Heavy Riders M.C. Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 HEAVY RIDERS MOTORCYCLE CLUB prezintă „HEAVY RIDERS BIKE FEST” Ediția II. Vara nu se termină pâna nu vei petrece la PloieÂşti împreuna cu greii. Bikere, Heavy Riders Motorcycle Club te aÂşteaptă în perioada 28-30 August 2009, în pădurea de la PăuleÂşti, în locația consacrată deja de anul trecut, din incinta S.C. Parcul de Distracții S.R.L, la o a doua ediție a BIKE ForEST-ului, propunându-ți ca Âşi până acum un program deosebit: concerte live de rock & blues, o tombolă cu premii patronată de însuÂşi campionul Leonard Doroftei, multiple concursuri cu premii, parada moto, Âşi multe surprize! Pogramul întrunirii, detalii privind harta Âşi traseele prin care se poate ajunge la locație, numele formațiilor care cântă în cele două seri, precum Âşi altele informații utile - vor fi anunțate din timp pe pagina specială a festivalului: www.bikefest.heavyriders.ro Tot acolo vei găsi Âşi câteva poze de la ediția anterioară Âşi un mic istoric al Fest-ului. Vino să petreci Heavy în mijlocul pădurii de stejari de la PăuleÂşti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 * perfect! (asteptam anuntul asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 buna treaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 IN SFRASIT. DA' MULT V-A MAI LUAT. O sa fie mega tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Mama mama, se umple iar padurea de haiduci! Prima veste buna pe ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Voi spune si eu PREZENT!!! alaturi de voshodina mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Ma gandeam eu ca nu va lasati cu una cu doua. Era si pacat ca cea mai frumoasa intrunire de anul trecut sa nu recidiveze. Va salut din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Prezent si eu, fiind foarte multumit de editia anterioara. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Voi fi acolo cu orice pret. Anul trecut a fost super si o organizare la fel. Mama russia se alatura haiducior din padurea de la Paulesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 ooo da! +eu si mandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 abia astept.......era si pacat sa nu mai organizati o asa intrunire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Mi-e dor de mirosul de padure, de muzica buna si tovarasi. Venimmm!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Super.Trebuie sa anunt prietenii ca Ploiestiul se tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Mi-e dor de mirosul de padure, de muzica buna si tovarasi. Venimmm!!!!!!!!!!! Iti dai seama ca nu aveati cum sa lipsiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 deci la ploiesti? e departe de oras ? pentru cei din provincie ... exista ceva pensiuni pe langa ? un program pe zile ? taxa de intrare ? se poate baga si o masina pe undeva pe acolo ? masina de motociclist .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 asta e intrunirea aia la care daca turezi motorul sar 5 insi pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 asta e intrunirea aia la care daca turezi motorul sar 5 insi pe tine? Depinde de ora la care turezi si cat de cocalar esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 asta e intrunirea aia la care daca turezi motorul sar 5 insi pe tine? Pentru cei care merg la intrunire sa tureze motoarele trebuie sa existe astfel de reactii din partea organizatorilor. Io nu am chef sa aud schelalaielile motoarelor turate in puterea noptii sau dimineata devreme. Foarte bine daca sar 5 insi pe un specimen dinasta, un motiv in plus sa vin la aceasta intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 am si eu citeva intrebari pentru organizatori : motoarele se tin linga corturi ? spatiul de campare pentru corturi va fi mai mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 (editat) Avem si site-ul festivalului unde vor aparea up-date-uri http://bikefest.heavyriders.ro/ Editat August 3, 2009 de Heavy Riders M.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) am si eu citeva intrebari pentru organizatori :motoarele se tin linga corturi ? spatiul de campare pentru corturi va fi mai mare ? Da motocicletele vor fi parcate langa corturi, iar spatiu de campare va si el mai mare. Editat August 3, 2009 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate