FLEX Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Scut atipic "dupa motocicleta" se poate face la voi? cam care ar fi costul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 GS-LC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Pentru Vstromul 2017 au spus baietii de la HD ca nu fac. Cica se concentreaza pe modelele pe care le au acum... Caut de la Kappa, ce pana mea sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Caută cutii Keter pe net și le adaptezi după dorință. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Pentru Vstromul 2017 au spus baietii de la HD ca nu fac. Cica se concentreaza pe modelele pe care le au acum... Caut de la Kappa, ce pana mea sa fac? Mergi la Bogdan Harea cu incredere, eu am apelat la el pentru mai multe motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Martie 4, 2018 Share Postat Martie 4, 2018 Am primit un set cutii noi 270 euro.volum 37 L.Cu sistem de prindere. » Post actualizat in 04 Mar 2018 13:09 mesaj pentru borsulica daca mai este interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 4, 2018 Share Postat Martie 4, 2018 Pt vstromul de 650 2017?? Interested! 0754 226646 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Pt vstromul de 650 2017?? Interested! 0754 226646 Am unul identic in atelier la echipat, aproape complet. Da o fuga sa-l vezi. Macar te inspiri pt ce vrei la al tau. Ai telefonul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Am si adresa. Vin saptamana asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 pentr suportii de la givi are cineva de vanzare cutii aluminiu (negre) 30-37 L? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALPIN Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 vreau sa-mi confectionez doua cutii de aluminiu, am rasfoit net-ul dar parca nu m-as incumeta inca, parca mai am nevoie de niste sfaturi de la cineva care a cnfectionat si are bunavointa de-a impartasi din experienta lui. Astept cateva sfaturi, proiecte, orice ma poate ajuta sa reusesc. cu stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 (editat) Vand cutii te aluminiu Heavy Dutties 48L , suport pt Yamaha xt1200z, confectionat artizanal. Are butuci cu cheie noi ce trebuie montati. Suportul poate fi modificat relativ usor, pentru orice motoreta. Cutiile se afla la Sfantu Gheorghe, Cv, trimit prin curier rapid. 800 RON Asfalt uscat! Editat Iunie 12, 2018 de andreiganea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Octombrie 21, 2018 Share Postat Octombrie 21, 2018 Am si eu mevoie de un coltar de cutie heavy duty. Cineva prin Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Octombrie 21, 2018 Share Postat Octombrie 21, 2018 Cutii aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 Peraluman de 1.5mm,colturi sudate+coltare de plastic,debitat cnc laser,ambutisat etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) Hopa, arata bine! Mai multe detalii? Cum se prind pe mobra? Vad ceva prinderi de metal. Se pot detasa de pe motoreta cu capacul incuiat? Pentru ce modele faceti suporti? Capacul e detasabil complet? Care e pretul pentru un set? Editat Noiembrie 25, 2018 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Konvoi nu era tot din Baia Mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Buna se pot detasa Produc si sisteme de atasare.Din pacate sistemul il am doar pt teava de 18mm.Deci suportii nu pot sai fac decit cu mobra prezenta la fata locului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Indoi si altfel tabla sau doar drept la abkant? De ex un rezervor m-ar interesa, cu roata englezeasca, masina de adunat, sudura, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Depinde ce doresti.Un desen aproximativ ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 1, 2018 Share Postat Decembrie 1, 2018 Cutii 44L cu suport pt TDM 900. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 La 25.11.2018 la 19:34, eskapada moto a spus: Depinde ce doresti.Un desen aproximativ ceva? Un rezervor as vrea... Din aluminiu de ~ 10-13L. Am originalul, vreau unul mai mic si mult mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 O poza cu rezervorul vechi se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 Nu ma astept sa fie estetic ca si cel din poza, dar ma intereseaza partea functionala... Cel original de r1100r e prea mare si prea greu, am nevoie de unul usor de ~ 13L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 (editat) Pentru Eskapada : Salut! Cutii pt V-strom 650-2017 ? Poti face? Si cat ar costa... Multumesc. Editat Decembrie 6, 2018 de Stefrusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate