dydy Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) p.s. acum scriu de la Albula-Tiefencastel, aseara am dormit la pensiunea de la Gries si evident nu am ratat Aqua Dome azi. Prietenii din prima calatorie "stiu de ce"... de data asta insa trebuie sa fac pasurile cu masina ca sunt cu ai mei. o fi rau sa te tot plimbi asa , ba cu moto , ba cu masina ... vedeti , daca nu ne-a placut cartea .... ps Vlad : o sa-ti creasca solzi frate , de la thermele alea Editat August 5, 2009 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 M-am intors astazi din tarile scandinave.Am un sac plin de informatii in eventualitatea unei ture la Nordcap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 M-am intors astazi din tarile scandinave.Am un sac plin de informatii in eventualitatea unei ture la Nordcap. salutare zile repedea ca ma pregatesc sa plec intracolo Pompi sunama daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 M-am intors astazi din tarile scandinave.Am un sac plin de informatii in eventualitatea unei ture la Nordcap. Asta inseamna ca facem nordcapul la anul! Ca am mai auzit pe cineva care ar vrea. Drum bun pompi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 O excursie in Alpi este un paradis fiscal fata de una in tarile nordice.Inceputul excursiei a fost in Danemarca la Copenhaga unde o bere la o terasa normala este sapte euro.In Norvegia la Oslo berea costa zece euro la o terasa asemanatoare.La magazine alimentare gasesti doar bere slab alcoolizata.Masini mai putine decit in Bulgaria din cauza unor taxe de prima inmatriculare de 200 la suta.In Norvegia benzina fara plumb este 1.6 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 O excursie in Alpi este un paradis fiscal fata de una in tarile nordice.Inceputul excursiei a fost in Danemarca la Copenhaga unde o bere la o terasa normala este sapte euro.In Norvegia la Oslo berea costa zece euro la o terasa asemanatoare.La magazine alimentare gasesti doar bere slab alcoolizata.Masini mai putine decit in Bulgaria din cauza unor taxe de prima inmatriculare de 200 la suta.In Norvegia benzina fara plumb este 1.6 euro. bai sa fie nu stiu cum se face dar tot astia care se plimba/bogatii se plang de scoruri mari vezi de aceea era bine sa fii cu moto ...nu bei bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 O excursie in Alpi este un paradis fiscal fata de una in tarile nordice.Inceputul excursiei a fost in Danemarca la Copenhaga unde o bere la o terasa normala este sapte euro.In Norvegia la Oslo berea costa zece euro la o terasa asemanatoare.La magazine alimentare gasesti doar bere slab alcoolizata.Masini mai putine decit in Bulgaria din cauza unor taxe de prima inmatriculare de 200 la suta.In Norvegia benzina fara plumb este 1.6 euro. braga n-aveau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Da mi se pare mie sau ramanem din ce in ce mai putini la tura asta? Ca acusi vine plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Da mi se pare mie sau ramanem din ce in ce mai putini la tura asta? Ca acusi vine plecarea. Normal ca ti se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Este bine si asa Vlad.Singura problema va fi de stiut cit de cit datele pentru ca trebuie sa-mi planific si excursia din vara cu familia.Dar pina in 2010 cum facem sa trezim putin veteranii-Mae-Andrei plescoi-Bogdan Stefan-Dan Stefan-Gigel-Horatiu-Mitone-Marius si pe altii pe care imi cer scuze daca nu i-am pomenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 bai sa fienu stiu cum se face dar tot astia care se plimba/bogatii se plang de scoruri mari vezi de aceea era bine sa fii cu moto ...nu bei bere aia de care vorbesti tu pentru ca umbla au termen de comparatie si isi pot da seama de diferente. de asemenea avand prin forte proprii resurse mai mari se pricep mai bine sa le gestioneze. e problema mare aici in romania cu creierele la oameni. pentru ca pe de o parte sunt indobitociti genetic de 50 de ani de comunism, pe de alta parte pentru ca se fura peste masura inclusiv la nivel institutional, s-a creat asa un fel de conspiratie a prostilor si saracilor care asimileaza in mod invariabil pe unul mai instarit cu hotii, escrocii..etc, fara sa stie de fapt nimic despre omul ala, ce poate e de 1000 de ori mai destept sau mai harnic decat ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 a ramas valabil pt azi sucul ala? ora 18? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Pai da, dar in nici un caz la 18, poate inspre 20 sa poata sa ajunga si crestinii care au servici pana la 19... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Pai da, dar in nici un caz la 18, poate inspre 20 sa poata sa ajunga si crestinii care au servici pana la 19... SE PASTREZAZA ORA 18.00 , asa am facut rezervarea , pe numele de Eduard ne vedem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 SE PASTREZAZA ORA 18.00 , asa am facut rezervarea , pe numele de Eduardne vedem diseara ok, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Unde va intalniti? Sau este un loc conspirativ, ivaluit in mister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Hmmm, ok, incerc si eu Mesaj completat Unde va intalniti? Sau este un loc conspirativ, ivaluit in mister se cheama "casa Warsteiner" si este pe sos. Uverturii nr.132, cum vii de la pasaj la 1-2 statii de autobuz pe partea dreapta se vede din strada, langa o cladire placata cu aluminiu. http://www.casa-warsteiner.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 (editat) se cheama "casa Warsteiner" si este pe sos. Uverturii nr.132, cum vii de la pasaj la 1-2 statii de autobuz pe partea dreapta se vede din strada, langa o cladire placata cu aluminiu. http://www.casa-warsteiner.ro/ Lui Bogdan, ca sta in zona, ii spui mai simplu: traversezi bulevardul, treci printre blocuri si gata. Didi (sau cine o mai are), poate iei si harta cu Alpii diseara sa aruncati un ochi. Nu pot spune inca traseul detaliat pe zile dar revin in putin timp (azi) cu un post cu mai multe detalii despre locurile unde vom merge ca sa aruncati un ochi. Mesaj completat Vad ca deja e tarziu, in Ro e deja ora 17:00, daca mai apuca cineva sa printeze ce scriu acum, sa arate si celorlalti la intalnire si vazut pe harta: - daca sunteti de acord, prima zi sa facem cca 650km (amestecat drum national si autostrada in functie de cum preferati proportia) sa ajungem in Tirol. Primele 3 nopti (dupa cea din Viena) de dormit acolo. Trasee si locuri de parcurs/vizitat: Cascada Rheinfall (caderea Rinului) la Schaffhausen in Elvetia; lacul BodenSee; vizitat Vaduz/Lichtenstein; Silvretta HochAlpenStrasse; pasuri: Hahntennjoch 1884m (langa Imst), Hochtannbegpass, Furkapass (cel din Austria), Flexenpass, Fernpass etc. - miercuri 23sept parcurgem distanta (cu traseu aferent) pana la cazarea urmatoare in zona Berchtesgaden (aproape de Austria/Salzburg) unde stam celelalte 3 nopti pana sambata. De aici la Viena mai sunt cca 330km. Aici sunt multe trasee de facut, terme de mers seara, de vizitat Eagles Nest (casa lui Hitler), plimbare pe lacul KĂśnigSee cu mancat pastrav afumat, drumul Rossfeld PanoramaStrasse; tura in zona lacurilor Alpine de langa Salzburg etc etc. Editat August 10, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Super tare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 azi am vazut mobrele parcate in fata la casa W... pe uverturii. multe bmw-uri. se pare ca se comploteaza de zor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Deh, si eu cu Hondaru, in privirile ne-increzatoare ale BMW-istilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Salutare! Nu mai este prea mult timp si trebuie sa fac rezervarile si implicit sa stiu sigur cine vine. Asadar va rog sa depuneti deja avansul pentru excursie 150 euro/persoana in contul meu in EURO la orice unitate Raiffeisen Bank. Numar cont: 11704858, pe numele Vlad Marica. Va rog sa treceti la justificarea platii numele vostru: "Nume Prenume - avans excursie" si bineinteles sa pastrati devizul. Eu voi vedea banii on-line si nu este nevoie sa-mi trimiteti vreun fel de dovada, decat eventual un PM. Ideal ar fi sa faceti depunerea pana luni 17august inclusiv. Avand in vedere ca de joi pana duminica voi pleca o tura in Dolomiti si nu cred ca o sa mai am acces la internet, va rog sa ma sunati in caz ca aveti intrebari sau nelamuriri. (0722-327433) Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Done. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 pana la urma cati suntem ? eu plec vineri dim din buc cu oprire la arad seara , si ajungere la W sambata la 14-15.00 . e cineva interesat de traseu asta ? tot la acelasi hotel stam ( in Wiena ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 pana la urma cati suntem ? eu plec vineri dim din buc cu oprire la arad seara , si ajungere la W sambata la 14-15.00 . e cineva interesat de traseu asta ? tot la acelasi hotel stam ( in Wiena ) ? [/quote Eu in principiu sunt de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate