bozoro Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 exista asa ceva http://www.yamaha-motor-europe.com/product...?view=techspecs nu mai ca e un pic mai grea asta e erezie!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 exista asa ceva http://www.yamaha-motor-europe.com/product...?view=techspecs nu mai ca e un pic mai grea Sa sti ca sunt sanse mai mari ca yamaha ca sa scoata ceva in segmentul asta un motor de tdm 900 pe un sasiu de tenere 2008 cu un rezervor de 25l Actualul tdm nu cred ca atrage vreun v-stromist care vrea mai multa putere ci mai degraba un dl 1000 sau un vacadero. Sa speram ca o sa se gaseasca din nou fratiorul mai mare prin magazine intr-o varianta imbunatatita cu ABS si un sistem de injectie mai economic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Sper ca Suzuki sa se inspire din BMW F 800 GS la performantele motorului si suspensii, dar s-o doteze cu sa,faruri, parbriz si rezervor de turing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Cine doreste : crash-bars originale Suzuki, cod 990D0-27G00-030. Nou-noute, niciodata montate La Suzuki sunt 116 euro (asta vine cam 500 de ron) Eu le dau cu 300 de RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Sa sti ca sunt sanse mai mari ca yamaha ca sa scoata ceva in segmentul asta un motor de tdm 900 pe un sasiu de tenere 2008 cu un rezervor de 25l Actualul tdm nu cred ca atrage vreun v-stromist care vrea mai multa putere ci mai degraba un dl 1000 sau un vacadero. Sa speram ca o sa se gaseasca din nou fratiorul mai mare prin magazine intr-o varianta imbunatatita cu ABS si un sistem de injectie mai economic ar fi interesanta combinatia de care zici. Dl1000 si vacadero sunt parca prea namile adu-ti aminte cat e de ingust TDM-ul in comparatie cu vstromu Mesaj completat Sper ca Suzuki sa se inspire din BMW F 800 GS la performantele motorului si suspensii, dar s-o doteze cu sa,faruri, parbriz si rezervor de turing. deja e prea mult tenere cu motor de TDM si gata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 dragi colegi am o intrebare :mai veniti careva miine pe la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Draga coleg, eu vin daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Dragi colegi, vin si eu, se pare ca maine e soare si cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 Daca imi fac si eu timp astazi o sa apr pe la ARC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Vin si eu, dar vreau un raspuns la intrebarea unde mergem sambata si duminica, sau numai sambata, sau numai duminica, dar mai bine sambata si duminica, sau vedem noi! Un Constantin si Elena, cu bai termale? Vremea se anunta buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Eu as merge numai sambata , la scoici in Bulgaria. Vbm diseara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 As merge si eu la o tura scurta, dar tot asa, numai sambata, sau numai duminica. Deh, buget de austeritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Daca sant liber sambata ma bag si eu , Duminica sigur lucrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 asa am auzit si eu ..simbata duminica vremea cam cu nori dar temp de 17-20grC,si cel mai important cica nu ploua ma bag si eu la o tura ( sa vad daca singur sau cu pasager,si daca e plimbare de 1zi sau 2zile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 daca este vb de sambata. s-ar putea sa vin si eu cu sotul meu. duminica lucreaza, asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 daca este vb de sambata. s-ar putea sa vin si eu cu sotul meu. duminica lucreaza, asa ca... simbata te plimbi tu fara sot si duminica sotul fara sotie.....e o varianta buna ? Mesaj completat sau ma rog invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 m-as baga si eu la o tura. vorbim si vedem cum e vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Gata, eu vin sigur sambata daca nu ploua si o sa am si pasager. Dar doar sambata ca Duminica sunt la munca si in privinta itinerarului discutam aici. Editat Octombrie 21, 2009 de mki79r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Eu unul as propune Constantin si Elena. Plecam sambata dimineata 9-9,30 si cei care nu pot ramane peste noapte se pot intoarce pe acelasi drum. Dus intors sant cca 400 km.din care 170 autostrada, 85 la dus si tot atata la intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Eu unul as propune Constantin si Elena. Plecam sambata dimineata 9-9,30 si cei care nu pot ramane peste noapte se pot intoarce pe acelasi drum. Dus intors sant cca 400 km.din care 170 autostrada, 85 la dus si tot atata la intors. Ce se poate face acolo, sa stim sa venim pregatiti??? Mesaj completat Ce se poate face acolo, sa stim sa venim pregatiti??? Imi iau slipul cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ce se poate face acolo, sa stim sa venim pregatiti??? Windsurf, snowboard, parapanta, bunjee-jumping, lupte de cocosi... Parca tin minte ca e un circuit de karting foarte misto in zona aia, e cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 am vorbit ,am aranjat ,nu conteaza ,simbata voi merge la plimbare ,unde? nu conteaza eu sa fiu calare pe motoreta cred ca voi avea pasagera in loc de bagaje Mesaj completat Windsurf, snowboard, parapanta, bunjee-jumping, lupte de cocosi... Parca tin minte ca e un circuit de karting foarte misto in zona aia, e cineva interesat? iau schiurile cu mine ? Mesaj completat dar unde mergem ? cind va hotariti dati de stire la popor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Windsurf, snowboard, parapanta, bunjee-jumping, lupte de cocosi... Parca tin minte ca e un circuit de karting foarte misto in zona aia, e cineva interesat? Eu ma bag la o tura cu kartingul si poate si pasagera. Mesaj completat Nu mai ziceti nimic pentru sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 simbata te plimbi tu fara sot si duminica sotul fara sotie.....e o varianta buna ?Mesaj completat sau ma rog invers aud o propunere ? Mesaj completat eu nu stiu sigur daca o sa pot veni, ca sunt racita cobza am sperat sa-mi treaca, dar... offf, imi pare tare rau ca vroiam sa va mai vad pe toti si acum ma gandesc la plimbarea de la cisnadioara ...super tare. frumoase vremuri, sa fim sanatosi cu totii si sa le mai repetam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Nu mai ziceti nimic pentru sambata? Pai, ramane cum am stabilit! 8:30 la Jilava e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate