lauramarginea Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Gresesc sau asta inseamna un volum de aproximativ 50L? Cred ca e o dimensiunea generoasa. Care ar fi pretul pentru aceasta cutie? 130 euro topcase-ul 130 euro topcase-ul Si cui i place stilul army........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubba Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Idee mai ne trebuie motocicleta cu rulota, si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Este si rulota pt moto. La plic instant se pune in apa calda ............si gata rulota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Este si rulota pt moto. La plic instant se pune in apa calda ............si gata rulota Stii ca-ti admir munca si nu vreau sa fiu carcotas, dar daca tot ai folosit sudura in aluminiu, nu poti sa sudezi si colturile, macar partial si imperfectiunile sudurii sa le maschezi cu coltarele de plastic? Cred ca s-ar castiga mult la soliditatea lor. Editat Noiembrie 25, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Stii ca-ti admir munca si nu vreau sa fiu carcotas, dar daca tot ai folosit sudura in aluminiu, nu poti sa sudezi si colturile, macar partial si imperfectiunile sudurii sa le maschezi cu coltarele de plastic? Cred ca s-ar castiga mult la soliditatea lor. He has a point... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Np se poate face nu e stres. dar cind ai 10 lei si tu trebuie sa faci un mic dejun din el nu poti lua sunca de praga................. ai inteles sper ideea.Pot face si am clienti care imi cer asta dar este alt pret.Sudura in aluminiu....putin mai scump. Oricum poate ai drepatate trebuia sa specific pt cine vrea se poate si asa la alt pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2011 Np se poate face nu e stres. dar cind ai 10 lei si tu trebuie sa faci un mic dejun din el nu poti lua sunca de praga................. ai inteles sper ideea.Pot face si am clienti care imi cer asta dar este alt pret.Sudura in aluminiu....putin mai scump. Oricum poate ai drepatate trebuia sa specific pt cine vrea se poate si asa la alt pret spune-le si cat costa 1 cm de sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Cm de sudura costa ..destul de mult dar ideea e ca se poate face si ..si cum doreste clientul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Stiu ca sudura in aluminiu este prohibitiv de scumpa, daca o faci in colaborare si tocmai de aceea am spus o sudura partiala, care doar sa intareasca coltul, nu sa-l si etanseze. Coltarul de plastic ar acoperii sudura si eventualele spatii nesudate. Poti cere un pret mai mare pt prestatia asta, pt cei care vor cutii max de solide pt calatorii dure in fara soselelor. Altfel pt turistul moto obisnuit, cutiile sunt perfecte, mult mai solide decat cele facute de mine si care totusi au rezistat la cateva lovituri usoare. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Domnu Bogdan Te numeri printre cei putin care au si o influenta asupra altora a mea cel putin.La inceput mi-ai dat un inbold.Acum te ascult Dupa cum spune-am mai sus fac si cu colturi sudate complect si plastic peste.Depinde cum se cere........ Acum experimentez......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Ai avut cereri pt cutii din tipul asta de tabla, sau incerci din proprie initiativa? Sunt antiatomice! Faptul ca tabla este presata o intareste foarte mult si in plus micile lovituri si zgarieturi nu mai sunt vizibile. Pregatite din start sa ia trante grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 arata fain cu tabla asta... cum influenteaza costurile de executie / rezistenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Ai avut cereri pt cutii din tipul asta de tabla, sau incerci din proprie initiativa? Sunt antiatomice! Faptul ca tabla este presata o intareste foarte mult si in plus micile lovituri si zgarieturi nu mai sunt vizibile. Pregatite din start sa ia trante grele. nu a cerut nimeni fac doar asa sa vad cum ies....... Rezistenta mai mare costuri aceleasi aproape Editat Noiembrie 29, 2011 de lauramarginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Arata si mai..."adventure". crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 crezi? mie nu mi se par asa adventure astea din tabla striata asa lucioase. e drept ca-s mai rezistente, dar banuiesc ca si mai grele. se poate matui cum va luciul ala ca e prea tipator... sau vopsite negre ar arta cel mai bine cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Domnu Bogdan Te numeri printre cei putin care au si o influenta asupra altora a mea cel putin.La inceput mi-ai dat un inbold.Acum te ascult Dupa cum spune-am mai sus fac si cu colturi sudate complect si plastic peste.Depinde cum se cere........ Acum experimentez......... frumoase....ma tenteaza dar nu stiu cum ar da pe un chopper . Eu am un intruder de 1500 . Aveti cumva poze cu ele montate pe un chopper/cruiser mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 frumoase....ma tenteaza dar nu stiu cum ar da pe un chopper . Eu am un intruder de 1500 . Aveti cumva poze cu ele montate pe un chopper/cruiser mai mare? Nu am pt nu am facut.Am avut citeva cereri dar nu sau finalizat.Vrei parerea mea?NU Nu cred ca se pupa una cu alta da...in fine chestie de gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Cu siguranta. @Cavaleru Iar faptul ca sunt lucioase, nici o problema, fiind tabla de aluminiu se pot matui. Oricum nelacuite sau eloxate isi pierd luciul destul de repede si nu mai zgarie retina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel07 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Multumesc pentru idee a fost foarte buna,frumoasa,practica si ieftina.Izolatia cea mai ieftina in interior scoch mai lat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Multumesc pentru idee a fost foarte buna,frumoasa,practica si ieftina.Izolatia cea mai ieftina in interior scoch mai lat. In sfarsit o pereche de cutii identical cu cele facute de mine acum 3ani. Ce tabla ai folosit ? Probabil aluminiu. Eu am folosit inox de 0,8 mm, care nu murdarea incarcatura, dar era destul de subtire. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel07 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Salut tabla este de aluminiu de 2 mm.Si ale mele au 2 ani si se comporta impecabil.La revedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Sunt chiar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Cat de bine arata top-ul pe Tiger. Are si pe ce. Yep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 (editat) Man, you`re internationally famous ! Bravo, felicitari! Subscriu si eu la topcase-ul de pe Triumph. Arata ceva de vis. Si motocicleta, si peisajul... Ce sa mai, superlativ ultima poza! Editat Decembrie 3, 2011 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate