zemil Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Nu a am momentan matrita pt topcase dar fac cit de curind si te anunt Mesaj completat Si pe mobra.. Si un set nou... Mesaj completat in curande gata si site-ul cum ai multe tipuri de genti.. ne poti prezenta sistemul de prindere? eventul un pret doar pentru asa ceva Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) deci vreau si eu.... Astept cu mare interes site-ul!! Editat Mai 12, 2011 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 deci vreau si eu.... Astept cu mare interes site-ul!! Putina rabdare pls ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) Uite ce am gasit pe net. Acuma nu stiu cat sunt de rezistente si de usor de folosit. Ce este sigur - sunt scumpe ca naiba! http://www.military-shop.ro/Surplus-militar/Cutie-BW-Zargesbox-A5-Oliv/ http://www.military-shop.ro/Surplus-militar/Cutie-de-Transport-Bw-Pliabila/ mai curand http://www.military-shop.ro/Surplus-militar/Lada-Munitie-US-Oliv-Gr9/ cele puse de tine costa enorm Editat Mai 13, 2011 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Gospodarul nush da nu pot sa iti dau PM in fine da-mi un mail si iti raspund mail pun si ceva poze.......etc etc mail konvoi_ro@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 mai curand http://www.military-shop.ro/Surplus-militar/Lada-Munitie-US-Oliv-Gr9/ cele puse de tine costa enorm cica sunt cu lemn pe laterale, asa mi-au zis la magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Putina rabdare pls ....... ok...spune-ne un pret pana asteptam site-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 350 euro setul fara prinderi Set nou pt albany..... 350 euro setul fara prinderi Set nou pt albany..... 350 euro setul fara prinderi Set nou pt albany..... avansam........ 350 euro setul fara prinderi Set nou pt albany..... avansam........ 350 euro setul fara prinderi Set nou pt albany..... avansam........ finish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Prinderile vad cu sunt identice cu cele pe care le folosesc baietii de la HeavyDuties, inclusiv sistemul de "incuiere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Faci te rog o poză Âşi în cutii că tare curios sunt cum arată interiorul. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 no problemo am si pus:) PT switch Nu sunt identice gresit!!!!!!!!!Sunt cumparate de la ei:)prinderile. Incuietorile asa doar ca general sunt singurele tipuri ce se gasesc la noi. no problemo am si pus:) PT switch Nu sunt identice gresit!!!!!!!!!Sunt cumparate de la ei:)prinderile. Incuietorile asa doar ca general sunt singurele tipuri ce se gasesc la noi. A si scuze gentile vin insotite de genti interioare detasabile din material textil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Multam de clarificare ...la sistemul de incuiere, ma refeream la modul in care se prinde cutia pe suporti si se "incuie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 [ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Inafara de un detaliu, sunt superbe. Acel detaliu este "hidrantul". Daca o sa faceti mai mari cutiile, va dau eu un extinctor cam de 1 m inaltime. Sa ajunga in cazul unui incedniu in padurea tropicala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Ms mult patrick esti amabil.Apropo ala de 1m e de la mobra ta?Daca ai citi un minim despre mobrele enduro andventures ai vedea ca instinctorul care vine de fabrica are 1kg. La fel si asta idem 1kg.Si mai mult k sigur ca nici macar asta nu ar face fata decit la o interventie minora cred.Sincer pt tine am sa caut unu la 250gr daca doresti,precis exista si asa ceva ...........undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 instinctorul care vine de fabrica are 1kg. Uf! http://dexonline.ro/definitie/instinctor De unde si vorba cu "ce kilu meu..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Miiiiiiiiii de scuze da am 2 motive pt greseala de exprimare 1 nu sunt roman.....de nationalitate si in curand nici de cetatenie sper 2 sunt un amarat de muncitor nu am studii traiesc si eu din munca mea,ce fac cu mainle mele,altii fac cu gura.......ma refer la politicieni etc etc:)))))) Are careva idee unde gasesc canistra metalica de 3 litri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Miiiiiiiiii de scuze da am 2 motive pt greseala de exprimare 1 nu sunt roman.....de nationalitate si in curand nici de cetatenie sper 2 sunt un amarat de muncitor nu am studii traiesc si eu din munca mea,ce fac cu mainle mele,altii fac cu gura.......ma refer la politicieni etc etc:)))))) Are careva idee unde gasesc canistra metalica de 3 litri? au la louis de plastic de 2l pui pe fiecare cutie si ai 4l de rezerva. de metal nu am vazut asa mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Nu-i mai simplu un suport pt un fuckin' PET? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Nu-i mai simplu un suport pt un fuckin' PET? hai mah. la asa frumusete de cutii sa pui un rahat de pet, e mai mare rasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 hai mah. la asa frumusete de cutii sa pui un rahat de pet, e mai mare rasu Sunt sticle de aluminiu la Decathlon. Insa eu prefer sticle de plastic, pentru ca nu e nimeni tentat sa fure o sticla de plastic, pentru ca nu-ti trebuie tot timpu benzina la tine (sunt putine portiunile de drum in care ai cu adevarat nevoie de benzina suplimentara), si pentru ca prefer sa am mai multa apa la mine decat benzina. Probabil ca e o chestiune de gusturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Mda dar asa cere omu ce sa fac ...metalic.Adevarul este ca pe caldura nu a-si transporta benzina in sticla de plastic asezat fiind linga toba... Alea de aluminiu cred ca ar fi ok.Se multumeste Gata am gasit pe net miltare de aluminiu de 2,5 litri arata super pret ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 La praktiker stiu sigur ca au canistre metalice de 2 , 5 10 si 20 L...acum nu stiu daca au si alte capacitati. pretul la cea de 5L e sub 90 de lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 11, 2011 Autor Share Postat Iunie 11, 2011 Inafara de un detaliu, sunt superbe. Acel detaliu este "hidrantul". Daca o sa faceti mai mari cutiile, va dau eu un extinctor cam de 1 m inaltime. Sa ajunga in cazul unui incedniu in padurea tropicala. asta in caz de incendiu, dar daca se strica lantul, cum draq bati niturile fara ciocan si nicovala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Aia strangi cu dinti moi atita nu sti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate