Sari la conținut

Accident Grav Intamplat Pe Viilor 31.03.2006


bulterieri
 Share

Postări Recomandate

R.I.P.

 

 

imi pare rau sa aud iar de un accident, mai ales cu 2 mortzi... dar sunt sigur ca au si ei partea lor de vina 100km/h in oras nu-i o viteza legala...nu-i normala...nu-i indicata... si iata dovada... orice ar fi facut golful daca viteza era mai mica altfel stateau lucrurile... oricum dzeu sa-i ierte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 171
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Auzi comunicat imbecil ce da Directia CIrculatie.Reproduc cat mai tin minte:

 

"Avand in vedere ca a venit caldura si numarul de moticiclisti a crescut pe strada politia recomanda ca motociclistii sa:

-nu circule cu viteza pentru ca soferii nu ii pot observa in oglinzi :moto: :moto: :moto:

-nu circule sub influenta alcoolului :moto:

-circule cu faza scurta aprinsa pe tot timpul deplasarii

-circule cat mai aproape de bordura :moto: :moto:(daca a-i face chestia asta, intr-o ora esti la morga)

etc. etc."

 

 

Te doare mintea.Din toata bashina aia de comunicat(nu-l mai tin minte pe tot) rezulta ca "saracii" soferi n-au incotro decat sa ne omoare.

Nu vreau sa par paranoic, da' astia vor sa ne termine pa toti.

Editat de hell biker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Of, Doamne, si eu am vazut acum la stiri, e groaznic, accidentele in care mor motociclisti sunt din ce in ce mai frecvente si asta acum , la ince[ut de sezon... Dumnzeu sa-i odihneasca in pace si condoleante familiei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

180px-Candle-lighthouse.jpg

 

Dumnezeu sa-i odiheasca in pace si sincere condoleante familiior celor doi.

 

Le inteleg durerea pentru ca si eu am trecut printr-un accident asemanator (neacordare de prioritate la pornirea de pe loc). Singura diferenta este ca eu traiesc acum.

Pentru ca nu aveam mai mult de 50km/h si purtam echipament complet acum traiesc. Si experienta de 20 de ani si-a spus cuvantul pentru ca am reusit sa fandez un pic stanga si in loc sa intru in portiera am intrat in aripa stanga fata si am fost proiectat peste masina nu in ea. Daca as fi avut viteza nu aveam nici o sansa sa scap cu viata. Si acum dupa un an si ceva ma judec cu "vaca" aia care, nu numai ca nu isi recunoaste vina, ba mai sustine ca eu sunt vinovat. Nu va doresc sa aflati cum e sa mergi la Politie de zeci de ori sa dai declaratii si sa fii tarat prin procese pentru ca sa ti se faca faca dreptate. Daca se va face dreptate vreodata. Cel mai important lucru este ca acum traiesc.

 

RIP :moto: :moto:

Editat de SVR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De remarcat:

1. comunicatul Politiei Rutiere stabileste cu claritate vinovatia; cei care mancau bors ca se va face si se va drege ar fi bine sa inteleaga ca Politia incearca sa isi faca datoria; ce nu face Politia e actiunea de PREVENIRE, cum ar fi sanctionarea vitezomanilor, a celor ce merg nerespectind reguli de baza (semnalizare, asigurare, adica acele chestii "mici" si importante), a celor ce merg fara casca, a celor ce merg pe motociclete mai mari decit le permite virsta si experienta, conform legii. De asemenea, in comunicat nu se face nici o referire la viteza motociclistului ... conform legislatiei, nici n-ar avea de ce; dar stau si ma intreb agentii aceia veniti la fata locului ce-or gindi cind saptaminal merg la spectacol cu singe pe asfalt? cumva asta ...

2. "Situatia este perfect similara cu accidentul meu, in care insa aveam cam 50/h si am mai si franat cam 3 metri..

Echipamentul e sfant, iar viteza legala ajuta enorm, sa nu uitati niciodata asta!" si asta o spune un motociclist. Ce coincidenta amara!

3. Se tot vehiculeaza povesti cu carnete de soferi luate pe spaga si alte prostii ... cite, ma, cite? 50%, 20%, 1%? ... cred ca procentul real e 0.5% si scade, ca nu-si mai baga nimeni pielea la saramura pentru 200E ...

4. Ce scoala fac motociclistii, prieteni? 20h de invirteala intr-un spatiu inchis cu obstacole fixe? vax albina, parerea mea ... si nu se agita nimeni sa se schimbe ceva in sensul asta, ca de, asa e mai ieftin si mai comod ...

5. E frumos si crestinesc sa respectam memoria celor disparuti, dar comentarii despre "tehnica accidentului" cred ca ajuta (pe cei interesati, desigur) sa invete din greselile altora ...

 

0

 

ai face bine sa-tzi SCHIMBI MENTALITATEA... majoritatea motociclishtilor pe care ii cunosc stau cu ohii pe fiecare coltz de strada, franeaza la fiecare semafor chiar daca e verde shi nu are nimik in fatza nu vorbesc de shicanari pe strada sau "ushi deschise", intoarceri, ieshiri din parcari, dat cu spatele prin intersectzii...iar tu ai pretentzia ca in 20 de ore de shcoala sa te opreshti in stoopie, sau sa aluneci in slide-uri?? revino-tzi!... MOTOCICLISHTII MOR, IN MARE PARTE, DIN CAUZA NESIMTZIRII shoferilor de cacao !!! ECHIPAMENTUL NU VINE GRATIS! IAR DACA UN SHOFER LOVESTE UN MOTORIST ARE TUPEUL SA-I REPROSHEZE CA DE CE NU A PURTAT PROTECTZII!

 

 

 

R.I.P.

orice ar fi facut golful daca viteza era mai mica altfel stateau lucrurile...

 

 

 

DAR DE CE SA FACA?!! :moto: :moto: DE CE SA NU SE ASIGURE?? :moto: DE CE SA NU ISHI ASHTEPTE RANDUL??? :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand odihneasca-se in pace. Nici nu am apucat sa citesc toate paginile... mi s-a facut pielea de gaina si ma ingrozesc.

Chiar acum, venind spre casa, pe langa Carrefour orhideea, am vazut un Kawasaki ZX6 (identic cu al lui Pretorian). Soferul nu purta casca deoarece i-o daduse pasagerei :moto:.

:moto:. Sper ca asta sa fie ultimul accident.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai face bine sa-tzi SCHIMBI MENTALITATEA... majoritatea motociclishtilor pe care ii cunosc stau cu ohii pe fiecare coltz de strada, franeaza la fiecare semafor chiar daca e verde shi nu are nimik in fatza nu vorbesc de shicanari pe strada sau "ushi deschise", intoarceri, ieshiri din parcari, dat cu spatele prin intersectzii...

 

Joe, eu asa merg CU MASINA, daca ma intelegi ... si asa merg marea majoritate a soferilor pe care-i cunosc. Asta e, m-am adaptat, ca n-am timp de pierdut in service-uri sau in spitale. Poate am avut noroc sa incep sa merg pe drumuri de acum 10 ani, cind nebunia era la sfert fata de ce-i acum.

 

La scoala trebuie sa deprinzi 3 lucruri, dupa capul meu:

- conducera "bolidului"

- legislatia rutiera si aplicarea ei corecta in trafic

- cum mergi in trafic in siguranta si fara sa-i jenezi pe ceilalti

Nu drifturi si slide-uri, ca alea le poti face dupa, da' pe banii si pielea ta.

 

Echipamentul nu e gratis, corect. da' el iti ofera ceva sanse in plus de supravietuire dupa impact. Crezi ca ii convine cuiva faptul ca masinile si-au dublat pretul (in termeni reali) fata de acum 30 de ani din cauza conditiilor din ce in ce mai dure de siguranta si a normelor ecologice?

 

Pe scurt, hai sa ne raportam la realitati, nu la vise. Si sa actionam in consecinta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adrian v-a fi adus acasa luni,in momentul de fata se afla la I.M.L,inmormintarea v-a avea loc miercuri la cimitirul Metalurgiei linga Metro,revin cu amanunte.

Un gest frumos din partea noastra ar fi sa-l conducem pe ultimul sau drum in compania motoarelor care i-au fost atit de dragi pe parcursul vietii sale.

P.s National T.v s-a oferit sa ne ajute in campania antiaccidente si sensibilizarea participantilor la trafic cu aceasta nefasta ocazie,privind numarul tot mai mare de accidente in care sunt implicati motociclistii,datorate neatentiei la volan sau neacordarii de prioritate in trafic de catre conducatorii auto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri m-am strecurat intr-o intersectie prin dreapta unui taxi din care a sarit grabit un dobitoc si mi-a futut o usa in ghidon. A fugit apoi ca un cacacios. Taximetristul a ridicat din umeri ca un nesimtit. N-am mers la politie fiindca admit ca si eu am gresit depasind pe langa bordura.

cat despre Adi....Dumnezeu sa-l odihneasca. Prea multe vitezane totusi.....Si prea multi incepatori pe vitezane. Nu vreau sa supar pe unii, dar daca s-ar baga camere video, radare si s-ar respecta treaba cu vechimea in motociclism pentru a "accesa" mai multi kilowati - ar fi mai bine. Am fost recent in Franta - puzderie de motoare dar vitezane aproape deloc. Au limita la 100 cai putere, adica nu poti circula pe strazi cu un motor mai tare. Trebuie separat motoclismul de teribilism pe doua roti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa ii ierte :moto:

 

Sunt incepator si pot sa spun ca nu mi-e frik de moarte pt ca vine instantaneu,daca vine(Doamne fereste).....dar asta nu ma impiedica sa nu fiu decent in ceea ce priveste mersul pe mobra.Blestem pe toti conservarii astia de bani gata care si-au cumparat sosea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P...

 

in Aviatiei, dinspre Baneasa de pe pod inspre Aviatiei coboare un motociclist...il aud si ma uit! un speed.. opreste la stop langa benzinaria Agip. era rosu....vede ca nu vine nimeni, si baga mana an gaz cat cuprinde!

 

sunt multi care trec pe aici cu viteza. parerea mea, este ca daca mergi " teribil" o faci si pe motor si pe masina, si cu barca, si cu avionu..cu tot! acum...fiecare ingerul lui, cum spunea cineva de pe forum!

 

Pacat de 2 vieti irosite! cam toti care au moto de viteza imi spun..." aaaa, noi merge cu 150 si plus in afara..ca d aia ne am luat vitezane".....ma rog, mai este si un pretz de platit! si factura e dureroasa ptr toti!

 

Aveti grija

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de cat tmp o vi avut permis motociclistul ?

nu ma judecati ca intreb dar nu se respecta legea nici la noi bikerii sunt si la noi incompetenti care abia si-au luat permisul si stiti cum se ia categoria A nu are nici o legatura cu traficul obstacolele sunt fixe

iti trebuie experienta pt a conduce bolizi

 

 

avea permisu de 1 an si jumate:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

teribilismul ucide,...R.I.P.

numai noi putem sa ne salvam.....prea multi soferi prosti... trebuie sa ne pazim singuri pielea

...conduceti l pe ultimul drum pe motoare el se va bucura de sus :moto: (aveti grija de voi ca nu mai vreau sa pun trandafirul asta :moto: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante prietenilor si familiei.

Deh, se conduce aiurea. Dupa o ora de condus ajung asa de obosit de mai bine luam metroul si ajungeam si mai repede.

Peste tot numai frine agresive, depasiri la limita daca las un pic de spatiu in fata mea.

Aveti grija ceilalti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P

 

Stau si citesc pe forumul acesta de mai bine de un an si sincer (precum a mai spus cineva aici) a incepu sa imi fie frica sa mai intru pe sectia Accidente. Imi pare extrem de rau pentru ceea ce s-a intamplat si sunt sigur ca acesta nu e printre ultimele accidente de genul acesta din vara ce o sa vina.

Nu cred ca un singur motociclist care are vitezana si-a luat-o numai pentru aspect, se stie foarte clar ... cu 100 CP vin si riscuri de cel putin 10 ori mai mari.

Eu incerc sa iau toate posturile de la Accidente ca o lectie de viata nu numai de motociclism, pentru ca aici asa este, NIMANUI NU-I PASA DE TINE. Tu esti singurul care iti poti salva viata! Cu 50km/h sau 100km/h, poti sa mori la fel de repede, cred ca totul se rezuma la decizii/riscuri pe care ti le asumi, atata timp cat asumi aceste riscuri doar pentru tine. Dumnezeu sa ma ierte, dar nu cred ca as fi in stare (in momentul in care o sa fiu pe 2 roti) sa iau un pasager fara echipament/cel putin casca cu mine.

Sunt conservar de mai mult de 3 ani, de 2 ani in Bucuresti si de fiecare data cand vad un motociclist pe langa mine am tendinta sa stau cat mai departe, sa-i las loc cat mai mult pentru manevre si in nici un caz sa stau in fata lui. Dar asta numai din cauza acestui forum.

Concluzia : Vrei sa traiesti pe 2 sau 4 roti.... esti singurul in stare sa-ti salvezi viata, iar faptul ca vinovatul sta 3-5-7-10 ani in puscarie nu te ajuta, TOT MORT ESTI!

In ultima instanta nu vreau sa fiu inteles gresit, sunt de parere ca soferul este vinovat pentru neacordarea de prioritate, DAR CEI 2 RAMAN MORTI si nimic nu este asa de simplu si logic precum pare pe un forum.

Asa ca alegerea mea o sa fie ca atunci cand vreau sa ii dau 100-120-150... sa ma duc cat mai departe de toti, pentru ca nu vreau sa raspund pentru orice alta viata decat A MEA!

Sa se odihneasca in pace, Dumnezeu sa-l ierte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...