Sari la conținut

Caz Tragic 4 Martie 2006


CobraArt
 Share

Postări Recomandate

http://www.reno.ro/poze/steli.swf Un accident grav a ruinat vietile a doi parinti nevinovati , ce au pierdut cele doua suflete dragi ( Denisa si Stelian ), au avut prieteni , au avut familie , au avut vise , s-au zbatut cu viata pana in ultima clipa , dar a fost prea tarziu , cei doi ne privesc acum din cer , sperand ca se va face dreptate ... pt ca autorul accidentului este certetat in libertate, el face parte din ( Racing Gherla Team ) ... Condoleante familiei si celor dragi !

Am auzit ca era motociclist :laugh: stie cineva alte detalii?

R.I.P :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne.... Infiorator...

 

RIP :cheers: :laugh:

 

o realitate cruda de care ne-am saturat (eu cel putin)! in afara de campania inutila, ministerul transporturilor si politia vor avea oare de gand sa ia masuri concrete care macar sa diminueze proportiile carnagiului de pe soselele tarii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmmmm...ma ia cu fiori...cuvintele sunt de prisos....

Dumnezeu sa-i odihneasca si sa aiba grija de ei.Pacat,mare pakt.Erau tineri si frumosi,la inceput de drum....infiorator...stiu ce inseamna pt k am pierdut acum cateva luni un prieten,tot in accident de masina,la fel de tanar,a fost o tragedie......sper sa nu mai fim nevoiti sa scriem aici.

Promiteti cu toii ca veti merge mai prudent,mai incet si mai sigur.

Filmu m-a lasat fara cuvinte....

R.I.P. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna fratzilor !

nashpa, rau de tot, nu am putut sa ma uit pana la capat la poze

poate ca cei doi acum sunt acum intr un loc mai bun!

RIP si condoleante familiei si prietenilor

 

:cheers: :laugh:

 

nenorocitii astia de race eri!

sper sa aflam mai multe despre accident

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TREI LICEENI OMORĂĂI ÎNTR-O NOAPTE DE COÂŞMAR

14 Martie 2006

"Am auzit din spate zgomotul unei maÂşini care gonea cu viteză. Eram ultimul din grup Âşi, din instinct, m-am întors să văd despre ce e vorba. Totul s-a petrecut fulgerător. N-am apucat decât să le spun prietenilor mei: <Aveți de grijă!>. Atât. MaÂşina a intrat în ei Âşi i-a aruncat ca pe niÂşte popice! Pe Denisa a catapultat-o vreo 50 de metri, iar pe Mihai, la vreo 20-30 de metri", povesteÂşte Adrian Olteanu, țintuindu-Âşi privirea în pământ.

 

Adrian este unul dintre supraviețuitorii îngrozitorului accident produs în noaptea de sâmbătă, 4, spre duminică, 5 martie, la ieÂşirea din Gherla spre Cluj-Napoca. Un accident cumplit, soldat cu moartea a trei copii nevinovați, doi dintre ei - frate Âşi soră. Un accident Âşocant, pentru că tragediei incomensurabile a părinților obligați să-Âşi îngroape copiii i se adaugă un val de revoltă determinat de posibilitatea ca Âşoferul maÂşinii să fi intrat intenționat în grupul de tineri.

 

Fără să judece, CLUJEANUL vă prezintă, în exclusivitate, împrejurările Âşi urmările acestui accident despre care, până acum, s-au scris doar câteva Âştiri Âşi s-a povestit pe la colțuri în Gherla Âşi în două licee din Cluj-Napoca.

 

Stelian Butum a fost transportat, în stare foarte gravă, la Clinica de Neurochirurgie din Cluj (foto). Sora lui murise Âşi familia a sperat ca măcar el să supraviețuiască, însă Âşi el s-a stins, după două zile de la accident. În această săptămână ar fi împlinit 18 ani...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca poate oricine sa priveasca pina la capat.http://www.reno.ro/poze/steli.swf ......,,, o combinatie letala aceasta romanie:soferi inconstienti,asi ai volanului la metru & drumuri extraordinare de proaste,o infrastructura abominabila......cum sa nu se intimple tragedii din acestea?..as dori un cuvint de incurajare,de condoleante catre familie..sint sigur ca acum nu prea mai conteaza nimic pt.acei oameni...sa cresti asa niste copii si sa-i pierzi pe amindoi...vorbele sint neputincioase,inutile...despre cel care i-a accidentat:cineva vorbea mai sus de o executie,cu toate drepturile lui..poate ca nu e bine sa judecam asa,,,eu nu cred ca greseala lui a afost una intentionata,ca a dorit sa provoace aceasta nenorocire...poate va plati,oricum,indiferent ce i se va imputa,nu va rascumpara in nici un fel nenorocirea care a produs o...totusi consider o lipsa grava de respect pt.familia indoliata ca acest caz sa se judece in stare de libertate.....fie ca acei copii frumosi sa-si gaseasca un loc de joaca mirific,alaturi de alti ingeri asemenea lor,intr-un tarim care sa nu semene deloc cu romania pe care au parasit o!!!

Editat de 13 Todesengel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar mau intristat aceste imagini si realizezi ca totusi suntem trecatori prin viata.

Dar din pacate uni dintre noi pleaca prea devreme si din pacate si in conditii tragice.

Pacat !

Dumnezeu sa-i ierte :cheers: :laugh: :laugh: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si uite ce se trezeste un JohnnySYS aka ION cioban la oi sa scrie .... :cheers:

 

 

 

 

 

mdeah

 

 

Autor: JohnnySYS

Subiect: mdeah

 

toti mari si tari ca nus ce .... nu credeti k e km ciudata faza .... esti al un majorat ce faci iei 3 pahare de bere si restu suc? :-? ... in polus ai si 21 de ani ..... sa fim seriosi totusi ....

2 la mana in puii mei cum poti sa zici dupa ce te-ai ametit putin (sa zicem) ca mergeai pe partea stanga a strazi (asa e regulamentar) cand tu iti faci de cap .... nu stiu decat cei prezenti acolo care e duma ... nu va ardeti repede ca soferu e vinovat ... poate el nu e vinovat si copiii aia zic asa sa se scoata ei vinovati ... cititi cu atentie intainte sa acuzati ... ca nah poate din cauza persoanelor k voi lucrurile in romania merg k dreaqu p.s. de fapt soferu e vinovat k asa zice legea romana ca dak un pieton este lovit de o maisna (indiferent dak sa aruncat in fata masini pietonul) soferul e vinovat .... hmmm ce lege tampita si voi vreti sa se aplice si in acest caz? :laugh:)

 

 

 

Pacat ca au multe filtre de cuvinte ca am folosit multa carne in reply... ceea ce nu apare

 

http://www.clujeanul.ro/forum/view_reply_t...messageId=11980

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Urat macel! A decimat o familie din temelii. Indiferent daca a fost vina soferului sau nu, el va trebui sa faca puscarie, oricum ai privi, e omor din culpa.

 

Pacat!

 

RIP :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: pai daca copii au zis ca soferul a venit de

2ori si a incetinit langa ei si a ambalat motorul,

pai dupa mine e mai mult decat CLAR ca voia ceva!

Poate doar sa i sperie ,sau sa se dea mare si acuma uite

ce a ieshit !!! pai l as baga in inchaisoare pe viata frate !

soferului :laugh: :laugh: si :lol:

 

Condoleante familiei

RIP :D ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat de copii, aveau toata viata inainte. Eu una nici macar nu cred ca a fost din culpa, sincer cred ca omul are probleme psihice greu de controlat si ca a intrat in ei ca in popice. Punct! Si referitor la comentariile geniale de pe forumul clujeanului, sunt comentarii inutile si care nu-si au rostul, din partea unor inutili care nu-si au rostul. :cheers: :laugh: :laugh:

 

RIP :lol: :D ;) :D :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...