Banzay Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 credeam ca ai si ceva de mancat repede, in caz de servici, unde nu prea ai timp si clar nu poti sa gatesti/incalzesti etc. Aveam un tabel frumos de tot, facut dupa ce mai imi aduceam aminte de la metabolism prin facultate, dar s-a pierdut. Aveam trecute gustari diferite pe fiecare zi. Tot prin facultate Am avut un profesor preocupat de culturism de la care am mai invatat cate ceva. Insa am o nedumerire. Creatina...cum se ia cel mai corect? eu o luam (conform prospect): 2 pastile (1.5mg parca) de dimineata, 2-3 inainte de antrenament+energizant si 2-3 dupa+shake de proteine (concentrat, lapte, lapte praf, 1ou) + mancare de seara nelipsita (la vreo ora dupa antrenament): piept de pui sau pulpe facute la tava, fara pic de ulei. Si am observat ca atunci cand eram mort de oboseala, nemancat si am luat un energizant de la redis + creatina asta ok inainte de antrenament, antrenamentul a fost foarte ok. Am auzit ca totusi nu ar fi ok creatina inainte de antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 credeam ca ai si ceva de mancat repede, in caz de servici, unde nu prea ai timp si clar nu poti sa gatesti/incalzesti etc. Aveam un tabel frumos de tot, facut dupa ce mai imi aduceam aminte de la metabolism prin facultate, dar s-a pierdut. Aveam trecute gustari diferite pe fiecare zi. Tot prin facultate Am avut un profesor preocupat de culturism de la care am mai invatat cate ceva. Insa am o nedumerire. Creatina...cum se ia cel mai corect? eu o luam (conform prospect): 2 pastile (1.5mg parca) de dimineata, 2-3 inainte de antrenament+energizant si 2-3 dupa+shake de proteine (concentrat, lapte, lapte praf, 1ou) + mancare de seara nelipsita (la vreo ora dupa antrenament): piept de pui sau pulpe facute la tava, fara pic de ulei. Si am observat ca atunci cand eram mort de oboseala, nemancat si am luat un energizant de la redis + creatina asta ok inainte de antrenament, antrenamentul a fost foarte ok. Am auzit ca totusi nu ar fi ok creatina inainte de antrenament. sau creatina pudra, cu 30-40 min inainte de antrenament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Pai nu poti sa iti faci niste piept de pui la gratar cu niste cartofi nature sau ceva sa iti iei intr-o casoleta?Daca nu, un shake milk&Egg Pai nu poti sa iti faci niste piept de pui la gratar cu niste cartofi nature sau ceva sa iti iei intr-o casoleta?Daca nu, un shake milk&Egg Scuze pt dublu post.Creatina se in principal inainte de antrenament, nu se ia dimineata.Si daca vrei sa iei, ia praf nu tablete.Aia praf se asimileaza mult mai bine.Recomand sa iei 4 grame inainte de antrenament si 2 grame dupa.Pe perioada in care iei creatina sa bei cel putin 3 litri de lichide pe zi iar in momentul in care o iei incearca sa consumi jumatate de litru de lichid.Daca iei creatina ia si dextroza, ajuta la o asimilare mai buna.NU lua creatina pe termen lung, o luna jumate doua maxim.Dupa pauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 @INT6 Bune informatiile tale . Cat despre prafuri si steroizi,m-am lamurit in mare parte sunt pt "lenesi" . Daca muncesti zi de zi nu ai nevoie de asa ceva. Cred . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) @INT6 Bune informatiile tale . Cat despre prafuri si steroizi,m-am lamurit in mare parte sunt pt "lenesi" . Daca muncesti zi de zi nu ai nevoie de asa ceva. Cred . nu sunt pentru lenesi, sunt pentru cei care vor sa obtina rezultate mai bune.cat despre stero, sunt 2 tipuri de oameni care folosesc:aia care stiu cu ce se mananca sala si dupa un ciclu raman cu ceva din ce au castigat si aia care iau doar sa se faca mari crezand ca vor ramane asa daca nu muncesc din greu in continuare Editat Ianuarie 5, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) care-mi spuneti o sala de forta in regula pe langa Biserica Armeneasca, Bursa de valori, cladirea care a ars.. stiti voi! eventual si un tarif. la naiba, scuze, am uitat ca daca mergi la sala nu-i voie alcool (am constatat cu tristete ca pitzi is mai impresionate de motor + brand ) > GLUMA Editat Ianuarie 7, 2012 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 aha, faci cate o serie pe grupa huh? 18 20 de serii pe un antrenament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 18 20 de serii pe un antrenament deci tu faci 40 de serii in 40 de min?sunt curios cum arata o serie la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 deci tu faci 40 de serii in 40 de min?sunt curios cum arata o serie la tine am spus pe antrenament nu pe grupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 2, 2012 Autor Share Postat Februarie 2, 2012 18 20 de serii pe un antrenament Mai important decat numarul de exercitii, serii sau repetari e sa lucrezi grupa respectiva la un nivel foarte ridicat,si chiar mai intens decat la ultimul antrenament. Uun antrenament pentru cei care fac sala nu ar trebui sa depaseasca 1 ora.45 de min e suficient pt 1 grupa sau 2 max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 la mine un antr dureaza max 1 ora...2 grupe,de obicei una mare cuplata cu una mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Bun sfat pt micul dejun, cereale si apa din oua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 va recomand urmatorul exercitiu... How I unload my klr 650 from a truck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2012 Autor Share Postat Februarie 13, 2012 asta arata foarte bine.daca e si natural jos palaria http://www.youtube.com/watch?v=Yl3NGvna2KA imi plac antrenamentele lui si tind sa cred ca e natural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=H78NP1WrXYc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Am reinceput si eu sa frecventez sala de forta, din nou. De data asta m-am tehnologizat :grinbandit:Folosesc aplicatia android JetFit, care are si o baza de date cu diverse"rutine" in functie de ce iti doresti. Partea misto e ca iti arata si cum se executa corect exercitiile, e buna pentru incepatori, dar si pentru cei mai experimentati care vor sa varieze exercitiile. dale dracu de aplicatii, nu se compara cineva care stie cu ce se mananca sala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 asta arata foarte bine.daca e si natural jos palaria http://www.youtube.com/watch?v=Yl3NGvna2KA imi plac antrenamentele lui si tind sa cred ca e natural Imi poate explica si mie ce grupa lucreaza la min 1:41? Fac sala si sport de ani de zile dar nu l-am inteles niciodata. Cineva demult m-a sfatuit sa il fac in antrenamentul de pectorali, si l-am facut de cateva ori dar nu am simtit nici un efect. Asta se intampla in liceu oricum si de-atunci nu i-am dat importanta.Mie mi se pare mai mult ca lucreaza muschii spatelui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Daca-ti permiti antrenor personal, asta-i alta problema Nu.Intrebi prin sala, intrebi instructorul.E obligat sa iti arate cum se executa corect un exercitiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 @anihilator......acel exercitiu nu e pt piept ci pt muschii spatelui, cei care iti dau latime ( aia care ii vezi in oglinda), aripioarele, na, pe romaneste....si recomand sa-l faci cu antrenamentul pt spate, dar la inceput, pt ca nu implica deloc bicepsul. Exerciciul cu gantera e o alternativa cand nu ai acel aparat special, nu stiu cum dracu se numeste. Per total, exercitiul e f bun, iar daca nu simti nimic, baga gantera de 30-35-40 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 @anihilator......acel exercitiu nu e pt piept ci pt muschii spatelui, cei care iti dau latime ( aia care ii vezi in oglinda), aripioarele, na, pe romaneste....si recomand sa-l faci cu antrenamentul pt spate, dar la inceput, pt ca nu implica deloc bicepsul. Exerciciul cu gantera e o alternativa cand nu ai acel aparat special, nu stiu cum dracu se numeste. Per total, exercitiul e f bun, iar daca nu simti nimic, baga gantera de 30-35-40 kg O sa fac azi si exercitiul asta si o sa revin cu detalii despre ce si cum simt cand il fac. Ma repet, nu l-am mai facut din liceu, si atunci cand aveam cu 25 de kile mai putin (eram definit ) faceam cu 35. Sa vad acu. Tu zici ca lucrezi pt spate, asa mi se pare si mie un pic, dar am studiat miscarea aseara si am impresia ca trage cumva si de pectoralul superior. Aparatul, ca si exercitiu, se numeste pull-over. O sa-l introduc in antrenament timp de 4 saptamani sa-l studiez si o sa dau detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) O sa fac azi si exercitiul asta si o sa revin cu detalii despre ce si cum simt cand il fac. Ma repet, nu l-am mai facut din liceu, si atunci cand aveam cu 25 de kile mai putin (eram definit ) faceam cu 35. Sa vad acu. Tu zici ca lucrezi pt spate, asa mi se pare si mie un pic, dar am studiat miscarea aseara si am impresia ca trage cumva si de pectoralul superior. Aparatul, ca si exercitiu, se numeste pull-over. O sa-l introduc in antrenament timp de 4 saptamani sa-l studiez si o sa dau detalii. exercitiul e etichetat ca fiind unul pentru piept dar lucreaza si spatele http://www.youtube.com/watch?v=ZmijCSRBW5E nu il recomand incepatorilor.sunt altele mai eficiente si care nu au un risc atat de ridicat de accidentare. Editat Februarie 24, 2012 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Foarte interesanta si utila aplicatia aia, si edificatoare. Clar nu e bun pentru incepatori, ca pe langa riscul de a-si scapa gantera in cap pot sa faca niste intinderi dureroase, chiar mai rau. Pare periculos sa il executi incorect pe termen lung, ca orice alt exercitiu, de altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Eu am prezentat o alternativa (care pentru mine e foarte buna) nu am spus ca inlocuieste instructorul. Da mai, am inteles dar treaba sta in felul urmator.Tu te uiti acolo si vezi cum se fac exercitiile si tot si cand te apuci sa le faci ai impresia ca le faci corect dar poti gresi, astfel urmand accidentari sau nu vei obtine rezultate. off:Mi-am dat comanda de oua de prepelita, 50 de oua 15 lei Editat Februarie 24, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 asta arata foarte bine.daca e si natural jos palaria http://www.youtube.com/watch?v=Yl3NGvna2KA imi plac antrenamentele lui si tind sa cred ca e natural Nu cred ca nu a luat nimic ... proteine sau creatina ceva ... oricum ... bravo lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Da mai, am inteles dar treaba sta in felul urmator.Tu te uiti acolo si vezi cum se fac exercitiile si tot si cand te apuci sa le faci ai impresia ca le faci corect dar poti gresi, astfel urmand accidentari sau nu vei obtine rezultate. off:Mi-am dat comanda de oua de prepelita, 50 de oua 15 lei De unde? net sau local? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate