Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

credeam ca ai si ceva de mancat repede, in caz de servici, unde nu prea ai timp si clar nu poti sa gatesti/incalzesti etc. Aveam un tabel frumos de tot, facut dupa ce mai imi aduceam aminte de la metabolism prin facultate, dar s-a pierdut. Aveam trecute gustari diferite pe fiecare zi.

Tot prin facultate Am avut un profesor preocupat de culturism de la care am mai invatat cate ceva. Insa am o nedumerire. Creatina...cum se ia cel mai corect? eu o luam (conform prospect): 2 pastile (1.5mg parca) de dimineata, 2-3 inainte de antrenament+energizant si 2-3 dupa+shake de proteine (concentrat, lapte, lapte praf, 1ou) + mancare de seara nelipsita (la vreo ora dupa antrenament): piept de pui sau pulpe facute la tava, fara pic de ulei. Si am observat ca atunci cand eram mort de oboseala, nemancat si am luat un energizant de la redis + creatina asta ok inainte de antrenament, antrenamentul a fost foarte ok. Am auzit ca totusi nu ar fi ok creatina inainte de antrenament.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

credeam ca ai si ceva de mancat repede, in caz de servici, unde nu prea ai timp si clar nu poti sa gatesti/incalzesti etc. Aveam un tabel frumos de tot, facut dupa ce mai imi aduceam aminte de la metabolism prin facultate, dar s-a pierdut. Aveam trecute gustari diferite pe fiecare zi.

Tot prin facultate Am avut un profesor preocupat de culturism de la care am mai invatat cate ceva. Insa am o nedumerire. Creatina...cum se ia cel mai corect? eu o luam (conform prospect): 2 pastile (1.5mg parca) de dimineata, 2-3 inainte de antrenament+energizant si 2-3 dupa+shake de proteine (concentrat, lapte, lapte praf, 1ou) + mancare de seara nelipsita (la vreo ora dupa antrenament): piept de pui sau pulpe facute la tava, fara pic de ulei. Si am observat ca atunci cand eram mort de oboseala, nemancat si am luat un energizant de la redis + creatina asta ok inainte de antrenament, antrenamentul a fost foarte ok. Am auzit ca totusi nu ar fi ok creatina inainte de antrenament.

sau creatina pudra, cu 30-40 min inainte de antrenament

Link spre comentariu

Pai nu poti sa iti faci niste piept de pui la gratar cu niste cartofi nature sau ceva sa iti iei intr-o casoleta?Daca nu, un shake milk&Egg

Pai nu poti sa iti faci niste piept de pui la gratar cu niste cartofi nature sau ceva sa iti iei intr-o casoleta?Daca nu, un shake milk&Egg

Scuze pt dublu post.Creatina se in principal inainte de antrenament, nu se ia dimineata.Si daca vrei sa iei, ia praf nu tablete.Aia praf se asimileaza mult mai bine.Recomand sa iei 4 grame inainte de antrenament si 2 grame dupa.Pe perioada in care iei creatina sa bei cel putin 3 litri de lichide pe zi iar in momentul in care o iei incearca sa consumi jumatate de litru de lichid.Daca iei creatina ia si dextroza, ajuta la o asimilare mai buna.NU lua creatina pe termen lung, o luna jumate doua maxim.Dupa pauza...

Link spre comentariu

@INT6

Bune informatiile tale :cheers: . Cat despre prafuri si steroizi,m-am lamurit in mare parte sunt pt "lenesi" . Daca muncesti zi de zi nu ai nevoie de asa ceva. Cred :D .

Link spre comentariu

@INT6

Bune informatiile tale :cheers: . Cat despre prafuri si steroizi,m-am lamurit in mare parte sunt pt "lenesi" . Daca muncesti zi de zi nu ai nevoie de asa ceva. Cred :D .

nu sunt pentru lenesi, sunt pentru cei care vor sa obtina rezultate mai bune.cat despre stero, sunt 2 tipuri de oameni care folosesc:aia care stiu cu ce se mananca sala si dupa un ciclu raman cu ceva din ce au castigat si aia care iau doar sa se faca mari crezand ca vor ramane asa daca nu muncesc din greu in continuare

Editat de INT6
Link spre comentariu

care-mi spuneti o sala de forta in regula pe langa Biserica Armeneasca, Bursa de valori, cladirea care a ars.. stiti voi!

eventual si un tarif. :friends:

la naiba, scuze, am uitat ca daca mergi la sala nu-i voie alcool :bounce:

(am constatat cu tristete ca pitzi is mai impresionate de motor + brand :laugh:) > GLUMA

Editat de frigider
Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

18 20 de serii pe un antrenament

Mai important decat numarul de exercitii, serii sau repetari e sa lucrezi grupa respectiva la un nivel foarte ridicat,si chiar mai intens decat la ultimul antrenament.

Uun antrenament pentru cei care fac sala nu ar trebui sa depaseasca 1 ora.45 de min e suficient pt 1 grupa sau 2 max.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Am reinceput si eu sa frecventez sala de forta, din nou.

De data asta m-am tehnologizat :grinbandit:Folosesc aplicatia android JetFit, care are si o baza de date cu diverse"rutine" in functie de ce iti doresti. Partea misto e ca iti arata si cum se executa corect exercitiile, e buna pentru incepatori, dar si pentru cei mai experimentati care vor sa varieze exercitiile.

dale dracu de aplicatii, nu se compara cineva care stie cu ce se mananca sala...

Link spre comentariu

asta arata foarte bine.daca e si natural jos palaria

http://www.youtube.com/watch?v=Yl3NGvna2KA

imi plac antrenamentele lui si tind sa cred ca e natural

Imi poate explica si mie ce grupa lucreaza la min 1:41? Fac sala si sport de ani de zile dar nu l-am inteles niciodata. Cineva demult m-a sfatuit sa il fac in antrenamentul de pectorali, si l-am facut de cateva ori dar nu am simtit nici un efect. Asta se intampla in liceu oricum si de-atunci nu i-am dat importanta.Mie mi se pare mai mult ca lucreaza muschii spatelui...

Link spre comentariu

Daca-ti permiti antrenor personal, asta-i alta problema :ok:

Nu.Intrebi prin sala, intrebi instructorul.E obligat sa iti arate cum se executa corect un exercitiu.

Link spre comentariu

@anihilator......acel exercitiu nu e pt piept ci pt muschii spatelui, cei care iti dau latime ( aia care ii vezi in oglinda), aripioarele, na, pe romaneste....si recomand sa-l faci cu antrenamentul pt spate, dar la inceput, pt ca nu implica deloc bicepsul. Exerciciul cu gantera e o alternativa cand nu ai acel aparat special, nu stiu cum dracu se numeste. Per total, exercitiul e f bun, iar daca nu simti nimic, baga gantera de 30-35-40 kg ;)

Link spre comentariu

@anihilator......acel exercitiu nu e pt piept ci pt muschii spatelui, cei care iti dau latime ( aia care ii vezi in oglinda), aripioarele, na, pe romaneste....si recomand sa-l faci cu antrenamentul pt spate, dar la inceput, pt ca nu implica deloc bicepsul. Exerciciul cu gantera e o alternativa cand nu ai acel aparat special, nu stiu cum dracu se numeste. Per total, exercitiul e f bun, iar daca nu simti nimic, baga gantera de 30-35-40 kg ;)

O sa fac azi si exercitiul asta si o sa revin cu detalii despre ce si cum simt cand il fac. Ma repet, nu l-am mai facut din liceu, si atunci cand aveam cu 25 de kile mai putin (eram definit :grinbandit: ) faceam cu 35. Sa vad acu. Tu zici ca lucrezi pt spate, asa mi se pare si mie un pic, dar am studiat miscarea aseara si am impresia ca trage cumva si de pectoralul superior. Aparatul, ca si exercitiu, se numeste pull-over. O sa-l introduc in antrenament timp de 4 saptamani sa-l studiez si o sa dau detalii. :cheers:

Link spre comentariu

O sa fac azi si exercitiul asta si o sa revin cu detalii despre ce si cum simt cand il fac. Ma repet, nu l-am mai facut din liceu, si atunci cand aveam cu 25 de kile mai putin (eram definit :grinbandit: ) faceam cu 35. Sa vad acu. Tu zici ca lucrezi pt spate, asa mi se pare si mie un pic, dar am studiat miscarea aseara si am impresia ca trage cumva si de pectoralul superior. Aparatul, ca si exercitiu, se numeste pull-over. O sa-l introduc in antrenament timp de 4 saptamani sa-l studiez si o sa dau detalii. :cheers:

exercitiul e etichetat ca fiind unul pentru piept dar lucreaza si spatele

http://www.youtube.com/watch?v=ZmijCSRBW5E

nu il recomand incepatorilor.sunt altele mai eficiente si care nu au un risc atat de ridicat de accidentare.

Editat de gixxxer
Link spre comentariu

Foarte interesanta si utila aplicatia aia, si edificatoare. Clar nu e bun pentru incepatori, ca pe langa riscul de a-si scapa gantera in cap pot sa faca niste intinderi dureroase, chiar mai rau. Pare periculos sa il executi incorect pe termen lung, ca orice alt exercitiu, de altfel.

Link spre comentariu

Eu am prezentat o alternativa (care pentru mine e foarte buna) nu am spus ca inlocuieste instructorul.

Da mai, am inteles dar treaba sta in felul urmator.Tu te uiti acolo si vezi cum se fac exercitiile si tot si cand te apuci sa le faci ai impresia ca le faci corect dar poti gresi, astfel urmand accidentari sau nu vei obtine rezultate.

off:Mi-am dat comanda de oua de prepelita, 50 de oua 15 lei :D

Editat de INT6
Link spre comentariu

Da mai, am inteles dar treaba sta in felul urmator.Tu te uiti acolo si vezi cum se fac exercitiile si tot si cand te apuci sa le faci ai impresia ca le faci corect dar poti gresi, astfel urmand accidentari sau nu vei obtine rezultate.

off:Mi-am dat comanda de oua de prepelita, 50 de oua 15 lei :D

De unde? net sau local?

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness