Pacasac Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Caut si eu capete de ghidon pentru al meu Suzuki GS 500 E. Am gasit la Louis, dar din ce am inteles este numai gripul, nu si capatul. Capetele arata ca niste bumbi de metal, cu o gaura longitudinala prin care intra un surub de 6, lung de vro 8-10 cm. Cam asa sa arate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 gasesti si costa de la 7E la 20E depinde de gusturi. Sunt universale . Au si surub si un fel de cauciuc care se strange cand strangi surubul si astfel se fixeaza in teava ghidonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Si eu caut asa ceva pentru Hondica mea. Pasasac daca gasesti si iti iei poate imi dai si mie un PM cu o recomandare de unde sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 De la Louis....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 28, 2006 Autor Share Postat Martie 28, 2006 Astea le-am gasit si eu intr-un sfarsit. Da'... sincer sa fiu n-as da 100 RON pe doua bucati de metal gaurite. Mai cautam pe la Romania. @crisluca: Click me. Astea sunt numai 10 EUR, si la mine cred ca sunt bune. Astazi mai merg prin oras sa caut, daca nu gasesc nimic, cred ca le iau pe astea. Revin maine cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Am o pereche de la rf 600 daca vii dupa ele poti sa le ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 28, 2006 Autor Share Postat Martie 28, 2006 Am o pereche de la rf 600 daca vii dupa ele poti sa le ai Munchen? Cati kilometri sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Linie aeriana sau terestra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Astea le-am gasit si eu intr-un sfarsit. Da'... sincer sa fiu n-as da 100 RON pe doua bucati de metal gaurite. Mai cautam pe la Romania. Salut Intreaba la reprezentanta cat costa...s-ar putea ca odata cu picarea plombelor sa nu ti se mai para asa de mult 100 de ron cele de la louis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 28, 2006 Autor Share Postat Martie 28, 2006 Salut Intreaba la reprezentanta cat costa...s-ar putea ca odata cu picarea plombelor sa nu ti se mai para asa de mult 100 de ron cele de la louis.. Nu mai calc in reprezentanta la Suzuki nici mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Nu mai calc in reprezentanta la Suzuki nici mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Incearca la un strungar - la urma urmei e doar un cilindru cu o gaura in mijloc, n-ar trebui sa fie o problema - cred ca iesi mai ieftin si mai rapid decat cu Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xtreman Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 (editat) "capetele de ghidon" au un efect antivobling si sunt destul de importante! Ai grija si la masa(greutatea) lor, deoarece are si aia importanta. In principiu cu cat mai grele cu atat mai bine(nici nu exagera)(tre sa aiba intre 100-300g\ bucata), cu cat mai usor cu atat mai mic efectul antivobling Editat Aprilie 14, 2006 de Xtreman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Am gasit topicul asta ca sa postez la subiect : Cum pot adapta o pereche de capete de ghidon -care nu au capul ala cauciucat care se strange- intr un ghidon fara filet? Caut solutii cat mai simple si eficiente posibil (nu sudura totusi ) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Ca si idee, nu te apuca sa bati cu ciocanul in ele ca sa intre fortat, ca o sa iti sara piesele marunte, arcurile, din mecanismul de la intrerupatoare/lumini, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 23, 2013 Admin Share Postat Decembrie 23, 2013 Pai nu poti da gaura in ele si cu un surub trecut prin ele si o bucsa de cauciuc le poti face la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 mi-am luat de la MotoEmotion capete Barracuda cu 120,acum sunt la reducere mi-am luat de la MotoEmotion capete Barracuda cu 120,acum sunt la reducere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Caut solutii cat mai simple si eficiente posibil (nu sudura totusi ) http://www.piesemotoscutere.ro/Public/SearchList.aspx?search=ghidon&p=bucsa-compensator-ghidon-ansamblu--1100pQQ-SPRI-17-25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 24, 2013 Admin Share Postat Decembrie 24, 2013 Daca nu gasiti bucsa aia de cauciuc nu va bateti capul, folositi cu incredere o bucata de furtun bagata pe surub, face exact acelasi lucru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 mi-am luat de la MotoEmotion capete Barracuda cu 120,acum sunt la reducere mi-am luat de la MotoEmotion capete Barracuda cu 120,acum sunt la reducere Si eu m-i le iau pe alea negre si ghidonul tot de la barracuda pe negru, bine ca am intrat pe forum, uitasem complet de motoemotion ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate