bogdan_harea Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Ultimile "creatii" din colectia primavara-vara 2014. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Ultimile "creatii" din colectia primavara-vara 2014. Eu zic sa te apuci sa proiectezi unele pentru V-Stromul nou, care sa stea lipite de motor, ca alea originale: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 (editat) Mai greu de facut cutii din aluminiu profilate pe motocicleta, dar, cu decupare la toba latimea pe spate cu cutiile mici, 40 L, nu cred sa depaseasca 85-90 cm. In poza pusa de tine daca plecam de la latimea cauciucului (15,4mm), latimea cu cutiile originale iese undeva putin peste 80 cm, deci tot pe acolo. Ia tu DL-ul de 1000 si mai vedem. Editat Martie 22, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Latimea ghidonului in specificatii e 865mm, iar daca masori pe poza aia cu motorul vazut de sus, gentile par sa aiba cam 774mm. Oricum, sunt clar mai inguste decat ghidonul, iar asta ajuta mult in trafic. Abia astept sa apara asta nou si la noi, intre timp bag la pusculita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Frumoasa foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Frumoasa foc. nu te vad bine ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Clar va fi urmatoarea. Cand se va intampla asta ramane de vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solaleailie Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Salut cand are loc Intrunirea VStromania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 http://www.vstromania.ro/forum/54-propuneri-intalniri-si-calatorii-interne-si-internationale/7433-vstromania-2014-vama-veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 vstromania anul asta mai subtire. mai mult de jumate nu au treaba cu vstromul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Din pacate trebuie sa ma despart de motocicleta. Daca stiti pe cineva interesat ii puteti da link-ul : /index.php?/topic/710040-suzuki-dl650-v-strom/ Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Cine poate sa- mi lege si mie acesta.este dat jos dupa un SV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 dupa SV ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 zi-ne si noua ce e sa stim daca te putem ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Indicator trepte viteze. cred k se vede. nu stiu si nici nu incerc sa-l leg eu. vreau sa merg la cineva care pune mana exact unde trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 @brake Fara o schema electrica cam greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Cine poate sa- mi lege si mie acesta.este dat jos dupa un SV. incearca sa ceri la http://www.gpt.it/GPT_Grand_Prix_Technology/Moto.html o diagrama ceva... fiind un model mai vechi nu mai este afisat pe site. Poate te ajuta cumva. Am vazut ca sunt 2 variante de gear indicator la ei: - universal (aici cam ai nevoie de diagrama electrica) - plug&play (eu am cumparat moto cu varianta asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) M-ați băgat în ceață de tot. Mă gândeam că e mai ușor de legat Editat Martie 24, 2014 de Korben nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 daca ai diagrama e usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Un scurt metraj cu o parte din gasca.Eu sunt cu bobberul ala cu ghidon inalt iar Stroama am imprumutat-o unui amic...vimeo.com/m/89864808 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Un scurt metraj cu o parte din gasca.Eu sunt cu bobberul ala cu ghidon inalt iar Stroama am imprumutat-o unui amic...vimeo.com/m/89864808 No, o fost frumos da' scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 ... o sa trebuiasca sa invat sa franez: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Salutare Vstromisti! Ieri pe drumul dinspre Bran spre Pitesti, cam dupa Moeciu am depasit un coleg cu Vstrom care mergea in aceeasi directie. Era cu pasager, avea un Gopro montat pe casca si era impreuna cu inca 2 motoare. Eram curios sa stiu cine e, poate ne pune o filmare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 ... o sa trebuiasca sa invat sa franez: Și discurile unde sunt? nu le arăți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 pai adaptoarele merg cu discurile standard. deci are toti - nu pot sa ma mai laud . e adevarat ca sunt unele la 0 km dar aia nu se pune. stima, paul ps - ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate