DeepSky Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nu stiu cum sa interprez chestia cu "Acces la eveniment: public spectator zilnic de la ora 9-24" Desi nu cred ca o sa fie mult public spectator, avand in vedere pretul, am niste prieteni care vor sa vina cu masina...asta inseamna ca-i scoate afara la 12 noaptea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) 'ade mah...nu mi-o luati in nume de rau, ma plictiseam si n-aveam pe cin' sa critic gata ca-s offtopic Editat Iulie 7, 2009 de soarebv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Repet intrebarea: eu intentionez sa plec din Iasi vineri pe la un 6 dimineata (daca nu si mai devreme) ca sa prind cit mai multa racoare si trafic lejer, deci o sa ajung la destinatie cu multisor inainte de ora oficiala de deschidere. O sa pot intra in camping inainte de 15 cind aud ca se deschide? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nu stiu cum sa interprez chestia cu "Acces la eveniment: public spectator zilnic de la ora 9-24" Desi nu cred ca o sa fie mult public spectator, avand in vedere pretul, am niste prieteni care vor sa vina cu masina...asta inseamna ca-i scoate afara la 12 noaptea ? buna intrebarea... poate o sa raspunda la ea cineva pana vineri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 apar si io..deci va fi vreme buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Care mai pleaca sambata dimineata din Bucuresti? Un loc de intalnire ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 vremea in weekend la predeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 si .. cine e in grupa ce 90 .. de la buzau ? andu .. nea ghiocel .. si mai cine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Pacat ca Sister Sin canta vineri si nu sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Se poate sa avem un program pentru acest eveniment ! Multumesc, am aflat Detalii : www.eastbike.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 vremea in weekend la predeal nasol, dar la cum a fost vremea in ultimele 2 sapt bine ca prindem macar o zi cu soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vin sigur mai ales ca asta e prima intrunire unde pot veni cu chopper-ul din dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Care mai pleaca sambata dimineata din Bucuresti?Un loc de intalnire ceva? probabil je,cat de dimineata ma trezesc. sambata noaptea o tai inapoi spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vineri seara ..suntem 3 motoare din brancoveanu ..croaziera 90/100 .. 2 opriri ... ultima la Predeal .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Sambata, cativa din Pantelimon o sa ne vedem cu alti cativa din Titan si o sa purcedem si noi sambata dimineata catre Predeal. Din Pantelimon am cam fi vreo 3 pana acum, dar n-am apucat sa vorbesc cu baietii, sa vedem exact, poate ne adunam mai multi. Mai multe detalii aici /index.php?...t&p=1986809 Editat Iulie 7, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vineri seara ..suntem 3 motoare din brancoveanu ..croaziera 90/100 .. 2 opriri ... ultima la Predeal .. Cat de seara? Ajungi sa-ti pui cortu' pe lumina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Cat de seara? Ajungi sa-ti pui cortu' pe lumina? ..pai se intuneca la 9:35 .. noi ajungem in 1 ora jumate .. plecam pe la 7 fara 20 ..oricum in jur de 7. ... un suzuki savage ..un yamaha fazer ..si un suzuki dr... ..noi tot la cort stam .. am pus in calcul si faza cu lumina .. ... am uitat sa mai mentionez ceva .... este posibilitatea sa mergem si mai devreme ....daca deschiderea e la 5 .. sa plecam pe la 3 ..cred ..acum depinde ce se rez si cu munca .. depinde de 1 motocicleta daca se poate invoi de la munca.. ..daca nu ./.plecam seara..la ora mentionata la inceput.. Editat Iulie 7, 2009 de Cristi_from_hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ..pai se intuneca la 9:35 .. noi ajungem in 1 ora jumate .. plecam pe la 7 fara 20 ..oricum in jur de 7. ... un suzuki savage ..un yamaha fazer ..si un suzuki dr... ..noi tot la cort stam .. am pus in calcul si faza cu lumina .. ... am uitat sa mai mentionez ceva .... este posibilitatea sa mergem si mai devreme ....daca deschiderea e la 5 .. sa plecam pe la 3 ..cred ..acum depinde ce se rez si cu munca .. depinde de 1 motocicleta daca se poate invoi de la munca.. ..daca nu ./.plecam seara..la ora mentionata la inceput.. daca plecati la 3 m-as baga si eu cu voi, oricum si eu tot din brancoveanu plec, dar daca plecati la 7 .........pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Si eu plec tot vineri din Otopeni... astept sa va decideti asupra orei de plecare sa vad daca ne potrivim. Eu as prefera, daca se poate, in jurul orelor 17. Daca nu... ne supunem majoritatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Bine recunosc poate m`am uitat un pic cam in graba pe acest topic dar nu am vazut si as dori sa fi in atentia organizatorilor nimc depsre punctele sanitare dusuri...si asa mai departe as dori sa stiu daca este posibil si omenesc sa stau 2 zile la cort fie si in conditi de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 am intrat pe topicul asta doar ca sa ma iau de cine s-a ocupat cu alegerea celulitoaselor:)).....cel putin cea din dreapta care isi arata fundul ala care sigur vibreaza, mai ceva ca un V2, cand paseste. de ce sa te crezi mare diva cand tu nu ai trecut in viata ta pe la o sala si pe jos mergi decat de la scara pana la gipanul luat pe banii unui fraier ca din poze nu cred....se vede clar ca fata nu e lucrata deloc... nu stiu daca s-a mai discutat asta....daca nu, e numai bine....sunt curios ce parere au si alti barbati, in special de fatuca din dreapta (care apare pe toate paginile forumului si face reclama la EAST EUROPEAN MOTOR SHOW) Distractie placuta celor care merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) gaoazu e bombat in photoshop. Editat Iulie 7, 2009 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) de la fata locului mi-sa transmis: astazi tocmai se asfaltau ultimii kilometrii pina la cabana(re-asfaltau),prob. vor fi gata pina vineri. vremea e capricioasa,ploi si soare,vreme rece de munte, seara. am vazut pe harta ca sint toalete eco,dusuri nu stiu. loc pt corturi,dupa intrare in stinga imediat. Editat Iulie 7, 2009 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 din ARAD plec vineri dimineata pe la 7.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate