PinkHelmet Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) cx (gl) 500 Editat Mai 30, 2006 de PinkHelmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 PinkHelmet, ai motor foarte frumos, intretinut! i-mi place foarte mult! am vazut una si la cluj, dar nu am stiut ce model e, ca nu am vazut pana atunci asaceva de la Honda! Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 multam fain da inca nu-i gata. (am avut doua bulite si acum abia am ajuns la stadiul de una bulita dar cu acte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 ideea ar fi ok.am putea schimba idei pareri si ajutor daca are nevoie cineva.subscriu si eu cu ideea.salutari si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
if07pif Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 exista totushi posibilitatea sa ne intilnim, sau frecam duda aici? exista totushi posibilitatea sa ne intilnim, sau frecam duda aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 (editat) in sfarsit va pot arata si eu micutza mea ca sa nu numai vorbesc despre ea... a, uitasem: VFR 750 Editat Iunie 4, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 honda mea ajunge mai departe decat puteti crede am facut cu ea deocamdata 21mii km ..fara nici o problema si cu aceeasi bujie schimbi uleiul ,placutele frana ,filtrul si mergi mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 "honda mea ajunge mai departe decat puteti crede am facut cu ea deocamdata 21mii km ..fara nici o problema si cu aceeasi bujie schimbi uleiul ,placutele frana ,filtrul si mergi mai departe" vedeti oameni buni?!? pentru asta este honda, HONDA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Cea veche Si cea noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Sal! Am o Honda Vigor FX650 de care nu pot spune daca sunt multumit sau nu deoarece este prima mea motocicleta, ma dau cu ea de 2 zile si nu imi dau seama de ce se intampla cu mine deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Eu o sa ies duminica inspre munte. Vine cineva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 NU am motor... ...dar daca as avea cu siguranta ar fii o HONDAAAAA!!!!!!! WUUUUM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Am un XX ...sunt foarte multumit de ea ! Un prieten spunea : motocicletele sunt de 2 feluri Honda si restul ! Asta in situatia in care el are un Suzuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 vad ca in continuare se freaca menta...nu stiu la ce e bun topicul asta cu grupul Honda daca nu ne adunam si noi sa dam o tura sau ceva. eu sambata dimineata vreau sa plec spre mare. se baga vreunu dintre voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Vooommmmm HONDA CBR 600F4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horhellito Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Salut. Apropo de frecat menta, io care-s partial handicapat mintal cand e vorba de mecanica.... am o intrebare vis a vis de montat crashbar-uri la Hornet... Iata si intrebarea : "CUM DRACU LE MONTEZ?" ca nu ma duce capu' si nu ma prind... A mai montat cineva? nu am schema sau ceva si nici priceput nu-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apetreia59 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 salut baieti si eu am 2 honde drept mici si o yama de 535 dar cred ca e ok un honda club mai ales ca se practica asa ceva si in vest . ce naiba numa harley-istii sa aiba clubul lor? salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Salut. Apropo de frecat menta, io care-s partial handicapat mintal cand e vorba de mecanica.... am o intrebare vis a vis de montat crashbar-uri la Hornet... Iata si intrebarea : "CUM DRACU LE MONTEZ?" ca nu ma duce capu' si nu ma prind... A mai montat cineva? nu am schema sau ceva si nici priceput nu-s Eu mi-am montat crash-pad-uri pe Hornet. Altfel spus niste gâlme de metal foarte dur pe laterale. Zic eu ca asigura o protectie destul de buna in caz de cazatura si tarait motoru pe o parte. Ce-i drept n-am gasit galme speciale de Hornet, dar am luat unele de R1 pe care le-am modificat si acum e ok. Daca vrei ne intalnim sa ne scremem amandoi creierii sa montam crash-bar-urile si sa dam si o tura. Daca noi suntem suficient de retarzi incat sa nu le dam de cap, mergem la niste prieteni de-ai mei foarte priceputi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horhellito Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Eu mi-am montat crash-pad-uri pe Hornet. Altfel spus niste gâlme de metal foarte dur pe laterale. Zic eu ca asigura o protectie destul de buna in caz de cazatura si tarait motoru pe o parte. Ce-i drept n-am gasit galme speciale de Hornet, dar am luat unele de R1 pe care le-am modificat si acum e ok. Daca vrei ne intalnim sa ne scremem amandoi creierii sa montam crash-bar-urile si sa dam si o tura. Daca noi suntem suficient de retarzi incat sa nu le dam de cap, mergem la niste prieteni de-ai mei foarte priceputi. Suna foarte bine. Eventual weekendul asta dar inca nu stiu daca is in Bucuresti sau nu. Chiar as fi curios sa mai vaz un Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 HAI CU HONDELE LA MARE ! Vreau sa plec azi dupa-amiaza si m-as bucura sa mai vina niste hondari cu mine ! Se baga careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 CBR 900 RR - 1995. I love my bitch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) mai parca topicul asta nu era sa ne prezentam hondele ci sa discutam pb intalnite si pe cat posibil sa le rezolvam am o honda cbr600 f1.ce presiune in pneuri se recomanda sa fie?lichidul de racire ce concentratie tre sa aiba?? multumesc frumos Editat August 3, 2006 de norway_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 hop si eu cu vitica mea,transalp!numai bine la comunitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxOffroad Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Mai sunt si eu nou posesor de o Honda CB750k din '80 care la iarna va fi restaurata. Chiar sunt curios daca mai are cineva modelul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Eu n-am apucat inca sa-mi iau o motocicleta pentru ca nu am terminat scoala...moto Cred ca imi voi lua o HONDITZA second hand - ceva naked... Hornet sau 500 - mai vedem... oricum va fi o Honda Din ce stiu eu sunt cele mai fiabile si, cel putin la inceput, tre' sa am incredere in ce am intre craci, nu? Suna foarte bine. Eventual weekendul asta dar inca nu stiu daca is in Bucuresti sau nu. Chiar as fi curios sa mai vaz un Hornet Cum e cu Hornetu'? Esti multumit? Vreau si eu sa-mi iau una... ar vtrebui sa fiu atent la ceva in mod deosebit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate