Kassu Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Nu stiu care este ultima harta...am adaugat pe ultima vazuta Am o mentiune....CEL MAI FRUMOS FRUM DIN TARA ESTE ORADEA~CLUJ!!!!! Vezi semnatura lui @owene si ai sa gasesti harta actuala. Varianta colorata de tine nu mai e de actualitate. Care sunt caracteristicile drumului Oradea-Cluj(nr.benzi, calitate asfalt, viteza maxima pentru motorul tau)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Harta activa se gaseste la www.openmap.ro/moto/ Locatia se va modifica, fiindca acum ruleaza pe un laptop si trebuie trecut pe un VMS, si sunt mai multe probleme de rezolvat, dar toate la timpul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Vezi semnatura lui @owene si ai sa gasesti harta actuala. Varianta colorata de tine nu mai e de actualitate. Care sunt caracteristicile drumului Oradea-Cluj(nr.benzi, calitate asfalt, viteza maxima pentru motorul tau)? Oradea - Negreni ( 1 b , drum bun dar din cand in cand pe alocuri au aparut craterel dar cred ca il vor asfalta cand se incalzeste , 150/h ) Negreni - Cluj ( 1 b , asfalt BUN , 120-150 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Onesti -Targu Ocna - Slanic Moldova --> Drum bun spre foarte bun! Targu-Ocna-Comanesti-moinesti-Bacau --> Drum bun . Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 @tudOr : introduse. @rzv28 : trebuie precizat nr.de benzi/sens si viteza maxima pentru motorul tau(v. modelul de la @tudOr). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 In Prahova, in jurul orasului Cimpina: - Campina-Telega (DJ 102) drumul este decent : asfalt valurit, peticit pretutindeni (dar este reparat constant, asa ca sunt mici sansele intalnirii unor surprize intr-adevar neplacute); eu merg cu 40-60 km/h. - Telega- Mislea (DJ 102 D) drum foarte bun; asfalt de cea mai buna calitate - viteza atinsa este afectata doar de traseul puternic virajat (nu cred sa fie mai mult de 100m in linie dreapta) si de trecerea prin localitati; - Mislea - Urleta-DN1 ; drum bun, se poate merge foarte usor cu 60 km/h (totusi este localiate) - Mislea-Baicoi; asfalt foarte bun, linii drepte lungi, se pot atinge viteze mari (maxim constant in cazul cruiserelor). Atentie!!! Intre padure si Tufeni drumul este FF prost si pericolul de accidente este mare deoarece se vine in linie dreapta de pe asfalt de cea mai buna calitate, brusc in asfalt vechi, plin de gruopi, fara zona "intermediara". Coborand spre Sud pe acelasi drum, intre Tufeni si Baicoi asfaltul este in continuare foarte bun. Pentru DN 72 (Ploiesti-Targoviste): drumul a fost reparat si corespune marcarii de pe harta, dar mare atentie la ultimii 2km pana in DN1/E60, cum vii dinspre Targoviste: asfaltul este foarte prost, nereparat de ani de zile (pe harta , portiunea din DN72 situata intre DN1 si prima intersectie, respectiv STr. Conului/Parcul industrial Ploiesti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Am introdus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Oradea - Deva ( 1b , RUPT ...ar trebui inchis drumul deoarece nu ai pe unde circula , 40-50 h si asta ca sa inainte totusi rupandu`ti masina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Oradea - Deva ( 1b , RUPT ...ar trebui inchis drumul deoarece nu ai pe unde circula , 40-50 h si asta ca sa inainte totusi rupandu`ti masina ) Rectific:Oradea-Varfuri ar trebui inchis Varfuri-Deva drumul e denivelat dar fara gropi-viteza 80-90 h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Am degradat drumul pana la Varfurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Drumul 79A Varfurile-Ineu-Chisineu-Cris-Varsand e impecabil, nou marcat corespunzator , Bucata Varfurile-Buteni e superba plina de curbe Mesaj completat Drumul 79A Varfurile-Ineu-Chisineu-Cris-Varsand e impecabil, nou marcat corespunzator , Bucata Varfurile-Buteni e superba plina de curbe la fel Zalau - Satu Mare. <br>Dej-Beclean tot drum excelent nou.<br><br>Arad-Oradea-Carei drum prost plin de gropi ...dar e in lucru poate anul asta se va putea circula in conditii bune ...POATE <br><br> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) 1)Drumul 79A Varfurile-Ineu-Chisineu-Cris-Varsand e impecabil, nou marcat corespunzator 2)Bucata Varfurile-Buteni e superba plina de curbe 3)Zalau - Satu Mare. 4)Dej-Beclean tot drum excelent nou 5)Arad-Oradea-Carei drum prost plin de gropi Cate benzi au fiecare ? Editat Februarie 20, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) Cate benzi au fiecare ? Una pe sens la toate Editat Februarie 20, 2010 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 am tranzitat tara de la oradea la bucuresti pe ruta : oradea - Gilau ( autostrada ) - Turda - Targu Mures - Brasov - Ploiesti - Bucuresti desi Ploiesti BUcuresti e cu 2 sensuri si asfaltul neted exista o gramada de carii de o palma adancime si 1 metru cel putin lungime ...presarate peste tot...poti merge..le vezi ziua dar noaptea te rupi ...singura portiune i ncare nu ai treaba este de la Gilau la Brasov ( 40 km autostrada in rest , 1b , 130 km/h , drum bun ) Brasov - Ploiesti ( 1 b , gropi pe alocuri , 90 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Am fost azi pana la Sinaia pe DN1, iar la intoarcere prin Targoviste. DN1 trebuie clasat mai jos acum, sunt multe gropi si gropite, in special in zona podurilor. L-as putea clasa acceptabil, in timp ce restul drumurilor (Sinaia - Tgv si Tgv - Bucale) raman la clasele vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Ramnicu Valcea - Tagu Jiu: este rosu pe harta, sau nu este clasificat inca? Drumul se prezinta bine si dupa iarna, o banda pe sens, sunt portiuni lungi unde poti mege cat te tine motoru. La viteze de 120-130 nu am gasit portiuni sa ai probleme. Novaci - Ranca o banda pe sens asfaltat anul trecut, se prezinta bine dupa iarna, inca e zapada mare sus, cu 6km inainte de Ranca este o portiune de 500m unde a fost deviata soseaua si nu este inca turnat, pe portiunea respecticva, ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Ramnicu Valcea - Tagu Jiu: este rosu pe harta, sau nu este clasificat inca? Este clasificat, si apare verde. Nu ai ales butonul cu tipul de motor sau nu ai asteptat suficient sa se coloreze. Verifica si vezi. Novaci - Ranca o banda pe sens asfaltat anul trecut, se prezinta bine dupa iarna, inca e zapada mare sus, cu 6km inainte de Ranca este o portiune de 500m unde a fost deviata soseaua si nu este inca turnat, pe portiunea respecticva, ss Am introdus. Exista pe harta inainte de Ranca o deviatie, daca e aia, am pus drumul principal in constructie. Mesaj completat -------------------------------------- Am degradat si DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipt Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 DN1 trebuie degradat si intre Sinaia si Predeal. Din Predeal spre Brasov totul e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 DN1 trebuie degradat si intre Sinaia si Predeal. Din Predeal spre Brasov totul e OK. Sa-ti arat cum se face? Mesaj completat DN1 trebuie degradat si intre Sinaia si Predeal. Din Predeal spre Brasov totul e OK. s-a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipt Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Sa-ti arat cum se face? Da, un tutorial video nu strica niciodata . Am preferat sa fac un simplu raport ca lumea sa poata gasi motivul acelei degradari. Si ca sa continui in aceeasi nota confirm ca drumul Focsani-Tg.Secuiesc (DN2D) este asfaltat proaspat (sper sa reziste peste iarna) pana la borna de 4 km de Ojdula (venind dinspre Lepsa). Din pacate insa podurile erau inca in proces de refacere asa ca am fost nevoiti sa mergem cam 100m (pentru fiecare pod, si am numarat vreo 4 in total) prin niste gropi infioratoare. Peisajul merita insa orice efort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Niste drumeaguri mici din jurul Bucurestiului pe care imi testez eu motocicleta de fiecare data cand schimb ceva (in general setari de suspensii deoarece au toate tipurile de asfalt): DJ101 de la Balotesti pana la intersectia cu DJ101C: asfalt, bun, putin valurit, 1b/sens, v max 150 DJ 101C: asfalt, prost, gropi + valurit, 1b/sens, v max 80 DJ 101B Lipia - Snagov: asfalt, excelent, neted, 1b/sens, v max nelimitat DJ 101B Snagov - DN1: asfalt, prost, gropi, 1b/sens, v max 80 DJ 200B Dumbraveni - Pipera: asfalt, excelent, neted, 1b/sens, v max nelimitat Mesaj completat Ok, poate nu e momentul acum, cand harta nu e completa, dar ar putea fi introduse si rutele mari catre destinatiile externe mari: Ruse - Veliko Tarnovo (ultima data, septembrie 2009): asfalt, bun, neted, 1b/sens, v max nelimitat (la momentul acela era si un detour la 20km sud de Ruse care era infiorator) Ruse - Sofia (ultima data, august 2009): asfalt, bun, neted, 1b/sens (exista autostrada 100km catre est de la Sofia, care-i 2b/sens + urgenta), v max nelimitat Portile de Fier - Clisura Dunarii - Pozarevac - Belgrad (ultima data, august 2009): asfalt, bun, neted + peticit pe alocuri (autostrada perfecta de la Pozarevac), 1b/sens, v max 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Am introdus DJ-urile si 2 din 3 drumuri externe: Ruse-Veliko si Portile de Fier, in speranta ca poate pica la marginea hartii si o sa fie randate. Mai mult de Romania nu putem din mai multe motive: puterea de procesare si e peste puterea noastra de refresh. Poate in timp si alte harti o sa faca harti active cu starea drumurilor, in prezent suntem prima tara care are asa ceva. Pot sa ofer niste statistici in care se vede ca doar Germania,Franta si Italia au drumuri categorisite cu parametrii de stare, dar noi sunte singurii care si folosesc acesti parametri. Romania: good 535 intermediate 336 bad 292 very_bad 152 excellent 152 horrible 98 Germania: good 3794 intermediate 3200 bad 3074 excellent 2783 very_bad 1148 horrible 681 very_horrible 456 Franta: bad 310 good 181 horrible 108 very_bad 95 intermediate 70 very_horrible 64 excellent 47 Great Britain: bad 56 intermediate 23 very_bad 19 excellent 16 horrible 13 very_horrible 11 Italy good 1496 intermediate 519 bad 388 very_bad 226 horrible 165 very_horrible 51 excellent 48 Croatia: bad 42 horrible 4 very_bad 4 very_horrible 2 good 1 In concluzie, destul de putin probabil ca Bulgaria, Serbia sa implementeze asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Drumuri in Moldova: Marasesti - Tecuci: bun - asfalt, neted, 1b/sens + banda de urgenta, v max 120 Tecuci - Barlad - Vaslui: bun - asfalt, neted, 1b/sens, v max 120 Vaslui - Iasi: bun, asfalt, valurit, 1b/sens, v max 120 Iasi-Roman ar trebui sa fie exact cum apare Bacau-Roman pe harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Drumuri in Moldova: Marasesti - Tecuci: bun - asfalt, neted, 1b/sens + banda de urgenta, v max 120 Tecuci - Barlad - Vaslui: bun - asfalt, neted, 1b/sens, v max 120 Vaslui - Iasi: bun, asfalt, valurit, 1b/sens, v max 120 done Iasi-Roman ar trebui sa fie exact cum apare Bacau-Roman pe harta. e tot drum cu 4 benzi in total? E cel prin Tg-Frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate