aka` Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 (editat) Sunt curios.. Exista detinatori de r6 2006+ care sa aibe mai mult de 20.000km la care sa nu ii faca revizie generala la motor (joc supape,cuzineti etc) ? Editat Decembrie 19, 2014 de aka` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 cunosc eu cateva persoane care au mers/merg cu ele normal pe strada si nu au avut probleme ,cu unele am mers si eu si sunt in mintile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 oricum sunt naspa reparatie CAPITALA la motor la 20.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoicadaniel Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 La un R6 2000. Cat de întins ar trebui sa fie lanțul. Ce joc trebuie sa aibă. Cm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 4-5 cm si distanta intre 10 zale nu mai mult de 149 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 La un R6 2000. Cat de întins ar trebui sa fie lanțul. Ce joc trebuie sa aibă. Cm? Inainte sa reglezi lantul verifica-i jocul in mai multe pozitii ale rotii. Adica invarte roata cate 90 grade, verifica lantul, mai invarte, mai verifica, etc. La sportive de obicei lantul se uzeaza neuniform, adica face puncte tari si puncte moi datorate uzurilor inegale pe anumite portiuni de zale. Pentru a nu simtii infranari in timpul mersului jocul lantului se regleaza in punctul cel mai tare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoicadaniel Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Vă mulțumesc pentru sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Dezmembreaza cineva R6 model 99-02? Ma intereseaza o chiuloasa completa, a mea are un ticait, consuma ulei dupa ce mi-a crapat cilindrul 1 (cred ca bucatele din camasa au ciomagit scaunul unor supape, sau ghid sau simering) Segmentii arata incredibil de bine, cuzinetii, arborele si cutia par noi noute. Am facut un calcul la pret ptr 16 simeringuri + 16 pastile si costa enorm. Daca sare cineva cu o oferta buna sar si eu imediat cu banul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Cred ca am eu..am sa caut si te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Am aflat de curand de lichidul asta de frana ATE Dot 4 Super Blue Racing si daca stie cineva de el daca e ok sau nu.. si daca 1L este suficient P.S Fiind primul post in acest an pe acest topic va urez la multi ani si multa sanatate! Editat Ianuarie 4, 2015 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 1 litru pentru vreo 20 de motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 A pus cineva filtru de aer sport BMC pe r6 din 2000 avand carburatie ? E ok sau trebuie ceva normal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Pune-l fara grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 (editat) A pus cineva filtru de aer sport BMC pe r6 din 2000 avand carburatie ? E ok sau trebuie ceva normal ? R6 carburatie nu merge ok cu filtru aer sport! Editat Ianuarie 15, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Pai eu fix bmc am avut pe f4 si merge f fain.. Nu e acelasi lucru? Sau gresesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Pai eu fix bmc am avut pe f4 si merge f fain.. Nu e acelasi lucru? Sau gresesc ? F4 si R6 sunt acelasi lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Nu..ma refeream doar la faptul ca sunt pe carburatie, nimic mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 (editat) Sunt pe carburatoare ambele,doar ca au carburatoare diferite "ca de la cer la pamant" din acesta cauza una merge si alta nu R 6 are nevoie de o rezistenta la trecerea aerului ca sabarele sa se ridice de vacumul creat. F4 are sistemul de AIR Vent care compenseaza acesta lipsa. Te-ai gandit oare cad ai afirmat ca merge, de ce acel filtru de aer la r6 are o gaura frontala,si F4 nu? Editat Ianuarie 15, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 am pe al meu fix filtru din ala de 5 ani si e foarte ok. sta bine si la relanti. tot din 2000 r6-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Da de unde. De aia am si intrebat pe urma care e motivul de nu merge. Sunt pe carburatoare ambele,doar ca au carburatoare diferite "ca de la cer la pamant" din acesta cauza una merge si alta nu R 6 are nevoie de o rezistenta la trecerea aerului ca sabarele sa se ridice de vacumul creat. F4 are sistemul de AIR Vent care compenseaza acesta lipsa. Te-ai gandit oare cad ai afirmat ca merge, de ce acel filtru de aer la r6 are o gaura frontala,si F4 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 am pe al meu fix filtru din ala de 5 ani si e foarte ok. sta bine si la relanti. tot din 2000 r6-leCu adevarat BMS respecta putin arhitectura originala si are acea gaura aproape de adevar...ma bucur ca la tine functioneaza corect.(eu imi rezerv dreptul sa cred va nu este chiar asa) iar faca am gresit imi cer scuze..La K&N..au scrintit-o si au facut gaura mult mai mare iar in antecamera filtrului nu se realizeaza acea presiune necesara alimentarii corecte a carburatoarelor. Pe langa acest lucru carburatoarele de R6 are nevoie de o "rezistenta" la trecerea aerului prin filtru,acest lucru ajutand sabarele cu cuie sa se ridice .De aceea filtru stoc este confectionat dintr-o pasla superioara,si nu este din hartie ca la alte moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) R6 carburatie nu merge ok cu filtru aer sport! Aveam o banuiala legata de treaba asta cu filtru sport de aceea am intrebat ca sa nu fac vre-o prostie, imi poti recomanda ce filtru sa iau, un producator sau ceva asemanator? Editat Ianuarie 16, 2015 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Cu adevarat BMS respecta putin arhitectura originala si are acea gaura aproape de adevar...ma bucur ca la tine functioneaza corect.(eu imi rezerv dreptul sa cred va nu este chiar asa) iar faca am gresit imi cer scuze.. La K&N..au scrintit-o si au facut gaura mult mai mare iar in antecamera filtrului nu se realizeaza acea presiune necesara alimentarii corecte a carburatoarelor. Pe langa acest lucru carburatoarele de R6 are nevoie de o "rezistenta" la trecerea aerului prin filtru,acest lucru ajutand sabarele cu cuie sa se ridice .De aceea filtru stoc este confectionat dintr-o pasla superioara,si nu este din hartie ca la alte moto. aa bine eu nu zic in nici un caz ca ar merge la orice moto, poate doar am fost eu mai norocos, plus ca asa am cumparat-o cu filtrul asta pe ea, ea fiind adusa din SUA nu stiu daca a mai avut altceva modificat incat sa mearga bine. eu doar filtrul asta l-am observat cand l-am schimbat cu unul tot la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 Pai daca ai fi spus asa de la inceput se clarificau lucrurile. Modelul de SUA este echipat cu alte carburatoare,sau mai mult ca sigur au fost rejetate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 e bine ca am mai aflat un lucru , ca nu aveam de unde sa stiu ca la ei ar fi altfel carburatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate