dead_man_walking Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 As remarca doua lucruri.... 1. iti lipseste numarul de inmatriculare numarul de inmatriculare era la confectzionat cand am facut pozele!!! Eu numai pe dreapta ma sui ca asa m-am obisnuit. Sa nu-l asculti, suie-te cum iti e matale mai comod. Geo eu ma sui pe dreapta din instinct, fiind stangaci!!! cand om mai face rost de monetar o customizam putzin!!! de vineri ora 18.00 pana azi ora 19.30 ( cam 3 zile cap coada ) m-am plimbat 685 km off topic: shit, da ce gust ciudat are berea fara alcool!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Sa ai parte de el fara nici un incident (in afara de primul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Lasa abureala DMW-ule...CAND O UZI ??????? Belea trascareta... S-o stapanesti sanatos...si la propriu si al figurat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 (editat) Ma DMW, sa-ti traiasca bre motoru! Culmea, prima mea experienta motociclista a fost pe asa ceva, o Shadow visinie metalizata, cu parbriz, cu sissy bar, cu genti laterale, cu de toate, ce mai. Am fost luat pasager pe ea si plimbat prin toata Mamaia apoi pana in Navodari si inapoi... deh, asta se intampla prin 95-96, ce vremuri trecute Tin minte ca se uita atunci lumea la noi ca la urs, se tineau masinile dupa noi sa se holbeze aia mai bine la motor Sa-ti traiasca, chopper forever !!! Editat Mai 1, 2006 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Felicitari, arata belea. Te astept sa te prind cu udeala la cotitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 deabia astept simbata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Felicitari!Foarte frumoasa,s'o stapinesti sanatosi! Da' tu n'ai gard mah de'o pozezi la mielu' ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 S-o stapinesti sanatos si fara busituri!!! Vezi ca am acasa un cauciuc,{cica s/h,are 500km ],merge pe a ta...Are 180/70/15,e Pirelli,mi-a zis omu' ca merge pe DragStar de 1100 sau Shadow de 600,vrea pe el 120 euro...Vino sa-l vezi,doar suntem vecini ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 S-o stapinesti sanatos si fara busituri!!! Vezi ca am acasa un cauciuc,{cica s/h,are 500km ],merge pe a ta...Are 180/70/15,e Pirelli,mi-a zis omu' ca merge pe DragStar de 1100 sau Shadow de 600,vrea pe el 120 euro...Vino sa-l vezi,doar suntem vecini ... pe spate am 170-80-15 cum ishi ia omu motor, cum apar bishitzarii shi-i spun ca nu-i bun cauciucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Eu cand ti-am zis ca nu arata prea bine cauciucurile nu m-am oferit sa-ti vand ceva, ma refeream numai la siguranta ta in trafic. Oricum gumele pentru a ta trebuie sa fie in zona $100 pe bucata, asa ca SH 120E mi se pare cam mult. Si inca ceva, poti sa mergi inca o perioada cu ele asa ca vine vara, dar ai grija cum franezi! Bafta si s-o tii cu gumele in jos si vopseaua in sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Felicitari Liz, sa te bucuri de ea, si cat mai putine botezuri! Frumoasa gigiuc! Al drec parazit pan' la urma s-a orientat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 Eu cand ti-am zis ca nu arata prea bine cauciucurile nu m-am oferit sa-ti vand ceva, ma refeream numai la siguranta ta in trafic. Oricum gumele pentru a ta trebuie sa fie in zona $100 pe bucata, asa ca SH 120E mi se pare cam mult. Si inca ceva, poti sa mergi inca o perioada cu ele asa ca vine vara, dar ai grija cum franezi! Bafta si s-o tii cu gumele in jos si vopseaua in sus! io ma refeream la darian!!! oricum era o gluma!!! Al drec parazit pan' la urma s-a orientat! adica cum!!! :D motoru l-am cumparat din banii mei!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 (editat) Are cumva contactul in partea stanga, sub rezervor (din poze nu se vede)? Daca da - cred ca te-am vazut la arc (cam 1 luna in urma). Tare frumusica! Sa aveti grija unul de altul. Asfalt uscat! Editat Mai 4, 2006 de declspec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 Are cumva contactul in partea stanga, sub rezervor (din poze nu se vede)? Daca da - cred ca te-am vazut la arc (cam 1 luna in urma). Tare frumusica! Sa aveti grija unul de altul. Asfalt uscat! da, acolo e !!! numai ca eu l-am cumparat exact acu 6 zile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 felicitari, mihai! e superba! aproape m-am indragostit de ea... sa te poarte pe unde "vrea" muschii tai, sa ai grija de ea si ea de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 felicitari, mihai! e superba! aproape m-am indragostit de ea... sa te poarte pe unde "vrea" muschii tai, sa ai grija de ea si ea de tine! observashi!!! cu greu am putut sa plec acasa azi din etrusco!!! era o don'shoara mica care nu vroia sa se dea jos de pe shadow!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Buueey FELICITARI! asa jucarie de frumoasa mai ai!! s-o uzi la petrecerea DacMotors !! imi croiesc drum sa-ti beu beutura! O tii la Mielu ...? parca e starduta lui aia "asfaltata" special ptr. enduroiae! Bravo omule! Suberba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 s-o porti sanatos . Accesorizata, nene. M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 Buueey FELICITARI! asa jucarie de frumoasa mai ai!! s-o uzi la petrecerea DacMotors !! imi croiesc drum sa-ti beu beutura! O tii la Mielu ...? parca e starduta lui aia "asfaltata" special ptr. enduroiae! Bravo omule! Suberba! drum nu tzi-ai croit!!! shi mai lasatzi gardu omului in pace! acolo era moto cand am facut poza s-o porti sanatos . Accesorizata, nene. M mersi!!! iarna ce vine dau tot jos de pe ea shi-i vopsesc cadru shi rezervoru, carenele etc, ii refac instalatzia electrica shi dup-aia daca om avea bani punem diverse pe ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 observashi!!! cu greu am putut sa plec acasa azi din etrusco!!! era o don'shoara mica care nu vroia sa se dea jos de pe shadow!!! mdaa... la chestia asta intr-adevar suntem gemene: ne place Shadow don'shoara mica din cauza careia nu puteai sa pleci era sora-mea. sau... din cauza berii (fara alcool ) te-ai imbatat si nu mai faceai diferenta intre noi?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 din pacate, in trista zi de azi, un nene politzist mi-a luat talonu' shi mi-a dat dovada fara drept de circulatzie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 din pacate, in trista zi de azi, un nene politzist mi-a luat talonu' shi mi-a dat dovada fara drept de circulatzie!!! Pai ce naiba, nu i-ai spus ca esti avocat? Felicitari pt motor! Sa te bucuri de el asa cum trebuie! De ce ti-a luat talonul? Poate rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 din pacate, in trista zi de azi, un nene politzist mi-a luat talonu' shi mi-a dat dovada fara drept de circulatzie!!! da' ce-ai facut? sau ce avea motorul neregulamentar de ti-a luat talonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 Pai ce naiba, nu i-ai spus ca esti avocat? Felicitari pt motor! Sa te bucuri de el asa cum trebuie! De ce ti-a luat talonul? Poate rezolvam. da' ce-ai facut? sau ce avea motorul neregulamentar de ti-a luat talonul? la tg muresh, unde eshte inmatriculat pe leasing, se pare ca s-a bulit matritza de facut numere de inmatriculare!!! asha ca io am facut numaru din carton!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 data viitoare cand mai mergi cu numere de carton, sa zici ca n-ai talonul la tine.....poate scapi asa.(daca iti ia caroanele, iti faci altele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate