termostatul,ca sa nu ramana blocat.Numai bine!!! Si apropo!!!Pana la urma ne adunam undeva,la primavera?Ar fi mai fain in tara,zic eu....Si inca ceva: adio senzor de oxigen Editat Februarie 24, 2013 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 nu se aprinde FI fara sonda lambda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Surubul gros e pentru golire si aerisire.De aia are un canal de-a lungul sau.Al doilea surub,pe care tu nu il gasesti,ti-l arat in in poza.Daca dai o bere buna iti trimit PDF-ul full pentru K8...Tips: cand dai drumul la motor sa isi faca apa circuitul,ciocaneste intre timp,usurel termostatul,ca sa nu ramana blocat.Numai bine!!! Si apropo!!!Pana la urma ne adunam undeva,la primavera?Ar fi mai fain in tara,zic eu....Si inca ceva: adio senzor de oxigen Multumesc mult. Nu l-am vazut pe ala ) Ce bere ...bem noi o sticla de vin cand ne vedem, nu ne stricam stomacul cu bere . daca poti sa-mi trimiti manualul cumva ar fi perfect. emailul meu este sergiu_q @ yahoo.com (fara spatiile alea ) parca pentru sonda se face si o mica smecherie din computerul motoretei ca altfel intradevar iti da eroare. sa-mi termin eu cu vopsitul si dupa cel il omor pe ala de la suzuki , m-oi apuca si de mici ajustari dinastea (scos limitatorul, PC si alte magarii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate