paul_ktm Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-257851.html Pret de criza ! Usor negociabil si cat mai urgent !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 buna asta Post: in loc sa pui virgula aia care nu-si gaseste rostul in textul prezent, poti formula in multe alte moduri astfel incat s-o excluzi. Ok, poate nu foarte multe, dar ai inteles ideea. Sper. De cacofonie ai auzit,ma bucur ca da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator jojo_davidoff Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 mici inculti, in DOOM'ul 2009, cacofoniile de orice fel sunt acceptate, deci CA CAND, CA CAC pe voi, CA CARNATI mari sunteti, a manCA CAca, sunt toate acceptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) mici inculti, in DOOM'ul 2009, cacofoniile de orice fel sunt acceptate, deci CA CAND, CA CAC pe voi, CA CARNATI mari sunteti, a manCA CAca, sunt toate acceptate... Ai vorbit ca un poet, sa-ti pun c o a i e l e pe piept. Editat Ianuarie 15, 2010 de Luci03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-257851.html Pret de criza ! Usor negociabil si cat mai urgent !!! frumos motor...bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator jojo_davidoff Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Ai vorbit ca un poet, sa-ti pun c o a i e l e pe piept. coa ie le pe piept de-mi pui o sa te'agatz fix in cui chiar de esti mare si bines nu imi e frica de tines maaaama n-am putut sa te punem jos 5 inshi la mare, da te eorc in chiui pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 e si el cat de cat puternic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator jojo_davidoff Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 hai sa'l batem aman2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 s-ar putea sa ne faca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Gata cu offtopicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Martie 3, 2010 Autor Share Postat Martie 3, 2010 Poze noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 EÂşti cel mai bazat Ai poze de când făceai combinații cu droburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 aveti minte cand faceti astfel de poze? ce zici daca trimit la politie numarul masinii, si cu pozele? sau vrei sa va vedeti la TV? se rezolva si asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 aveti minte cand faceti astfel de poze? ce zici daca trimit la politie numarul masinii, si cu pozele? sau vrei sa va vedeti la TV? se rezolva si asta.... N-ai tupeu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 of, nu asta am vrut sa zic. dintr-o gluma poti face un rau persoanei implicate.... oricat de jmecheri ati fi acolo-n "sat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Aia e maica-sa....poate ramane fara loc de munca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Mah da ce pusi pe facut rau sunteti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Poze noi! poze...care poze:-? eu nu vad poze:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 poze...care poze:-? eu nu vad poze:( Le-a sters ca faceau astia urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 poze...care poze:-? eu nu vad poze:( Le-a sters ca faceau astia urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Vand toba,semnal,set oglinzi...toate hyosung si toate noi.Daca e cineva interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Vand toba,semnal,set oglinzi...toate hyosung si toate noi.Daca e cineva interesat astept PM Salut, ma intereseaza din ceea ce vinzi acolo oglinda dreapta si un semnal ca l-am spart pe cel de pe fata dreapta, astept detalii daca esti de acord sa le dai asa, pentru un GT250R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Mai am decat toba si o oglinda.Daca e cineva interesat astept PM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Cumpar semnal fata, are careva? GT 250r dar cred ca sunt la fel oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Cumpar semnal fata, are careva? GT 250r dar cred ca sunt la fel oricum. Nu poti sa-ti cumperi niste semnalizari dp louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate