hiena Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 eu sunt din Craiova si as vrea sa ma alatur si eu. Cati KM sunt pana acolo? si daca mai e cineva care vine de aici sa mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 noi plecam pe la 17H00 sau mai exact intre 16H30 si 17H30 despre Bike Wash nimic nimic, cum, ce, cand, e cu inscrieri, cum e treaba? ca a mea e cam murdarica si ar merita o spalatuspalare Perfect pentru mine + nefasta. Va astept incepand cu ora 17.00 in Otopeni, in fata la Bikers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Daca mai pleaca cineva vineri, adica maine dimineata, noi strangem gasca la ora 10 pe DN1, in prima parcare dupa Bikers Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 noi plecam pe la 17H00 sau mai exact intre 16H30 si 17H30 despre Bike Wash nimic nimic, cum, ce, cand, e cu inscrieri, cum e treaba? ca a mea e cam murdarica si ar merita o spalatuspalare Perfect pentru mine + nefasta. Va astept incepand cu ora 17.00 in Otopeni, in fata la Bikers. okay, o sa scriu maine exact la ce ora plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Vineri Posibil Furtuna - 50% Posibil Precipitatii 25 °C 14 °C Sambata Posibil Furtuna - 50% Posibil Precipitatii 24 °C 12 °C Duminica Posibil Ploaie - 20% Posibil Precipitatii 24 °C 12 °C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Bun. ptr cine vrea sa vina la Predeal, eu va astept vineri in prima parcare dupa Biker's Otopeni la ora 10. Daca mai pleaca cineva vineri, adica maine dimineata, noi strangem gasca la ora 10 pe DN1, in prima parcare dupa Bikers Otopeni. Vad ca sunteti singurele care zic de vineri mai de dimineata, plecarea. Dar 10.00 nu este prea devreme pentru ajuns acolo? La 15.00 se deschid portile abia. Eu ma gandeam la ora 12.00 sa plec din Balotesti, dar parca m-as alatura grupului de la ora 10.00 sa nu fiu de unul singur pe DN. 0724841545 este numarul meu, si astept un apel de la voi sa discutam detalii, nu cred ca voi mai avea accesl la internet pentru a verifica forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Vineri Posibil Furtuna - 50% Posibil Precipitatii 25 °C 14 °C Sambata Posibil Furtuna - 50% Posibil Precipitatii 24 °C 12 °C Duminica Posibil Ploaie - 20% Posibil Precipitatii 24 °C 12 °C Azi arata ca sansele de ploaie sunt 60 %, deci cu 10 in plus. Crezi ca mai conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 pai daca vin din constanta pana acolo si ploua in continuu si e furtuna ... ma intreb si eu ... conteaza? eu zic ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Da, eu ma refeream acolo fiind. Pe drum e nasol, asta sper si eu, sa nu ploua pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 eu sunt din Craiova si as vrea sa ma alatur si eu. Cati KM sunt pana acolo? si daca mai e cineva care vine de aici sa mergem impreuna eu mai cunosc 2 persoane care pleca din craiova sambata dimineatza, daca vrei sa iti dau nr lor de telefon da si tu un pm. eu cred ca am sa ma alatur grupului care pleaca maine dimineata din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Vin si eu maine dimineata la 10. Dar... avand in vedere ca vremea nu se anunta prea buna si nu prea am chef sa ma ploua la cort, se mai baga cineva la o pensiune? Ma gandesc ca e de porc sa stau singur in alta parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 io sunt mai certat cu biker's si alte asemenea care imi da si mie link pe siteul de mai jos la parcarea de dupa biker's? http://www.salutbucuresti.ro/harta/ multzam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 eu mai cunosc 2 persoane care pleca din craiova sambata dimineatza, daca vrei sa iti dau nr lor de telefon da si tu un pm.eu cred ca am sa ma alatur grupului care pleaca maine dimineata din bucuresti Sunt si care pleaca in jurul pranzului. Am prieten care asa pleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Vad ca sunteti singurele care zic de vineri mai de dimineata, plecarea. Dar 10.00 nu este prea devreme pentru ajuns acolo? La 15.00 se deschid portile abia.Eu ma gandeam la ora 12.00 sa plec din Balotesti, dar parca m-as alatura grupului de la ora 10.00 sa nu fiu de unul singur pe DN. 0724841545 este numarul meu, si astept un apel de la voi sa discutam detalii, nu cred ca voi mai avea accesl la internet pentru a verifica forumul. Eu m-am gandit sa ne strangem la ora 10, ptr ca oricum vom astepta pe putin 3 sferturi de ora ca sa se stranga toti care vor sa vina. Asta inseamna ca la 11 cel tarziu decolam. Si apoi pe drum ne vom mai opri la o tigara si alte necesitati. Deci pe la 15 taman bine o sa ajungem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 io sunt mai certat cu biker's si alte asemeneacare imi da si mie link pe siteul de mai jos la parcarea de dupa biker's? http://www.salutbucuresti.ro/harta/ multzam ! good point, nici eu nu stiu despre ce parcare e vb, poate ne lamureste careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker`s Club Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 La fel de bine puteti sa va intilniti si la noi in parcare. Fara obligati, if you know what I mean! Biker`s Club pe SalutBucuresti.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 din zona tineretuliu , sambata , mai pleaca cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) Multumim frumos Biker's (ospitalieri ca intotdeauna ). So people, what we gonna do? Unde vreti sa fie? Dar ora ramane neschimbata Eu propun sa ne intalnim la Biker's , ca stim sigur locatia (toti). Editat Iulie 9, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Multumim frumos Biker's (ospitalieri ca intotdeauna ). So people, what we gonna do? Unde vreti sa fie? Dar ora ramane neschimbata Eu propun sa ne intalnim la Biker's , ca stim sigur locatia (toti). pai la biker's in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker`s Club Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Imagini LIVE PREDEAL CENTRU : PREDEAL LIVE WEBCAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Imagini LIVE PREDEAL CENTRU : PREDEAL LIVE WEBCAM da e frumos acum ... dar pentru maine si poimine se anunta furtuna si ploi abundente ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker`s Club Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Mai LIVE ca asta nu se poate: LIVE WEBCAM PREDEAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 I-a invitat cineva si pe prietenii nostri motociclisti din Bulgaria? Eu am trimis un mail la tipa care a fost co-organizator la Retro Bikes Party de la Ruse dar nu stiu daca l-a citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 merci de localizare biker's sa ramana atunci... sper sa aiba si pepsi rece ) INMH zice ca maine e frumos la predeal, sambata sunt nori, iar duminica ploua... eu zic ca se inseala si ca nu o sa ne ude ne vedem maine la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Eu m-am gandit sa ne strangem la ora 10, ptr ca oricum vom astepta pe putin 3 sferturi de ora ca sa se stranga toti care vor sa vina. Asta inseamna ca la 11 cel tarziu decolam. Si apoi pe drum ne vom mai opri la o tigara si alte necesitati. Deci pe la 15 taman bine o sa ajungem acolo. salve, inca 3 motoare maine la 10. Noi vrem sa bagam o pauza de tigare/cafea (si pt ca unii sa-i cumpere belerine de bloae ) la Paula's. Sunteti d'acord cu popasul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate