reverend Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Hai salut la gameri. Nu stiu daca ma aflu la locul potrivit, dar n-am vrut sa mai deschid un topic nou de pomana. Daca nu sint la locul potrivit, imi cer scuze. Am nevoie de un sfat/ajutor. Am cumparat pentru ziua cuiva un Nintendo DS Lite. Faza este ca si asa m-a costat o caruta de bani, dar pe deasupra am vazut ca nici joculetele nu sint foarte ieftine. Nu prea ma pricep eu in ale hackuitului si de asta asi dori sa apelez la baieti ( si de ce nu ) si fete mai priceputi decit mine pentru niste informatii. Consola abia am comandat-o deci mai trebuie sa astept, dar asi vrea sa ma apuc deja de downloadat niste jocuri. Ma preocupa urmatoarele lucruri: 1. Trebuie hackuita consola intrun mod anume pentru a putea instala jocuri downlodatate de pe net? 2.consola se poate lega de comp intr-un fel pt a incara jocuri ( are memorie interna?) sau jocurile vin pe diskete anume? 3. de pe ce torrenturi pot trage jocuri pentru acest model de consola? Orice sfat/ idee este mai mult decit bine venita. Mersi anticipat si God Bless, The rev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 salut ... am si eu o rugaminte.are cineva sa imi dea o invitatie pe un site de torrente?gen filelist, lattorents. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 salut, aveti cumva o invitatie pe filelist ? merci mult havrincealucian@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Hai salut la gameri. Nu stiu daca ma aflu la locul potrivit, dar n-am vrut sa mai deschid un topic nou de pomana. Daca nu sint la locul potrivit, imi cer scuze. Am nevoie de un sfat/ajutor. Am cumparat pentru ziua cuiva un Nintendo DS Lite. Faza este ca si asa m-a costat o caruta de bani, dar pe deasupra am vazut ca nici joculetele nu sint foarte ieftine. Nu prea ma pricep eu in ale hackuitului si de asta asi dori sa apelez la baieti ( si de ce nu ) si fete mai priceputi decit mine pentru niste informatii. Consola abia am comandat-o deci mai trebuie sa astept, dar asi vrea sa ma apuc deja de downloadat niste jocuri. Ma preocupa urmatoarele lucruri: 1. Trebuie hackuita consola intrun mod anume pentru a putea instala jocuri downlodatate de pe net? 2.consola se poate lega de comp intr-un fel pt a incara jocuri ( are memorie interna?) sau jocurile vin pe diskete anume? 3. de pe ce torrenturi pot trage jocuri pentru acest model de consola? Orice sfat/ idee este mai mult decit bine venita. Mersi anticipat si God Bless, The rev Ok cit de cit m-am mai lamurit in dilema mea, dar tot am niste probleme. Deci, am cumparat Nintentdo DS Lite, si am luat si un R4 card ssi un mini sd card de 2gb. Am tras de pe torrente diferite jocuri in format .nds si am incarcat minisd-ul care l-am introdus in cartela R4. Cind am introdus cartela R4 in consola, mi-a aparut loading..... si a tinut-o tot asa. Deci nu se incarca deloc. Intrebarea de baraj: ce se intimpla si unde am gresit? Daca are cineva o idee sau un sfat este mai mult decit binevenit. Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Am trei invitatii iptorrents.com,una o dau moca restul de doua la schimb pe: SceneFZ,torrentleech,iplay. Astept pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 S-au deschis inscrierile pe extremeshare: http://www.extremeshare.org/tracker/ Eu acolo am cont de prin 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 salut,as dori si eu o invitatie pe lasttorrents si iplay,daca se mai poate. mail:cristian.teme@gmail.com multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 dau invitatii moca: extremezone, u-torrents,iptorrents. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 piratebay rullz, de ce va bateti capul cu alte trackere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) piratebay rullz, de ce va bateti capul cu alte trackere? viteza de download e mult mai mare,nu iei teapa si nici virusi. Editat Iulie 7, 2011 de yakwza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 vreau si eu o invitatie pe filelist via pm. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hnd46 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 am 1 invitatie pe filelist, primul venit primul servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 am 1 invitatie pe filelist, primul venit primul servit senchiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 mai am si io cateva invitati pe filelist...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 mda mai am si eu 4 invitatii pe filelist ... doritorii sa apeleze la mine! toti doritorii sa apeleze la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 as vrea si eu una, multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 2 invitatii - primul venit primul servit @reltih PM cu adresa de mess deci inca 1 bucata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 OK, daca mai ai inviteul, l-as dori io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) Multumesc! Editat Iulie 21, 2011 de yakwza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 deci nu vreti invitatiile de pe filelist... ? .... exista PM...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 cele doua invitatii s-au dus la primii doi care au solicitat yakwza si reltih OK, daca mai ai inviteul, l-as dori io PM cu adresa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 io reau undeva unde se pot trage filme romanesti gen , la bani la cap la oase , saha , care nu se gasesc pe isohunt sau piratbey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 dau doua invitatii filelist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ofer 3 invitatii pe www.racingfor.me/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Salutare. Are cineva de donat o invitatie pe scenefz ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate