Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050

Postări Recomandate

Propun o excursie la cascada Bigar!

Mai este cineva interesat?

A mai fost cineva?

coorodnatele aproximative: 45.002519° 21.960090°

io-s interesat dar cica daca nu mergem in curind trebuie sa o lasam pina la toamna pentru ca seaca sau nu mai e asa spectaculoasa vara. io as merge pe AICI si doar o zi (cu plecare la 05:30 din bucuresti) dar stiu ca nu toata lumea e doritoare de excursii asa lungi pentru o zi. baga tu o propunere de traseu si vedem.

asta daca n-ai fost deja, ;)

Editat de adrian cristea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Care stiti ceva de Fabio, incerc sa il sun si nu face conexiunea.

0733546951

Trebuie sa trec pe la el la garaj. O fi plecat din tara?

Link spre comentariu

am verificat si eu,,,cam slabut xso ul ala intradevar,

avea un oring care statea sa iasa din za, in rest se prezenta bine dupa 10000 km

oricum , l-am schimbat azi cu un lant pe care l-am cumparat anul trecut

EK, Quadra X ring,seria MVXZ, 525 latime, 112 zale

multam florine, data viitoare am sa fiu mai atent ce cumpar

Link spre comentariu

Trebuie sa schimb kitul de lant si cu Fabio plecat din tara, nu stiu de care sa cumpar. Am de ales intre DID 525VX, 15 cu 47 si lungime de 116, 118 sau 120. E ok daca il iau pe cel de 120, am inteles ca se scot zalele in plus? Si de care, O ring sau X ring?

Link spre comentariu

Intra pe site la Louis, mergi la Bike Database, bagi modelul si iti afiseaza fisa tehnica si toate produsele compatibile.

Ptr V-Strom model 2004-2006 lungimea este de 116

Ptr V-Strom model 2007-2011 lungimea este de 118 (bascula spate e mai lunga)

Link spre comentariu

Merci. Am vazut ca specifica 118. Ramane aceeasi intrebare, daca iau de 120 se pot scoate zalele suplimentare?

Poti scoate linistit zale din el. Daca vine inchis vezi doar sa aiba za de legatura pe nit inclusa, daca nu sa o cumperi separat ca altfel nu-l poti monta.

Link spre comentariu

Salut,

Cred ca esti din TM - valorile senzorilor si cum se verifica apar in manualul de service Haynes - cu un voltmetru si putin talent tehnic ti le poti verifica singur (mai ales daca ai spatiu de shurubarit).

TPS poate fi verificat ca e pozitionat corect intrand in dealer mode - dar foarte greu se deregleaza asta.

Ar ramane de facut o sincronizare (daca vrei vb cu un prieten ce are scula daca poate ajuta cu ea) si o verificare la clapetele secundare ca se deschid la fel - iarasi simplu de facut.

Si in rest ar fi de verificat diverse etanseitati/filtru aer.

Dar cum se manifesta?

numai bine,

paul

Cine si-a verificat vreodata valorile tuturor senzorilor plus reglaje gen TPS,STPS,TB,etc,etc...Si unde?Ca al meu iar face nazuri...

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea!

Are cineva cumva in plus un plastic negru ca cel incadrat cu rosu in poza atasa?

Daca nu de unde pot comanda unul?

Multumesc anticipat,

Mihai

post-40775-0-57019200-1369380899_thumb.jpg

Editat de mihai.ch
Link spre comentariu

zilele astea am tot analizat posibilitatea schimbarii etrierilor fata folosing adaptoarele de la SVracingparts http://www.svracingparts.com/products/#!/~/product/category=472406&id=1632836

care v-ati facut pana acum modificarea asta ?

de doua zile ma tot uit dupa etrieri pe ebay si binenteles ca om serios ce sunt am vrut ceva modele mai noi, doar ca lista etrierilor care se potrivesc pare destul de scurta si nu cuprinde toate modelele care s-ar putea potrivi.

daca a mai facut careva modificarea asta, aveti cumva o lista mai completa a etrierilor care se potrivesc ? ati schimbat si pompa ? , care e diferenta intre pompa de pe 1000 si cea de pe 650 ?

(cam asta e treaba la noi...daca troaca nu se strica sa ai ce repara mai des....ne mananca de upgrade-uri :) )

Link spre comentariu

florin.radu a facut-o parca si era vorba la un moment dat sa se apuce Bogdan Harea sa copieze adaptoarele de etrieri.

Vezi ca sunt 2 tipuri de adaptoare, pentru Tokiko si Nissin si etrierii propru zisi ii gasesti destul de usor la dezmembrari, se potrivesc:

Direct Bolt on for the 4 Piston Nissin CBR 600 F4 - F4i All Model Years, 2000 - 2001 CBR 929, 2002 - 2003 CBR 954, 2003 - 2004 CBR 600RR and SP2 2001 and newer RC51.
Direct Bolt on for the 4 Piston Tokico 2001 - 2003 GSXR 600, 2000 - 2003 GSXR 750, All Model Years of the SV1000. These are all the same Tokico Calipers,

Atentie, daca faci modificarea in mod ideal ar trebui scimbate si discurile de frana, noile placute calcand diferit pe disc (daca te uiti acum discul are o parte nefolosita la interior, parte care va fi acoperita de noile placute) altfel o sa ai o peroada destul de mare pana cand placutele se vor aseza pe disc si in timpul asta franarea o sa fie char mai proasta decat cu etrierii originali.

Editat de marcone
Link spre comentariu

nu o sa schimb discurile in nici un caz :). lista aia e pe site la nenea ala, pe mine ma intereseaza ce alte modele sunt compatibile inafara de alea . de exemplu cbr900 sc50 ???, cbr600rr din 2006 ?

as vrea sa-mi pun Nissin ca Tokico am tot avut :)

Link spre comentariu

• Ruginel changed the title to Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050
  • ivan pedala locked și unlocked this topic