goofy2304 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Paiiii..........dupa ce-mi iau masina, pe la 19-20 ani as vrea un gsxr k8 (sper ca in 4 ani sa strang destul pentru unu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TuPacPeMotor Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 la 18 ani,visul meu este sa am un Suzuki GSXR750,arata penal rau si merge la fel de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 La 18 ani sper la o Yamaha R6. Nu cred ca o sa trec vreodata de 600cc... Dar pana la 18 ani R125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 la 18 ani,visul meu este sa am un Suzuki GSXR750,arata penal rau si merge la fel de bine Si hayabusa sau r1 arata penal rau si merge la fel de bine...zici ca esti englezu Hatton cu care s-a batut Mayweather dupa K.O cu afirmatiile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$$GYC$$ Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 la primavara un rs125 si la 18 un suzuki gsxr750 sau haybusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Dar majoritatea trage spre hayabusa....mie mi se pare o exagerare si un gsxr sau o r6 sunt de ajuns.....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 la primavara un rs125 si la 18 un suzuki gsxr750 sau haybusa frate da tu chiar crezi ca esti in stare sa stapanesti o busa ? pai tu nu cred ca esti ni stare sa mergi cu un scuter...ba frate nu mai visati la malai ca vrabiile cand voi nu stiti care e frana si la ce foloseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muro shavo Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 asa este!am avut ocazia sa ma sui pe un kawasaki de 1000 cc si pur si simplu te copleseste greutatea unei astfel de bestii!nu mai vb de acceleratie si viteza... personal visez la un suzuki gsx 650 f da modelu ala care au de gand sa-l scoata la inceputul lui 2008!banditul ala carenat!mi se pare motorul perfect pt mine ca nu prea ma omor eu dupa miare sau mai stiu eu ce motoare de fitze si de bashini! mult noroc si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 unii nu sunt in stare sa mearga desculti pe gresie si viseaza la motoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Ce visati?? La munca, nu la intins mana ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Mai bine la scoala mai intai... nu-i mai logic asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Eu as dori daca voi avea noroc, si daca Mos Craciun considera ca merit, un Y2K, consider ca sunt pregatit pt el .. A, si sa nu uit, si vreo 3-4 cisterne cu kerosen ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$$GYC$$ Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 frate da tu chiar crezi ca esti in stare sa stapanesti o busa ? pai tu nu cred ca esti ni stare sa mergi cu un scuter...ba frate nu mai visati la malai ca vrabiile cand voi nu stiti care e frana si la ce foloseste de unde sti tu bai frate ca nu stiu sa merg pe scuter?/??? --- Mesaj completat în 11 Dec 2007 15:33 -------------sau ca nu pot merge pe haybusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 <small>--- Mesaj completat în 11 Dec 2007 15:33 -------------</small><br/>sau ca nu pot merge pe haybusa De putut,oricine poate.Mai greu e însă la prima curbă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$$GYC$$ Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 De putut,oricine poate.Mai greu e însă la prima curbă asta e adevarat --- Mesaj completat în 11 Dec 2007 16:09 ------------- asta e adevarat dupa prima curba,poti ajunge...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 asta e adevarat dupa prima curba,poti ajunge...... Lasa ma, nu-ti face griji. Important e sa stii sa-i dai gaz in linie dreapta, asta trebuie sa inveti si tu. Trebuie sa ai o tehnica aparte sa rotesti maneta aia de acceleratie, acolo e toata stiinta... Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Lasa ma, nu-ti face griji. Important e sa stii sa-i dai gaz in linie dreapta, asta trebuie sa inveti si tu. Trebuie sa ai o tehnica aparte sa rotesti maneta aia de acceleratie, acolo e toata stiinta... Succes Ala e un dar de la Dumnezeu. PS. Am auzit ca ai invatat sa mergi descult pe gresie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Yamaha YZF-R6 2006(white/red) si Mitsubishi EVO IX(am zis si masina )...Astea le voi avea la 18 ani nu vise si bau bauri ca multi altii de pe aici...Bani sunt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Yamaha YZF-R6 2006(white/red) si Mitsubishi EVO IX(am zis si masina )...Astea le voi avea la 18 ani nu vise si bau bauri ca multi altii de pe aici...Bani sunt.. But mooooom, pleaaase moooom. Ok my sweet sugar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Vrei sa prinzi 20?Eu zic sa ramana doar la categoria vise ca sa nu te gasim pe la lista neagra! Prea multi cai si prea putini ani si antrenament!Pt fiecare din cele 2 de mai sus pt starada iti recomand tie si la oricine un curs d epilotaj cu o persoana calificata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) Visez la o Aprilia RS125 in primavara, iar la 18 ani, visez la un Suzuki RF400, iar daca ajung la concluzia ca sunt apt sa conduc o motocicleta unpic mai mare... GSX de 600 sau o Yamaha R6 si, bineinteles, vreau si o "conserva" Audi A4 Avant >2005! Nu se stie de unde sare iepurica... Editat Decembrie 28, 2007 de Alexis491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 ktm 125 sau cagiva raptor pe urma un bandit 600-1200 facut streetfighter ,ktm 525 si bine inteles un E30 M5 turbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Honda CBR1000RR Fireblade . E a mea deja, dar pana-n august nu pot s-o alerg ca n-am permis, deh. Mi-am luat de 1000 ca sa fie mai mare ca a lu Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Misto...Iti zic inca odata, sa o stapanesti sanatos! Ps:Daca isi ia Reverse Hayabusa ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 fetele spun ca reverse o are mai mare oricum ca trotinel reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate