POW Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Am deschis acest topic pt toti 125-erii aici vom vedea daca ne salutam prietenii nostrii cu comunistele... vreau sa vad pe toti cei care saluta si pe toti cei care nu saluta daca nu salutati...nu va fie rushine si salutati eu unul...ii salut si ii rspect ca pe toti ceilalti motociclisti tu faci asta????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Am deschis acest topic pt toti 125-erii aici vom vedea daca ne salutam prietenii nostrii cu comunistele... vreau sa vad pe toti cei care saluta si pe toti cei care nu saluta daca nu salutati...nu va fie rushine si salutati eu unul...ii salut si ii rspect ca pe toti ceilalti motociclisti tu faci asta????? Daca nu saluti asta inseamna ca nu esti motociclist adevarat Sa fiu on-topic salut de la moped la HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 pt mne asta inseamna discriminare nu ...glumeam si eu dupe fb salutam orice mociclist si spre surprinderea mea salutau doar cei dupe choppere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Un salut pentru toti Am avut si eu 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 pt mne asta inseamna discriminare nu ...glumeam si eu dupe fb salutam orice mociclist si spre surprinderea mea salutau doar cei dupe choppere EXACT LA FEL PATEAM SI EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 pt mne asta inseamna discriminare nu ...glumeam si eu dupe fb salutam orice mociclist si spre surprinderea mea salutau doar cei dupe choppere EXACT LA FEL PATEAM SI EU Pentru ca o vitezana trece mult prea repede pe langa tine si nu te vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 mai ales pe cei cu comunistele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 nu treceau asa repede pe langa mne pt ca nu era drum de mers cu viteza....nu prea mergeam eu pe drumuri de "fuga" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Eu pana acum am salutat toti motociclistii pe care i-am intalnit in mers, si am fost salutat la randul meu, dar ce mai respectuosi mi se par strainii care trec prin tara pe la noi...in plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 Eu pana acum am salutat toti motociclistii pe care i-am intalnit in mers, si am fost salutat la randul meu, dar ce mai respectuosi mi se par strainii care trec prin tara pe la noi...in plimbare. adevarat..cand eram cu fb-ul am intalnit 2 nemtzi pe traseu care f respectuosi cand m-au vazut ca i-am salutat au salutat inapoi si in rest cand am mai mers pasager si conducatorul saluta..este salutat inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Cu aceasta ocazie vreau EU sa va salut pe cei cu "vitezane" MULT noroc si cati mai multi km pe motoare (in special de 125) si sa ne intalnim pe soselele patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Chiar nu inteleg de ce este o problema asa de mare cu salutul asta!Am fost de mai multe ori la Londra unde numarul de motociclisti este urias, daca ar trebui sa salute ar fi numai cu mainile pe sus tot timpul , ar fi imposibil. La noi mai merge ca sunt inca destul de putini dar eu zic ca intr-un an doi o sa se intample acelasi fenomen, or sa fie atat de multi incat o sa te saturi de salutat! Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Fratilor, noi suntem 4: io cu un IJ, al doilea cu un Virago 535, al treilea cu un Suzi de viteza si al patrulea cu un Harley Classic Elektra Glide. Si daca v-ati intalnit careva cu noi sigur v-am salutat " in cor ". Respect. PS Un singur amendament: ii cam tinem minte dupa numar pe cei care n-au raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) Daca vreti sa va salutati mai oamenilor, faceti-o pe strada, nu aici, daca un user care nu se uita in sectiunea asta si are o experienta foarte mare si in ani si in km, inseamna ca nu e motociclist adevarat ? Ha... Si mai sunt destui care nu intra pe forum desi au motoare de ani buni, dar noi ne referim doar la forum, nu !? PS Un singur amendament: ii cam tinem minte dupa numar pe cei care n-au raspuns. Asta e o amenintare ? PS : Si daca va incalzeste cu ceva, salut.... Editat Martie 13, 2006 de Ghostface Ridah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Daca vreti sa va salutati mai oamenilor, faceti-o pe strada, nu aici, daca un user care nu se uita in sectiunea asta si are o experienta foarte mare si in ani si in km, inseamna ca nu e motociclist adevarat ? Ha... Si mai sunt destui care nu intra pe forum desi au motoare de ani buni, dar noi ne referim doar la forum, nu !? Asta e o amenintare ? PS : Si daca va incalzeste cu ceva, salut.... Da, o amenintare serioasa, asa, ca aia de sub poza ta. Ideea e ca pe aia care sunt mojici si nu respund nu-i mai salutam. Acuma, daca apar confuzii, scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) Da, o amenintare serioasa, asa, ca aia de sub poza ta. Ideea e ca pe aia care sunt mojici si nu respund nu-i mai salutam. Acuma, daca apar confuzii, scuze. Ce este sub poza mea nu se poate numi nici prin absurd amenintare. Este caracterul meu, o stare de spirit. Eu ii urasc pe ei, ei ma urasc pe mine. Si iti dai seama cat ii intereseaza pe astia mai mojici un salut. Ei e jmecheri Editat Martie 13, 2006 de Ghostface Ridah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Da ma da salutam tot!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Cam pompos titlul topicului Da ma da salutam tot!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Eu salu pe toata lumea,incluzand si pe cei cu scutere ! Fara deosebire ! Asta tine de solidaritate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Eu salu pe toata lumea,incluzand si pe cei cu scutere ! Fara deosebire ! Asta tine de solidaritate ! si eu, in general, ii salut dar mai uita si omul sau nu e atent. De obicei ma salut si cu cei cu MTB-uri. Cred ca toti am plecat de la bciclete si nu ar trebui sa uitam asta....in final suntem toti pe 2 roti si trebuie sa ne respectam reciproc si, in final, trebuie sa ne respectam propria persoana. Tine de onoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Cel mai tare e cand saluti un scuterist si ala face o fatza de prost (logic, n-are casca) si nu intelege ce vrei sa-i arati. Se uita doar mirat la tine. Un salut pentru toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 si eu salut pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 si eu salut pe toti 125 istii( desi eu nu am fost, sic) si le urez fetitze mai mari de atat, ca pot si merita vrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 si eu salut pe toti 125 istii( desi eu nu am fost, sic) si le urez fetitze mai mari de atat, ca pot si merita vrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzye Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 eu chiar salut toti motociclistii..doar ca cateodata ma simt aiurea cand salut unul cu moto mai mare si nu saluta ...da asta e! eu tin minte ca si cand eram scuterist ma salutau multi motoristi mai mari si ma simteam super bn si de atunci salut pe toti bikerii !..topicu e vechi dar vroiam sa rasp si eu !salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate