Achile Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Dragos Atanasiu DD 066895 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 dragilor, din momentul asta, nu mai dati pe forum. veniti direct la service si semnati. e mai safe asa va rog mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 dragilor, din momentul asta, nu mai dati pe forum. veniti direct la service si semnati. e mai safe asa va rog mult. De unde schimbarea asta brusca de atitudine ? Anyway, la service chiar nu am timp sa apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 daca tavaleam eu vreun politist eram clar vinovat si pana azi cred ca eram si eliberat pt buna purtare... MITACHESCU STEFAN-CATALIN GK 616855 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildthing Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Liana Ivanov RD 335276 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 e mai bine asa. direct la fata locului. isi scrie fiecare numnelew si gata. e mai simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildthing Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Dar in week-end pot veni?E cineva acolo? Sau ar trebui sa sun la numarul care l-ai dat mai intai?In timpul sapt imi e greu sa ajung pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Acum juma' de ora am trimis semnaturile de la Brasov, sper sa fie de folos. Nu sunt multe, da'.. asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 multumesc BRASOV pt efortul vostru. sunt si in w-e la service, dar stabilim un orar. pt saptaman asta ramane valabil 17-20 la service si in w-e sambata 13-16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 As veni si eu dar nu stiu daca o sa am motorul reparat pana atunci si decat sa semnez si sa nu ma prezint mai bine mai astept si vad daca o rezolv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Te rog mai da o data nr de tl sau adresa unde te gasim.Am cautat 2 zile buletinu si acum nu mai pot sa dau pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Mergetzi bai frate acolo... Eu am fost azi pe la 5 shi a fost ca la vot: lista maaaaaaare, shi cate o semnatura-doua pe fiecare foaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 multumesc BRASOV pt efortul vostru. sunt si in w-e la service, dar stabilim un orar. pt saptaman asta ramane valabil 17-20 la service si in w-e sambata 13-16 DE LA PLOIESTI S-AU STRINS MAI MULTE SEMNATURI. NU SUNT TOTI MOTOCICLISTI, NU ARE IMP , AM INTELES BINE? MAINE LA 8 SEARA MA INTILNESC CU '' COBRA ART'' SA- DAU FOAIA CU SEMNATURI. PRESUPUN CA IN FELUL ASTA SUNT VALABILE? ADICA SEMNATURILE PE FOAIE ,NR , SERIA SI NUMELE.AM VAZUT CA AI SPUS CA TREB SA VINA PERS . SINT PUTIN NELEMURIT. DACA POTI SA MA LAMURESTI,TE ROG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 (editat) Cred ca odata cu chestia asta cu semnatul personal vor fi mult mai putini. Eu o sa vin maine sau Sambata, dar incep sa cred ca nu vom face mare branza daca o sa ramanem o mana de oameni... DE LA PLOIESTI S-AU STRINS MAI MULTE SEMNATURI. NU SUNT TOTI MOTOCICLISTI, NU ARE IMP , AM INTELES BINE? MAINE LA 8 SEARA MA INTILNESC CU '' COBRA ART'' SA- DAU FOAIA CU SEMNATURI. PRESUPUN CA IN FELUL ASTA SUNT VALABILE? ADICA SEMNATURILE PE FOAIE ,NR , SERIA SI NUMELE.AM VAZUT CA AI SPUS CA TREB SA VINA PERS . SINT PUTIN NELEMURIT. DACA POTI SA MA LAMURESTI,TE ROG. Din cate am inteles eu e vorba de semnatura, deci e valabila pentru cei din Bucuresti chestia cu venitul personal. Editat Martie 7, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 memoriul va cuprinde 2 cerinte clare: 1 - suspendarea din functie a politistului pe durata anchetei penale 2- trimiterea in judecata a invinuitului. urmatoarele sunt citate din petitii, memorii si documente ce apartin parintilor lui Alex, precum si raspunsurile institutiilor carora le-au fost adresate: 12.04.2005 - sectia cercetari penale din cadrul politiei proprune trimiterea in judecata a invinuitului Bahrim Demirel Eugen 10.10.2005 - procurorul retrimite dosarul catre sectia cercetari penale pt completarea probatoriului - la cererea invinuitului Bahrim Demirel, pt a se stabili: -verificarea eventualelor modificari ale motorului motocicletei pt a se stabili daca aceasta dezvolta o viteza mai mare decat cea specificata in certificatul de inmatriculare; -verificarea eficacitatii sistemului de franare al motocicletei implicate in accident; -stabilirea greutatii vehiculului si a pasagerului (motocicleta si conducatorul acesteia) pentru a se stabili daca masa motocicletei se incadra in limitele inscrise in certificatul de inmatriculare; -sa se stabileasca daca din punct de vedere topografic, invinuitul putea sa observe sau nu, motocicleta; In acest sens: 1) se admite cererea de completare a probatoriului formulata de Bahrim Demirel-Eugen; 2) restituirea dosarului penal nr. 1134/P/2005 Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti in vederea completarii cercetarilor. Procuror Voicu Grigore In data de 21.10.2005 mama lui Alex trimite catre Consiliul Superior al Magistraturii o plangere impotriva procurorului Voicu. In data de 22.02.2006 tatalui lui Alex ii parvine urmatoarea instiintare: " D-lui Marinciu Ion, Referitor la petitia dvs. adresata Parlamentului Romaniei si remisa institutiei noastre prin care ati solicitat urgentarea cauzei, va comunicam ca in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca dosarul a fost finalizat si inaintat la data de 12.04.2005 Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Ca urmare a solicitarii formulate de invinuit, pentru administrarea unor probe noi, la data de 27.10.2005, dosarul a fost restituit organelor de cercetare penala. Cu privire la aspectele de tergiversare a solutionarii cauzei reclamate, memoriul a fost inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti spre competenta solutionare. Va asiguram si pe aceasta cale de intreaga noastra disponibilitate. Cu stima, Director General Adjunct si Comisar-Sef, Smochina Aurel " revenind la nedumeririle voastre. conteaza sa fie semnatura in original. asat e important. sa fie un table cum am trimis tuturor ca model, s ifiecare is itrce numele, erie si semneaza, chiar daca e sau nu motociclist. e mult mia simplu asa. pe mine m-ati complicat pt ca ma scos la imprimanta pagini cu numele voastre si acum nu vine nimeni sa semneze. eu ce fac acum, cand pe o pagina ma 40 semnaturi si 10 lipsa? nu pot si nu vreau sa semnez pt nimeni. e mai safe asa. fiecare pt el. nu vreti, nu semnati si gata. cei ce v-ati inscris prin forumuri, sunteti rugati sa va duceti pana la capat demersul si sa semnati. altfel, o semnatura lipsa compromite o pagina de tabel. multumesc memoriul va cuprinde 2 cerinte clare: 1 - suspendarea din functie a politistului pe durata anchetei penale 2- trimiterea in judecata a invinuitului. urmatoarele sunt citate din petitii, memorii si documente ce apartin parintilor lui Alex, precum si raspunsurile institutiilor carora le-au fost adresate: 12.04.2005 - sectia cercetari penale din cadrul politiei proprune trimiterea in judecata a invinuitului Bahrim Demirel Eugen 10.10.2005 - procurorul retrimite dosarul catre sectia cercetari penale pt completarea probatoriului - la cererea invinuitului Bahrim Demirel, pt a se stabili: -verificarea eventualelor modificari ale motorului motocicletei pt a se stabili daca aceasta dezvolta o viteza mai mare decat cea specificata in certificatul de inmatriculare; -verificarea eficacitatii sistemului de franare al motocicletei implicate in accident; -stabilirea greutatii vehiculului si a pasagerului (motocicleta si conducatorul acesteia) pentru a se stabili daca masa motocicletei se incadra in limitele inscrise in certificatul de inmatriculare; -sa se stabileasca daca din punct de vedere topografic, invinuitul putea sa observe sau nu, motocicleta; In acest sens: 1) se admite cererea de completare a probatoriului formulata de Bahrim Demirel-Eugen; 2) restituirea dosarului penal nr. 1134/P/2005 Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti in vederea completarii cercetarilor. Procuror Voicu Grigore In data de 21.10.2005 mama lui Alex trimite catre Consiliul Superior al Magistraturii o plangere impotriva procurorului Voicu. In data de 22.02.2006 tatalui lui Alex ii parvine urmatoarea instiintare: " D-lui Marinciu Ion, Referitor la petitia dvs. adresata Parlamentului Romaniei si remisa institutiei noastre prin care ati solicitat urgentarea cauzei, va comunicam ca in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca dosarul a fost finalizat si inaintat la data de 12.04.2005 Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Ca urmare a solicitarii formulate de invinuit, pentru administrarea unor probe noi, la data de 27.10.2005, dosarul a fost restituit organelor de cercetare penala. Cu privire la aspectele de tergiversare a solutionarii cauzei reclamate, memoriul a fost inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti spre competenta solutionare. Va asiguram si pe aceasta cale de intreaga noastra disponibilitate. Cu stima, Director General Adjunct si Comisar-Sef, Smochina Aurel " revenind la nedumeririle voastre. conteaza sa fie semnatura in original. asat e important. sa fie un table cum am trimis tuturor ca model, s ifiecare is itrce numele, erie si semneaza, chiar daca e sau nu motociclist. e mult mia simplu asa. pe mine m-ati complicat pt ca ma scos la imprimanta pagini cu numele voastre si acum nu vine nimeni sa semneze. eu ce fac acum, cand pe o pagina ma 40 semnaturi si 10 lipsa? nu pot si nu vreau sa semnez pt nimeni. e mai safe asa. fiecare pt el. nu vreti, nu semnati si gata. cei ce v-ati inscris prin forumuri, sunteti rugati sa va duceti pana la capat demersul si sa semnati. altfel, o semnatura lipsa compromite o pagina de tabel. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Lizuka am doar 30 de semnaturi si sper sa mai pot face rost de mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 bune si astea. ne vedem in week-end. mutumesc din suflet !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 si din Cj cam 30 so adunat, aseara amfost la semnat si parca atati erau pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 DAC MOTORS a primit azi tabelul pentru semnaturi si o sa facem tot posibilul sa strangem cat mai multe pana luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) multumesc pt tot. astept semnaturile, cat de putine, cat de multe. Editat Martie 8, 2006 de Lizu-ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 gata . m-am intilnit cu COBRA ART, i-am dat semnaturile, in jur de 50 parca toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 gata . m-am intilnit cu COBRA ART, i-am dat semnaturile, in jur de 50 parca toate. 39 Nice to meet you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 cam putin. eu numarasem mai multe de la mine. eroare. NICE TO MEET YOU, TOO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) Fratilor! am si io o idee.Nu stiu cat de buna este da' m-am gandit sa v-o spun. Daca pe listele cu semnaturi si la mitingul cu pricina ar exista printre noi si ceva persoane publice? Cum ar fi Serban Huidu, Calin Goia, vocalul de la Class(nu mai stiu cum il cheama) Sau ma rog, nu neaparat din din comunitatea noastra a motociclistilor. Io cred ca ar avea altfel de impact.Pozitiv adica. Cred ca ar fi bine sa avem cat mai multi aliati in lupta noastra. Cei care stau mai mult pe net ar putea sa trimita multe mail-uri cu link-ul de la acest topic, plus o mica explicatie. Editat Martie 8, 2006 de hell biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 VA ROG MULT MERGETI SI SEMNATI .... GESTUL FARA SEMNATURA NU INSEAMNA NIMIC !! Unde semnezi daca esti din Bucuresti ? Adresa : Halmeu nr 2, Zona lizeanu, vis-a-vis de OMV , pe dreapta prima straduta e un service mare, galben, poarta de fier galbena. Chiar daca o vezi inchisa, tragi de ea si intri in curte Poti merge Luni - Vineri intre : 17 - 20 sau Sambata : 13-16 O Semnatura pentru dreptatea lui ALEX , O Semnatura pentru dreptatea ta deoarece TU ESTI URMATORUL ! HAIDETI SA FIM UNITI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate