Sari la conținut

Culturism si fitness


P   T   R
 Share

Postări Recomandate

pai stai putin.

tu ai antrenor,sau ?

ca asa reiese din ce spui.............ca un antrenor ti-a facut programul,nu?

pai daca ai un antrenor,de ce ne mai intrebi pe noi?

eu daca am incredere sa fac ceva ce imi spune unu' ,antrenor, si mai da si rezultate,cum spui chiar tu,nu mi-as mai bate capul cu alte pareri,caci ceea ce deja eu fac da rezultate.

asta ar fi una.

a doua ,ar fi ca, la un moment dat e normal sa stagnezi,din dat jos burti sau pus masa/muschi.

nu am inteles daca acest antrenor, facindu-ti programul, care e conceput ,ma gindesc ,sau asa trebuia sa fie,pe ceea ce i-ai spus tu ca vrei=slabit sau sa pui masa,in cazul in care s-a gindit el ca,urmind,acest program vei slabi,am gindesc ca ti-a spus i ce sa maninci,sau ce sa elimini din ceea ce maninci.

cu riscul de ma repeta:ai un antrenor,si ceea ce te-a pus el sa faci deja da rezultate.de ce nu continui?

Nu am un antrenor, doar ca am schimbat sala la care mergeam, am mers prima luna la o sala unde antrenorul de acolo mi-a dat acest program pe care l-am urmat si il urmez, dupa care am schimbat sala, ideea este ca stagnez, adica am dat jos aprox 3kg intr-o luna jumatate apoi nimic, am ramas constant la 94,5 si simt ca programul parca nu are efect adica oricat de tare as trage si oricat de obosit as pleca de la sala dupa cateva ore ma simt de parca nu as fi fost, poate suna stupid dar chiar nu prea simt vreo schimbare :lol: :lol: iar in ceea ce priveste regimul chiar nu mai stiu ce mi-a zis :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Rookie , este normal sa ai impresia ca stagnezi. Tu nu stagnezi acuma , doar ca muschii s-au adaptat si cresc mai lent. Toti au patit asta , la inceput au explodat si mai apoi au inceput sa creasca mai greu. Era si o teorie in culturism pe chestia asta , nu mai stiu cum ii zice , da' e stiintifica. Daca vrei , ar fi bine sa schimbi programul. In loc de ramat pt. spate , baga tractiuni , in loc de biceps cu bara din picioare , baga cu gantere la banca Scott , adica izolare mai puternica , in loc de geno , baga presa. Exista alternative la fiecare miscare , nu stau sa le insir pe toate. Cu o alimentatie corecta nu se poate sa nu cresti. Si ar fi bine sa-i mai intrebi pe aia prin sala , daca ti-ai facut un prieten mai avansat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ar mai fi ceva.

divesrifica exercitiile,creste greutatile,si numarul de repetari.

daca muschiul s-a obisnuit cu acealeasi greutati/exercitii,nu mai faci nimic.

in antrenament trebuie,tot timpul sa iti sochezi sistemul cu ceva.

daca sti ca dupa 3 seri x 40 de repetari la abdomene,nu mai iti vine sa rizi ca te doare,incearca la ultima serie sa faci 6-7 repetari in plus.asta inseamna soc.

retine,6-7 repetari nu am spus 6-7 serii in plus !!!

si numai fi zgirtcit in detalii.

spune ce maninci,cite mese,ce bei,cit bei.............detalii.

din ce am inteles pina acum,coerenta nu este punctul tau forte,reiese ca vrei sa dai jos burta si sa ai definire,sau?

asta inseamna sa faci alergare,flotari,genuflexiuni,cit mai multa miscare legata,adica sa te supui la un efort constant si de durata.

ridicatul de greutati din pacate nu este acel tip- de miscare.

ai dat cele 3 kg jos ,relativ repede,din cauza socului la care a fost supus organismul tau.

adica daca tu ,in mod normal,stateai si faceai 0 miscare,faptul ca deoadata ai inceput sa faci,ai si inceput sa arzi.

acum ,organismul tau ,a inceput sa fie invatat cu miscarea/antrenamentul si s-a oprit din slabit.

?

 

 

 

@deadcow:iti dai seama ce nasol e sa fi in halul ala,incit sa iti pierzi timpul pe un forum de mobre,pe un topic de miscare si sa nu ai nimic de zis?

de fapt,corectez,zice dar ce zice arata exact cum e :prost.

Editat de 6speed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dexter , te rog incearca pe cat e posibil sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ca nu incerc sa acuz cat sa clarific.

 

esti pe un topic intitulat culturism si fitness pentru o viata sanatoasa. sa stabilesti singur, fara argumente , ca mancarea condamnata de intreaga comunitate medicala este o forma de intretinere a sanatatii iar atunci cand esti contrazis sa ataci invocand presupusa virilitate si masculinitate a ingurgitatorului este cel putin ridicol.

 

este ca si cand eu as intra intr-o sala de chirurgie toracica si un doctor mi-ar spune : am gresit si i-a pleznit aorta.

la care eu as raspunde. : l-a vrut dumnezeu mai repede. sau.. domnu doctor , probabil nu ati vazut cucuveaua de la geam !

 

eu pot sa-ti dau dovezi medicale , de laborator cum spui tu , pentru fiecare ineptie pe care a-i pomenit-o. dar la ce bun ar fi ? ai insinua ca sunt homosexual. ai face aluzii la masculinitatea celor "care mananca iarba si nu o fumeaza".

 

amice , nici eu nu-mi doresc sa traiesc o eternitate. dar pentru ca putinul ala sa-l traiesti BINE e nevoie de niste constrangeri pe plan alimentar. cancerul , bolile degenerative , diabetul si inca alte sute de boli sunt direct legate de alimentatie. iar tu sintetizezi excelent : "plm. am sula si mananc ce vreau cand vreau ca sunt barbat. iar barbatii adevarati asa fac.".

nu stiu daca ai observat dar sunt oameni cu probleme de rinichi , de ficat , de inima care intra pe topicul asta. ai putea sa fi mai rezervat in afirmatii.sau macar sa oferi o baza medicala obiectiva ca argument in spatele lor.

 

ca asa zic si eu : " daca crezi in fecioara maria vei face muschi" , " daca te duci la biserica iti vor trece bolile" , "daca vei manca numai prostii dar vei fi needucat in nutritie , vei trai o suta de ani".

 

genul asta de logica nu ne duce nicaieri. apreciez intelegerea ta pentru miscare in orice forma .

ramane un mare semn de mirare condescendenta ta fata de datele medicale. ori nu ai timp sa le studiezi , ori esti ignorant. cu tot respectul.

 

p.s. iar treba asta cu "iarba se fumeaza nu se mananca" este ... ceva fantastic. pot sa te rog sa-mi arati niste poze cu tine ? adica sa vedem ce si cum.

si uite , daca o faci , promit sa pun si eu ca sa ilustrez "proteinele incomplete din iarba". deh...oile :lol:

Editat de deadcow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca si topicul asta o ia razna :lol: in fine sa revenim la ale noastre, pana acum 4 ani am facut baschet de performanta ca sa spun asa, si aveam cate 6 antrenamente pe saptamana, pe atunci aveam corp dar o data ce am ajuns la facultate am renuntat la performanta si am ramas doar la amatori in sensul ca pe timp de iarna merg o data pe saptamana la sala de baschet cate 2 ore si cam atat iar pe timp de vara de 3 ori pe saptamana afara pe teren, nu sunt genul sedentar, merg pe munte de cel putin 4 ori pe an si cand zic munte nu ma refer la urcat cu masina sau motorul ci urcat a pied cate 7 ore plus trasee montane etc, dar pur si simplu dupa ce m-am lasat de sportul de performanta am o tendinta spre burta ceva de speriat...de mancat incerc sa mananc cat mai putine grasimi si cat mai putin prajit, adica manac salate piept de pui, tot ce tine de lactate si branzeturi binenteles tot ce gasesc cu grasime redusa, oua, paine max 5 felii pe zi, problema mea este ca mananc maxim de 2 ori pe zi si la ore total aiurea, adica nu am un program, mananc cand imi aduc aminte sau cand imi e prea foame :lol: de baut nu prea beau sucuri, mai mult apa, o data la 3 zile mai iau cate un suc in rest apa cam 1l jumate pe zi :lol:

Editat de rookie22
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inainte de a spune ceva,trebuie sa intelegi,ca in afara de deadcow,care se pare vine cu lectiile invatate de fiecare data,ori din cauza ca e nebun dupa miscare si ca baga ca nebunu miscare ,ori din cauza ca e nebun dupa chestiile astea,de le stie asa fain,vreua sa spun,ca ,noi suntem aici toti amatori.

in cel mai bun caz,practicanti ai unor sporturi de citiva ani.

in nici un caz "profesori".

in nume personal vorbiind,ce spun,sunt chestii simtite de mine,pe mine si pe nimeni altul.

nu sunt adeptul vorbitului din carti,atit timp cit ce am citit si nu am incercat.

parerea mea,e ca,ai "taiat" deodata miscarea cu care organismul tau era super impacat,de aici a si rezultat burta.

daca de la 6 antrenamente pe zi,unde garantat nu dadeai dume cum o fost aseara cu noua cucerire din club si ce adidasi a scos Nike pe piata pentru voi,baschetbalisti,ci transpirai de te lua dracu,ai trecut la miscari de "pensionar" gen 4 iesiri pe munte cu urcari de 7 ore incontinuu,miscare cind iti aduci aminte,mincare si aia cind cum si ,probabil de care o fi.

retine,miscarea,trebuie sa fie continua.

adica :eu degeaba jucam,in fiecare saptamina odata fotbal 2 ore,si in 2 zile cite 4 ore pe zi/badminton (care desi pare un sport poponaut,stoarce din tine si ultima picatura de energie),in total 3 zile din 7 ,miscare super intensa,si efort legat pe o durata de minim 2 ore,daca in rest,4 zile ma uitam pe pereti,dpdv sportiv.......nu scapam de burta nici mort!

un nutritionist mi-a explicat,ca pentru a avea o viata sanatoasa,un om ar trebuie sa faca zilnic MINIM 30 de minute de miscare/zi/in fiecare zi.

eu gindesc in felul urmator:

1.orice miscare e mai buna decit nici o miscare ( ca ridic ca boul tone,ca alerg ca timpitul kilometri pe banda/pista,ca faci aerobic)

2.miscarea/sportul fara un regim alimentar moderat dpdv al ceea ce bagi in tine:dulciuri,sucuri acidulate,tigari,alcool,e degeaba

3.odihna ,merge mina in mina cu cele doua de mai sus

4.poate cel mai important ,pentru cineva care doreste schimbari de stil de viata/look este rabdarea........rezultatele dupa un timp in care "ti-ai batut joc" de tine si corpul tau,in sensul ca nu ai facut sport,ai mincat ce /cum ai vrut,mai ales dupa o viata sportiva(cazul tau) vin mai greu spre foarte greu..si aici vorbeam in nume propriu mai mult si din experienta proprie

5.constientizeaza faptul ca ,suntem facuti sa ne miscam,sa facem sport in detrimentul sedentarismului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dexter ok. eu cu salatele si vinul meu sunt un gay si juma.imi place giugioaca.o iau in fund cum ar veni. tu ca un barbat fatal din cate am inteles esti mediocru in alimentatie (adica faci de fac si ceilalti) si esti fantastic la pat.din nou , nu inteleg ce cauti pe topicu asta .

vrei sa demonstrezi ca o alimentatie proasta poate da rezultate bune?

vrei sa arati ca poti sa ti alimentatia aia proasta 20 de ani fara sa arati ca un porcusor umflat ?hai arata !?dar te rog. arata. pune poze.!!!

vrei sa demonstrezi ca exemplele tale de la tara distrug statistic tot ceea ce medicina a invatat din eroare si experienta ?

hai frate ! hai sa vedem. da studii facute de oameni "in laborator". si daca nu le ai , hai sa te vedem pe tine.

uite , eu pun pariu ca daca mananci asa cum gandesti (prost) esti supraponderal , ai colesterolul ridicat , un pic de aritmie daca ai peste 30 de ani si cel mai probabil daca te-ai cauta ai vedea ca ai carente de vitamine.iarba gay adica. d'aia de nu o fumezi.

 

 

acu hai sa ignoram complet ce am scris mai sus. poate gresesc.vreau si eu o poza la bustul gol. asa...ca intre un poponar mancator de frunze si un barbat fatal.

sunt curios daca se vede diferenta.

nu de alta.dar ca sa stim cu cine vorbim.

Editat de deadcow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gixxere ,lildebul...........ce naiba............e si topicul vostru.............ca in afara de voi,deadcow,dexter si moix..............restu..........voi nu ziceti nimica?

@gixxer,ce naiba "frate"..........torni filme de hollywood?

ziceai ca te filmezi............fa ceva.........e topicul tau..........nu vezi ca a devenit naspa?

 

 

 

@deadcow........ia o bara de 20 kg..........pune pe ea inca 20-30 de kg..............si fa serii de genuflexiuni...........punem pariu ca devii calm,instant?

relax,chill,smoke some weed......eat some weed.........just relax.

Editat de 6speed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt un gay si juma.imi place giugioaca.o iau in fund cum ar veni.

 

orientarea ta sexuala nu prezinta interes. daca tie iti place ce faci, asta-i situatia. ce sa-i facem. :lol:

 

vrei sa demonstrezi ca o alimentatie proasta poate da rezultate bune?

vrei sa arati ca poti sa ti alimentatia aia proasta 20 de ani fara sa arati ca un porcusor umflat ?hai arata !?dar te rog. arata. pune poze.!!!

hai frate ! hai sa vedem. hai sa te vedem pe tine.

uite , eu pun pariu ca daca mananci asa cum gandesti (prost) esti supraponderal , ai colesterolul ridicat , un pic de aritmie daca ai peste 30 de ani si cel mai probabil daca te-ai cauta ai vedea ca ai carente de vitamine.

 

acu hai sa ignoram complet ce am scris mai sus. poate gresesc.vreau si eu o poza la bustul gol. asa...sunt curios daca se vede diferenta.

nu de alta.dar ca sa stim cu cine vorbim.

 

bine, ma. daca ma rogi frumos, uite-ma:

1. manacand slanina cu ceapa si palinca cu prietenii, la aer curat in varf de munte.

35397342.jpg

 

2. aerul de munte fiind prea curat, remediem situatia:

88713980.jpg

 

pentru alte poze aici: /index.php?...3625&st=130.

 

avand in vedere cele aratate de tine, ar fi o dovada de respect sa nu te masturbezi privind la pozele cu baietii aia faini de acolo. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda

tighi mighi............aer curat.......endureala.........palinca.............ceapa........slana.....te inteleg..........sincer....

ce nu inteleg,este ,ce te face sa ne iei la bascalie?

Editat de 6speed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca si topicul asta o ia razna :lol: in fine sa revenim la ale noastre, pana acum 4 ani am facut baschet de performanta ca sa spun asa, si aveam cate 6 antrenamente pe saptamana, pe atunci aveam corp dar o data ce am ajuns la facultate am renuntat la performanta si am ramas doar la amatori in sensul ca pe timp de iarna merg o data pe saptamana la sala de baschet cate 2 ore si cam atat iar pe timp de vara de 3 ori pe saptamana afara pe teren, nu sunt genul sedentar, merg pe munte de cel putin 4 ori pe an si cand zic munte nu ma refer la urcat cu masina sau motorul ci urcat a pied cate 7 ore plus trasee montane etc, dar pur si simplu dupa ce m-am lasat de sportul de performanta am o tendinta spre burta ceva de speriat...de mancat incerc sa mananc cat mai putine grasimi si cat mai putin prajit, adica manac salate piept de pui, tot ce tine de lactate si branzeturi binenteles tot ce gasesc cu grasime redusa, oua, paine max 5 felii pe zi, problema mea este ca mananc maxim de 2 ori pe zi si la ore total aiurea, adica nu am un program, mananc cand imi aduc aminte sau cand imi e prea foame :lol: de baut nu prea beau sucuri, mai mult apa, o data la 3 zile mai iau cate un suc in rest apa cam 1l jumate pe zi :D

 

Programul alimentar este cel mai important la tine, parerea mea. Pentru ca programul de culturism arata bine, e un program destul de standardizat si care se poate tine pana da rezultate, apoi trebuie schimbat.

Fiecare om are o perioada de refacere diferita si aici ar trebui sa gasesti cheia succesului, daca sa faci mai multe antrenamente/grupa musculara sau mai putine.

 

Ce as modifica eu: as incepe cu o incalzire usoara a umerilor, mainilor, articulatiilor, apoi cu niste gantere mici miscari specifice asemenea miscarilor pe care le vei face in ziua respectiva. Nu as incepe cu incalzirea pe banda 10 minute. Chiar daca nu e mult, daca faceai banda 20 de minute chiar consideram ca e gresit, totusi iti foloseste niste rezerve de energie de care ai nevoie ca sa dai tot ce poti la antrenamentul cu greutati.

In momentul in care corpul face activitati grele gen greutati, sprinturi, foloseste glicogenul din muschi pentru aceasta activitate. Se zice ca rezervele de glicogen tin cam 45-60 de minute maxim in functie de fiecare individ.

 

De aici vine si teoria de a face exercitiile grupei musculare deficitare la inceputul antrenamentului. Adica muschiul care il vrei cel mai mare il faci la inceputul antrenamentului.

 

Dupa aceste 45-60 de minute se spune ca antrenamentul cu greutati nu prea mai are efect, in schimb acum este cel mai bun moment pentru antrenamentul aerobic, care nemaiavand rezerve de glicogen va incepe sa arda grasime. Specialistii spun ca este nevoie de cel putin 20 de minute de alergat pe banda moderat, bicicleta sau alte activitati aerobice pentru a incepe sa arzi grasime.

Iar antrenamentul aerobic in poti prelungi si diversifica. La inceput faci doar 20 de minute atat cat faceai si pana acum,dar facute la sfarsit. Apoi incepi sa cresti pana pe la 40 de minute. Daca rezisti 40 de minute e bine sa diversifici iar, pentru ca corpul uman se adapteaza repede, poti sa incerci antrenamentul pe intervale.

Intr-unul din articolele puse de deadcow se recomanda 5 minute de incalzire, apoi 1 minut de efort aerobic aproape maxim (aproape de sprint), 2 minute revenire intr-un tempo redus, iar un minut la intensitate mare, iar revenire 2 minute, iar ultimele 5 minute alergare la pas moderat pentru revenire.

Astfel de antrenament dureaza cam 1h40 si faci ambele activitati,fiare si aerobic.

 

Antrenamentul de culturism mai are 2 mari capitole.Alimentatia si odihna.

 

Partea cu alimentatia mi se pare cea mai grea, presupune o mare disciplina in dieta. La tine cred ca daca ai lua 3 mese pe zi si 2 gustari intre mese, ai reusi sa scapi de micul surplus de grasime foarte usor. Esti tanar, daca iti accelerezi un pic metabolismul cu mese mai mici, mai dese si daca se poate la acceleasi ore, scapi usor de burta. Mai ales ca ai fost sportiv.

Daca vezi ca nu se vede nimic si tu chiar tragi tare la fiare inseamna ca e ceva in neregula. Poate nu ai destule proteine in alimentatie. Carbohidratii asigura forta si energia pentru a te antrena dar in urma antrenamentului cu greutati se produc mici rupturi la nivelul muschilor antrenati. Pentru a reface aceste rupturi corpul foloseste un material cu rol plastic, proteina, si ingroasa respectivele rupturi, munceste mereu in procesul asta si asa se ingroasa fibra musculara. Deci ai nevoie de proteine pentru a creste in masa musculara.

 

Odihna este si ea importanta, mai ales orele de somn, care e bine sa fie macar 7 pe noapte, 8 ore ar fi mai bine, daca se poate sa inceapa inainte de miezul noptii.

 

Exista multa informatie pe net, reviste, daca te intereseaza subiectul citeste si informeaza-te. Eu ti-am zis cum as gandi eu in locul tau, bazat pe ce am aplicat si pe ce am citit de-a lungul timpului. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acu hai sa ignoram complet ce am scris mai sus. poate gresesc.vreau si eu o poza la bustul gol. asa...sunt curios daca se vede diferenta.

nu de alta.dar ca sa stim cu cine vorbim.

 

noroc cu nevasta ca e intelegatoare. parca am fi pe haicinci.... :lol: am 34 ani 189cm si 91 kg. :lol:

555doq.jpg

 

hai sa clarificam, ca la unii daca nu e lumina afara nu poa' sa faca fotosinteza si sa gandeasca.

 

culturismul are ca scop cresterea masei musculare. nu are legatura cu calitatile necesare unui atlet: viteza, agilitate si rezistenta.

pentru un sportiv primeaza functionalitatea, nu forma.

felul cum areti nu te ajuta pe terenul de sport.

o mare masa musculara este inutila daca nu ai capacitatea de a performa: viteza, agilitate si resistenta.

 

mancarea.

fiecare mananca ce poate si ce are. organismul iti cere ce are nevoie si cat are nevoie. trebuie doar sa-l asculti: carne, lapte, branza, oua etc.

principala este moderatia. daca poti sa mananci doar o data pe zi (seara) atunci mananca dar nu ca un spart. ca...organismul isi ia cat are nevoie, o parte se elimina dar o parte se mai si depune.

ai un singur corp si nu trebuie sa-ti bati joc de el. da-i ce-ti cere si cat cere. nici mai mult nici mai putin.

 

ps: ala de a sters posturile! fii draga mai selectiv! aia cu paine cu untura de porc si zahar pentru aport energetic/ingrasare chiar nu era bascalie. se folosea inclusiv in armata romana - in alte vremuri.

 

pps: si warn pentru ce? arata-mi unde am jignit direct pe cineva! aaaa, ca parerea mea nu e aceeasi cu a ta...inteleg. ala de m-a facut prost si alea alea e prieten cu tine?

mi-ar place sa spun despre tine ca esti un domn, dar nu se poate. vai de fotosinteza ta... culturistu' lu' peste.

Mesaj completat

 

daca spui ca mi-ai dat warn pentru ca am vb pe langa subiect atunci trebuie sa stergi tot topicul asta: culturismul nu are legatura cu viata sanatoasa. e pe langa subiect...

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

noroc cu nevasta ca e intelegatoare. parca am fi pe haicinci.... :lol: am 34 ani 189cm si 91 kg. :lol:

 

 

hai sa clarificam, ca la unii daca nu e lumina afara nu poa' sa faca fotosinteza si sa gandeasca.

 

culturismul are ca scop cresterea masei musculare. nu are legatura cu calitatile necesare unui atlet: viteza, agilitate si rezistenta.

pentru un sportiv primeaza functionalitatea, nu forma.

felul cum areti nu te ajuta pe terenul de sport.

o mare masa musculara este inutila daca nu ai capacitatea de a performa: viteza, agilitate si resistenta.

 

mancarea.

fiecare mananca ce poate si ce are. organismul iti cere ce are nevoie si cat are nevoie. trebuie doar sa-l asculti: carne, lapte, branza, oua etc.

principala este moderatia. daca poti sa mananci doar o data pe zi (seara) atunci mananca dar nu ca un spart. ca...organismul isi ia cat are nevoie, o parte se elimina dar o parte se mai si depune.

ai un singur corp si nu trebuie sa-ti bati joc de el. da-i ce-ti cere si cat cere. nici mai mult nici mai putin.

 

ps: ala de a sters posturile! fii draga mai selectiv! aia cu paine cu untura de porc si zahar pentru aport energetic/ingrasare chiar nu era bascalie. se folosea inclusiv in armata romana - in alte vremuri.

 

pps: si warn pentru ce? arata-mi unde am jignit direct pe cineva! aaaa, ca parerea mea nu e aceeasi cu a ta...inteleg. ala de m-a facut prost si alea alea e prieten cu tine?

mi-ar place sa spun despre tine ca esti un domn, dar nu se poate. vai de fotosinteza ta... culturistu' lu' peste.

Mesaj completat

 

 

daca spui ca mi-ai dat warn pentru ca am vb pe langa subiect atunci trebuie sa stergi tot topicul asta: culturismul nu are legatura cu viata sanatoasa. e pe langa subiect...

 

felul in care tu iei la bascalie acest topic este motivul.daca consideri ca topicul asta e o porcarie mare atunci nu mai posta.

lasa-ne pe noi cu ale noastre si gata.eu chiar consider ca culturismul practicat cu cap e un sport sanatos.nu am venit sa vorbesc despre ce si cum trebuie sa manance fiecare.ideal ar fi sa manance cat mai sanatos.

asa ca te rog nu mai posta facand mistocareala si glume de prost gust.ori esti ontopic ori esti out topic.

culturismul si fitnessul sunt 2 chesti diferite;) dar care le poti combina

ps: modul in care arati zice multe despre o persoana...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

marea majoritate ,dintre cei ce au avut CEVA de zis pe acest topic,ori doresc sa slabeasca ori sa puna masaa,ori sa "devina mari",peste nopate etc.

sa spui ca ,culturismul/bodybuilding/ridicatul de fiare,cum vrei sa ii spui nu este bun,ba chiar nociv sanatatii ,in conditiile in care cei care au postat, erau la pamint cu pregatirea fizica,ori grasi ori slabi e putin deplasat.

e ca si cum un fumator ar spune:doresc sa raresc tigarile,ca parca nu imi fac bine,iar raspunsul ar fi: pe dracu,ori te lasi de tot ori fumezi in continuare.

fi convins,ca nimeni din cei ce au scris mai mult de 2-3 fraze in acest loc, nu doresc sa ajunga monstri gen Cutler,Coleman,LeeHaney......care,daca mi se permite,nu au nici o legatura cu sportul,de la un moment dat,ei fac bani din show-uri,"se gindesc si la viata lor" cum ar spune fotbalistii........am inchis paranteza.....dar doresc sa arate bine,doresc sa duca un altfel de viata.

antrenamentul cu greutati il intilnesti ,cred, in aproximativ toate sporturile,poate la biliard,sah si dartz,nu trag aia de fiare ,in rest....

culturismul,facut pe cai naturale,ceea ce inseamna sa nu ajungi in viata asta la marimile celor de mai sus,fara steroizi,fara cure unde nu pui gura pe apa,sa nu faci strat adipos,e bun.

eu unul de abia astept sa ma dau cu mobra prin paduri,si cind o sa pic,voi ride la ideea ca trebuie sa o ridic.

anul trecut la un moment dat mi-o ridicau pretenii,eu fiind stors de orice gram de putere+ miscarea care o faceam era aia din citeva posturi mai sus.

 

 

 

@gixxer...........cu filmuletele cum ramine treaba?

ne-ai dat sa gustam si acum ne lasi sa salivam,in asteptare?

pentru cei pusi pe bize,imi plac femeile la nebunie,dar sa vad pe unu' ce l-as putea intilni pe viu,roman de-al meu,ca arata in "halul" asta,personal,ma motiveaza.

Editat de 6speed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ultima mea postare pe topicu' asta!!! :disappointed:

 

 

ps: modul in care arati zice multe despre o persoana...

 

daca tu ca moderator faci atacuri la persoana...ce sa mai zicem? :lol:

 

 

marea majoritate ,dintre cei ce au avut CEVA de zis pe acest topic,ori doresc sa slabeasca ori sa puna masaa,ori sa "devina mari",peste nopate etc.

sa spui ca ,culturismul/bodybuilding/ridicatul de fiare,cum vrei sa ii spui nu este bun,ba chiar nociv sanatatii ,in conditiile in care cei care au postat, erau la pamint cu pregatirea fizica,ori grasi ori slabi e putin deplasat.

 

si acuma au pregatre fizica?!!!

sa faci culturism si sa crezi ca faci pregatire fizica e ca si cum ti-ai face la.ba crezand ca faci sex.

pe demonstratelea.

 

:lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

orice miscare e mai buna decit nici o miscare...

a duce mincarea din farfurie la gura nu inseamna miscare.

a duce sticla de bere de pe genunchi la gura nu e miscare.

a duce tigarea la gura nu e miscare.

 

 

 

citeste ce au spus,cei ce vroiau sfaturi..........si gindeste-te la ce spui tu.

sa vi cu probe ,care sa intareasca ce spui e una,sa te incapatinezi e alta.

Editat de 6speed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ultima mea postare pe topicu' asta!!! :disappointed:

 

 

 

 

daca tu ca moderator faci atacuri la persoana...ce sa mai zicem? :lol:

 

 

 

 

si acuma au pregatre fizica?!!!

sa faci culturism si sa crezi ca faci pregatire fizica e ca si cum ti-ai face la.ba crezand ca faci sex.

pe demonstratelea.

 

:lol:

 

1 : ma refeream la general, nu la tine... daca citesti atent o sa vezi ca nu m-am referit strict la tine... dar daca te simti e partea a 2-a.

 

 

2: gresit.. dpdv al fortei cresti... pierzi din mobilitate si rezistenta daca nu faci fuga si stretching

Mesaj completat

@gixxer...........cu filmuletele cum ramine treaba?

ne-ai dat sa gustam si acum ne lasi sa salivam,in asteptare?

pentru cei pusi pe bize,imi plac femeile la nebunie,dar sa vad pe unu' ce l-as putea intilni pe viu,roman de-al meu,ca arata in "halul" asta,personal,ma motiveaza.

 

acum sunt in sesiune si nu prea am timp... dar dupa ce termin cu ea o sa ma pun sa filmez putin.sa nu aveti asteptari mari :lol:

nu sunt obisnuit sa vorbesc cu camera.dar invat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 : ma refeream la general, nu la tine... daca citesti atent o sa vezi ca nu m-am referit strict la tine... dar daca te simti e partea a 2-a.

 

 

2: gresit.. dpdv al fortei cresti... pierzi din mobilitate si rezistenta daca nu faci fuga si stretching

Mesaj completat

 

 

acum sunt in sesiune si nu prea am timp... dar dupa ce termin cu ea o sa ma pun sa filmez putin.sa nu aveti asteptari mari :disappointed:

nu sunt obisnuit sa vorbesc cu camera.dar invat...

 

man........nu trebe sa vorbesti..............trebe sa faci...........biceps, umeri,spate..........ma intereseaza pe mine........piept,triceps...asta in cazul in care nu vrei sa faci toate grupele,ceea ce ar fi ideal.

Mesaj completat

ma uit la finala la barbati,la tenis ,de la Melbourne.

si comentatorii,explicau in ce consta antrenamentul ui Federer:aceste pune accent pe agilitate, miscarea in teren si mersul la sala.

deci,Federer,trage de fiare!.

va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aveam si noi o zona unde nu se arunca cu mizerii , cred ca cea mai longeviva de pe tot forumul , dpdv al lipsei de balacareala. Da' cred ca s-a dus si asta pe cirnat. Ce inseamna romanii astia , bai frate , curat comportament carpato-danubiano-pontic. Cred ca-i si ultima oare cind mai bag ocheanu pe aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aveam si noi o zona unde nu se arunca cu mizerii , cred ca cea mai longeviva de pe tot forumul , dpdv al lipsei de balacareala. Da' cred ca s-a dus si asta pe cirnat. Ce inseamna romanii astia , bai frate , curat comportament carpato-danubiano-pontic. Cred ca-i si ultima oare cind mai bag ocheanu pe aici.

 

hai sa nu mai instigam si sa ne vedem de muschii nostri :disappointed: noi sa dam dovada de mentalitate diferita si sa ramanem uniti si respectuosi

lil debul zi-mi te rog care este antreamentul tau preferat,grupa musculara sau aparat preferat.

ms

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu , fiind adeptul exercitiilor compuse , complete , nu prea am grupe preferate. Smulsul este un exercitiu de baza la mine , de exemplu . Nici macar nu fac multe exercitii , am citeva doar , care se adreseaza intregului corp. Dupa ce-mi trece raceala , o sa fac niste poze cu jucariile mele si cu citeva din exercitiile mele. Nimic sofisticat , doar forta bruta. Daca stau sa ma gindesc mai bine , nici macar nu am vre-un exercitiu care sa nu-mi placa , toate sint frumoase daca la final reusesc sa scot o febra musculara cit de mica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aveam si noi o zona unde nu se arunca cu mizerii , cred ca cea mai longeviva de pe tot forumul , dpdv al lipsei de balacareala. Da' cred ca s-a dus si asta pe cirnat. Ce inseamna romanii astia , bai frate , curat comportament carpato-danubiano-pontic. Cred ca-i si ultima oare cind mai bag ocheanu pe aici.

 

 

 

nu fi nebun.....pai asa e un samurai? se da batut cu una cu doua? ce naiba?

 

 

 

Eu , fiind adeptul exercitiilor compuse , complete , nu prea am grupe preferate. Smulsul este un exercitiu de baza la mine , de exemplu . Nici macar nu fac multe exercitii , am citeva doar , care se adreseaza intregului corp. Dupa ce-mi trece raceala , o sa fac niste poze cu jucariile mele si cu citeva din exercitiile mele. Nimic sofisticat , doar forta bruta. Daca stau sa ma gindesc mai bine , nici macar nu am vre-un exercitiu care sa nu-mi placa , toate sint frumoase daca la final reusesc sa scot o febra musculara cit de mica.

 

 

asa gindesc si eu.

intr-o situatie de criza nu prea conteaza ca ai bila sau umeri bine definiti,conteaza cit de mult va dormi respectivul.

azi am tot carat pe scari una alta,asta apropo de conditie fizica.

daca faceam asta acum 2 luni,sunt convins ca imi iesea pe ochi.

azi am transpirat putin.

si am tot urcat si am coborit,cu fel de fel de bagaje.

repet, greutatile sunt folosite in toate sporturile mai putin alea gen sah s.a.m.d.

 

 

 

OFFTOPIC:lildebul...........ceva poze mai detaliu cu tattoo-urile........zici ca esti killer dinala platit...........asa arati in poza...... :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai simplu.spre deosebire de viata de la oras,care in mare inseamna,ce spune deadcow (trezit,cafea,urcat in masina,ajuns la birou,stat in poponeata 8 ore,urcat in masina,venit acasa,stat pe canapea),sa nu mai adaugam factorul tigara+alcool ( si nu dinala facut din fructele crescute/ingrijite de tine,ci ala cumparat,facut industrial),viata de la tara,mai ales in cazul batrinilor e parfum.

 

Ba, tu ai fost vreodata la tara sau vorbesti din carti? Hai sa-ti explic eu cum e: speranta de viata la tara in Romania e cu vreo 20 de ani sub speranta de viata a orasenilor din orice tara civilizata. Probabil de la traiul sanatos li se trage.

Eu iti arat o graoza de oameni de oras care la 70 sint foarte activi. Activi adica muncesc, danseaza, se dau cu bicicleta, cu schiurile, fug mai mult decit multi din noi. Hai sa mergem la un sat in Romania sa vezi cum arata oamenii de 70 de ani. Unii sint in putere dar majoritatea abia se cara, sint achilozati, bolnavi, incovoiati, se vaita, vai de ei.

Mesaj completat

de aia ,la tara si traiesc mai mult.

 

Ai si vreo dovada? sau e o parere de a ta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Culturism si fitness

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...