Constantin Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 A fost vorba ca facem pass-urile din Alpi. Dupa Garmisch eu raman 2-3 zile pentru Alpi ( nu Autobahn), pt traseele acelea cu plata si inchise noaptea. Am facut anul trecut St Tropez, Nisa, etc. E frumos si pretentios. Dar merita daca faci traseu mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 A fost vorba ca facem pass-urile din Alpi. Dupa Garmisch eu raman 2-3 zile pentru Alpi ( nu Autobahn), pt traseele acelea cu plata si inchise noaptea. Am facut anul trecut St Tropez, Nisa, etc. E frumos si pretentios. Dar merita daca faci traseu mai departe. Pentru ca treaba cu Grecia e cam lunga si nu stiu daca ma incadrez in timp,in plus am mai fost,as fi mers mai mult pt partea cu Italia,ramin si eu pentru passurile din Alpi si apoi o sa ma intorc prin Praga.Am auzit multe despre orasul asta si vreau sa merg. Garmisch-Munchen-praga-brno-Bratislava-Budapesta = 1019km. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Nazdravane, vii sau nu vii cu noi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 20, 2006 Autor Share Postat Iunie 20, 2006 ...pt cei care mai vor cazare in arad...locul se cheama pensiunea raluca,2*,tot confortul,camere cu dus=apa calda non stop,satelit ,frigider,parcare in curte pazita,etc....80 ron/cam cu 2 paturi...70 ron camera single!!...tel: 0257/263304....deocamdata s-a anuntat doar "bobita"!!!...cel tirziu tre sa fac rezervarea cu o saptamina inainte de sosirea voastra deci,in 28/29 iunie eu fac rezervarea pt cine s-a anuntat pina in momentul respectiv!! ...1*-bobita ...2*_? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 ...la pensiunea aia nu cunosc pe nimeni,stiu doar ca e plin de soferi de tir-uri turci si zdrente pt ei!! ...la acelasi pret este si unde v-am gasit eu cazare,80 ron/camera cu 2 paturi!!...adica 40 de persoana! Eu am stat in iarna si erau numai turisti. De asemenea niste prieteni de ai mei au stat vara trecuta si nu erau tiristi. Nu cred ca da turcu 80 ron sa doarma. Ideea e ca e f accesibila de pe centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Sper sa ne vedem cit mai multi romani la Garmish!!!!!!!Drum bun la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Sa fixam ora ( propun 17,00), vineri 7. 07. 06 a intalnirii celor din Ro. Cei care ati mai fost propuneti locatia, usor de gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relup23 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Sper sa ne vedem cit mai multi romani la Garmish!!!!!!!Drum bun la toti! sant relu locuiesc la udine nu vrei sa mergem anpreuna la garmish ieu as pleca vineri pa la 7 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 ...ha,ha... ..iata ca v-ati gasit!!!...ma bucur pt voi cei din italia!!!daca totul merge bine poate ca de la anul vom fii vecini,numai ca eu voi sta in zona milano!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Salut Relu,ideea nu e rea,problema e ca lucrez pe contul meu (sint artizan)deci nu a-si vrea sa fixam intilnirea iar din cauza lucrarilor pe care le am sa nu ma tin de cuvint,de venit voi veni sigur dar nu stiu cind.Consiliul meu e sa-ti aranjezi pt dormit pe undeva,anul trecut a trebuit sa fac 50 de km pentru a dormi,In zona Garmish era totul plin.Distractie placuta si poate ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relup23 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Salut Relu,ideea nu e rea,problema e ca lucrez pe contul meu (sint artizan)deci nu a-si vrea sa fixam intilnirea iar din cauza lucrarilor pe care le am sa nu ma tin de cuvint,de venit voi veni sigur dar nu stiu cind.Consiliul meu e sa-ti aranjezi pt dormit pe undeva,anul trecut a trebuit sa fac 50 de km pentru a dormi,In zona Garmish era totul plin.Distractie placuta si poate ne vedem acolo! de dormit am rezolvat cu baetii din romania au gasit iei undeva aproape de garmish referitor la plecare daca nu poti nu ieste nici o problema daca poti sunama Tel 3403192476 ...ha,ha... ..iata ca v-ati gasit!!!...ma bucur pt voi cei din italia!!!daca totul merge bine poate ca de la anul vom fii vecini,numai ca eu voi sta in zona milano!! bravo felicitari sa stii ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Ai dreptate,nu aflam unul de celalalt, dau o daca ne intilnim la Garmisch .....Giv32, dupa cum ti-am promis dau cind ne intilnim la Garmisch, cam pe cind vreti sa ajungeti sa stabilim un loc de intilnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 va scriu in locul lui JIV 32 care a fost suspendat de pe forum din motive ......va ureaza toate cele bune si va roaga sa il contactati telefonic.in legatura cu rezervarile sau alte probleme.NR 0721408941 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 ...salut baieti!!...din motive de gura mare am fost suspendat de pe forum asa ca nu ne ramine decit sa ma sunati la ..0721408941 sa va anuntati cei care vreti rezervare la sosire in arad!...acum va scriu eu giv32 chiar daca apare alt avatar!!din pacate nu pot verifica zilnic postarile asa ca mai bine sunati-ma pt rezervari!!....astept berea la garmisch!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 fericitilor, va urez drum bun si distractie placuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) Deci, avand in vedere ca saptamana viitoare este sapt cea mare in care mergem in Germania ar fi bine sa ne anuntam aia care in final mergem. Eu merg, mai vine un amic pe numele lui de cod in forum "nazdravanul", si dl. Constantin. Voi? In principiu noi plecam miercuri pe ruta Arad (prima noapte), Ybbs (a 2a noapte) si garmisch vineri dupa masa. Hai Germania!! Editat Iunie 29, 2006 de stefangc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Deci, avand in vedere ca saptamana viitoare este sapt cea mare in care mergem in Germania ar fi bine sa ne anuntam aia care in final mergem. Eu merg, mai vine un amic pe numele lui de cod in forum "nazdravanul", si dl. Constantin. Voi? In principiu noi plecam miercuri pe ruta Arad (prima noapte), Ybbs (a 2a noapte) si garmisch vineri dupa masa. Hai Germania!! Pe unde o luati spre Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ...salut baieti,tot eu sunt,..giv32!...deci,in afara de bobita,mai rezerv cuiva locuri la pensiunea de care v-am spus mai devreme?...bobita,mai ramine in picioare rezervarea de locuri pt tine?...sau mergi impreuna cu ceilalti la pensiunea aia mare?...cine nu ma suna pina maine seara la ora 20:00 consider ca si-a rezolvat cazarea!!....tel meu: 0721408941....GIV 32 ..(florian givulescu) ...cind ajungeti in arad sunati-ma sa ne intilnim si sa ne vorbim ce facem mai departe!! .....Giv32, dupa cum ti-am promis dau cind ne intilnim la Garmisch, cam pe cind vreti sa ajungeti sa stabilim un loc de intilnire. ...poate ajungem toti odata poate separati in grupuri mai mici,ideea este ca vineri suntem acolo dar nu vom sta toti in acelasi loc deoarece citiva avem rezervare la oberamergau iar altii vor sta ...probabil in camping... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relup23 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ...salut baieti,tot eu sunt,..giv32!...deci,in afara de bobita,mai rezerv cuiva locuri la pensiunea de care v-am spus mai devreme?...bobita,mai ramine in picioare rezervarea de locuri pt tine?...sau mergi impreuna cu ceilalti la pensiunea aia mare?...cine nu ma suna pina maine seara la ora 20:00 consider ca si-a rezolvat cazarea!!....tel meu: 0721408941....GIV 32 ..(florian givulescu) ...cind ajungeti in arad sunati-ma sa ne intilnim si sa ne vorbim ce facem mai departe!! ...poate ajungem toti odata poate separati in grupuri mai mici,ideea este ca vineri suntem acolo dar nu vom sta toti in acelasi loc deoarece citiva avem rezervare la oberamergau iar altii vor sta ...probabil in camping... ... pe mine de unde vati gandit sa ma pescuiti .............ne antalnim la oberamergau sau direct la garmish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 GIV 32...... ce traseu ati stabilit prin Germania?Salzburg-MĂźnchen-Garmisch numai Autobahn sau Salzburg-Irschenberg - Bad TĂślz - Penzberg - Garmisch.Pe la Bad TĂślz ar fi peste 100km mai putin si la km si oboseala acumulata cred ca mai bine s-ar potrivi.Ar fi bine sa puneti traseul aici, poate se mai lipeste cineva pe drum. Si de cum am promis.Preferinte?Helles, Weissbier...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relup23 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ...salut baieti,tot eu sunt,..giv32!...deci,in afara de bobita,mai rezerv cuiva locuri la pensiunea de care v-am spus mai devreme?...bobita,mai ramine in picioare rezervarea de locuri pt tine?...sau mergi impreuna cu ceilalti la pensiunea aia mare?...cine nu ma suna pina maine seara la ora 20:00 consider ca si-a rezolvat cazarea!!....tel meu: 0721408941....GIV 32 ..(florian givulescu) ...cind ajungeti in arad sunati-ma sa ne intilnim si sa ne vorbim ce facem mai departe!! ...poate ajungem toti odata poate separati in grupuri mai mici,ideea este ca vineri suntem acolo dar nu vom sta toti in acelasi loc deoarece citiva avem rezervare la oberamergau iar altii vor sta ...probabil in camping... ... ps...nu ma lasati de carutza.......glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 @bobita Traseul spre Arad este: Buc - Pitesti - rm valcea - sibiu - deva - arad. @Giv32 - pensiunea aia de care zici e aproape de centura sau e in oras? eu preferam roua pt ca e la intrare in arad si am mai intrebat si alti oameni care ai stat acolo si li s-a parut ok, fara soferi de tir cum ai spus tu. referitor la traseul pana la garmisch si eu propun varianta lui gico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 [ bobita,mai ramine in picioare rezervarea de locuri pt tine?...sau mergi impreuna cu ceilalti la pensiunea aia mare In principiu o sa stau si eu unde stau ceilalti,indiferent unde o fi, numai sa fie loc pt motociclete.Nu are rost sa stam in cinci locuri.Mai stai o zi si iti zic. @bobita Traseul spre Arad este: Buc - Pitesti - rm valcea - sibiu - deva - arad. In functie de ora la care o sa fiti in Sibiu o sa ma lipesc si eu de voi.Cred ca o sa vin si eu prin Bv, alte drumuri de la mine pina in Ar sint proaste tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Intalnirea miercuri intre 12,30 - 13,00 la Sibiu, Mc Donalds cu benzinarie, dupa centru, spre iesirea din Sibiu ( este pe traseu). Giv fixeaza locul de intalnire in Arad, miercuri, 19,00 - 20, 00. Poate Piata Primariei? Cine doreste cazare la Ybbs? cca 20 e cu Fruschtuck. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Intalnirea miercuri intre 12,30 - 13,00 la Sibiu, Mc Donalds cu benzinarie, dupa centru, spre iesirea din Sibiu ( este pe traseu). Giv fixeaza locul de intalnire in Arad, miercuri, 19,00 - 20, 00. Poate Piata Primariei? Cine doreste cazare la Ybbs? cca 20 e cu Fruschtuck. O sa fiu la Sibiu la 12,30. Eu o sa stau la Ybbs. In Arad unde stati? Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate