Blackrider Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 FraTILOR, CIZMELE SENRDA SUNT BESTIALE. Dar sunt de fitze, nu de touring. Depinde ce vrei sa faci cu ele. de fite sunt poate modelele alea din piele de crocodil sau cangur sau mai stiu eu ce.... alea de motor,sau alea din piele de vitel sunt f rezistente.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snail Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Ba, m-ati innebunit! Ma duc si eu diseara pe Tabacarilor sa vad ce au oamenii aia pe acolo! Din cate vad eu pe harta lor e pe dreapta, cum mergi de la Unirii la Timpuri Noi. Va spun maine ce si cum. Daca vrea cineva sa ma insoteasca diseara sa imi dea PM. A fost cineva pe tabacarilor?Ce au acolo si ce preturi sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 A fost cineva pe tabacarilor?Ce au acolo si ce preturi sunt? Observ ca nimeni nu vrea sa te lamureasca. Pe tabacarilor (Buc) gasesti magazinul daytona twins si am scris eo intr-un post mai sus cam ce au pe-acolo. E reprezentanta ducati si vand si motoare custom/harley. O sa vezi. Apropos daca treci pe-acolo intreaba si de ochelari pentru ciopar Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Sa reinviem acest subiect cu o noua intrebare: ce stiti despre cizme moto, cum sa fie, de unde, la ce pret si desigur, ce modele va plac voua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Ultima pereche de incaltari am luat-o dintr-un magazin cu articole de calarie In mod sigur am vazut mai multe modele decat in orice magazin dedicat motociclismului. Inconveniente, pe udatura cand opresc motorul trebuie un pic de concentrare ca aluneca de parca as fi calcat pe coaja de banana si nu au nici un fel de protectii. 80 EUR perechea, piele 100% Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ca tot am adus vorba despre cizme de-astea, de-alea muncitoresti cu botul din otel pe unde s-ar gasi? aveti idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ca tot am adus vorba despre cizme de-astea, de-alea muncitoresti cu botul din otel pe unde s-ar gasi? aveti idee? de cauciuc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ca tot am adus vorba despre cizme de-astea, de-alea muncitoresti cu botul din otel pe unde s-ar gasi? aveti idee? Invader - 350 ron (otel bot si talpa)la Military shop Eu am unii Locomotiv (otel bot, talpa nu) luati de la....Leonardo - 260 RON (nu radeti, iarna au bocanci misto, de calitate, rezistenti si buni la pretz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ca sa uzi mai bine prin gradina, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) ca tot am adus vorba despre cizme de-astea, de-alea muncitoresti cu botul din otel pe unde s-ar gasi? aveti idee? in magazine specializate cu echipamente de protectia munci! sau alpinisti. In oradea este un magazin in care sunt mai multe tipuri de bocanci, pantofi cu bombeu metalic si fi sigur ca nu e de forma sunt bocanci care au fost testati la anumite sarcini kgf/cm2 depinde de mediul de lucu pentru care au fost conceputi. eu am perche de ceva anisori, nici frig, nici apa nu intra in ei, pedeasupra sunt si protejate labele! la military shop exagereaza cu pretul! Editat Decembrie 19, 2008 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ca tot am adus vorba despre cizme de-astea, de-alea muncitoresti cu botul din otel pe unde s-ar gasi? aveti idee? La Renania Trade Bucuresti - Otopeni, str.Horea Closca si Crisan f.n. Telefon: 021-311.03.28, 311.03.29 Fax: 021-311.01.60 E-mail: bucuresti@renania.com http://renania.ro/ro31.htm Eu port modelul Tibet de vreo 2 ani. Mega bocanci.Si ieftini. Am dat pe ei 175 RON. Acum probabil sunt pe la vreo 200, 200 si ceva, dat merita banii cu varf si indesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 eu de ceva vreme ma tot uit dupa cowboy roper boots. gasisem pe ebay la preturi destul de misto si azi am fost in fashion house outlet centre si acolo erau unele marlboro classics la 300 de lei, reduse de la vreo 800, aratau foarte bine, inalte cam pana la jumatea tibiei cu bot rotund si cu ceva cauciuc pe talpa. pacat ca nu aveau nr meu, doar 43-44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 toate bune dar, stie careva sa egziste in vrun loc d asta botate numero 45??? dar botate sa fie ca ciocate cred ca se fac de numero 48+.... io s de la tara si nu prea mi convine sa vin pana in capitala sa casc gura si sa ma oftic ca nu mi gasesc gabaritu n raft... so? sugestii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 La Renania Trade Bucuresti - Otopeni, str.Horea Closca si Crisan f.n. Telefon: 021-311.03.28, 311.03.29 Fax: 021-311.01.60 E-mail: bucuresti@renania.com http://renania.ro/ro31.htm Eu port modelul Tibet de vreo 2 ani. Mega bocanci.Si ieftini. Am dat pe ei 175 RON. Acum probabil sunt pe la vreo 200, 200 si ceva, dat merita banii cu varf si indesat. Super! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 tinand cont de faptul ca acest topic este mai vechi ....imi cer scuze ca postez aici dar nu am vrut sa creez un altul si am considerat ca la ce vreau eu sa zic aici este locul cel mai potrivit .. si anume ....vreau sa imi iau incaltaminte si nu stiu de unde ..si nici ce ar fi cel mai recomandat si mai bun ... tin sa precizez ca nu am inca motor si nici A-ul, dar ca urmeaza sa dau examenul (unde este necesara si incaltamintea moto) si daca tot imi iau incaltaminte sa nu imi iau acum ceva doar ptr examen ci sa imi iau ceva care sa imi ramana mai departe ... deci ma poate ajuta cineva cu orice fel de sfat sau indrumare? .. p.s. am pus intrebarea asta chiar daca am citit topicul din simplul motiv ca nu stiu daca mai sunt valabile informatiile din paginile precedete.....mai ales ca a trecut timpul de atunci .... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 examenul (unde este necesara si incaltamintea moto) acum cer incaltaminte moto la examen? ciudat! intreaba si tu instructorul daca "incaltaminte moto" include si bocanci 'peste glezna' cu intarituri de otel (bombeu si talpa). Daca nu... va trebui sa-ti d-alea de enduro/touring/vitezana ... din plastic. Sai intreaba macar daca se accepta chestii gen bocanci Highway 1 sau HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 pt cei care nu au avut timp sa rasfoiasca paginile anterioare: http://www.polo-motorrad.de/ http://www.ebay.de/ http://www.louis.de/ http://www.ebay.com/ articole de pe cele 4 adrese,aduc unii si in Ro....vedeti la vinzari aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 * bre, eu am mers acum doo veri cu o rochie (de matase) pe mobra, se pune? ) ...e drept, aveam si niste cisme inalte si colanti pe sub rochie, casca, manusi, ...tot ce trebuie ptr. protectie acuma, serios, cand mergi la drum lung trebuie sa-ti iei echipametn sa te protejeze (vant, bushituri & shit), dar in oras poti sa te mai imbraci si asa, de fitza, dupa bunul plac..., principalul: sa te simti bine in pielea ta, nu? e o tara libera si eu una n-am de gand sa port vreodata uniforma de club sau ceva standard. l.e. bocancii aia de pe pagina firmei de mai sus, mi se par extraordinari de buni la mers pe moto! cred ca o sa-mi iau o pereche, de vara. sa vedem ce preturi au, de obicei chestiile astea specializate costa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Si nici nu o sa gasim prea curand la Smaeb sau magazin separat, pt ca vitezanu' rules! Nici eu nu ma mai bag la asa ceva. Am auzit ca in Brasov exista un magazin care face geci de piele la comanda, ce-i drept nu pt toata lumea. Un amic si-a facut pt nunta lui costum de piele pt el si sotia (pantaloni si geaca pt el; pantaloni, geaca si bustiera pt ea) cu 20 de milioane. HAINE DE MOTOR, nu civile! Ma interesez si pun detalii cand aflu. Eu unul vreau sa-mi fac geaca la ei. Uite tatica: http://www.louis.de/_4046e34d6ccf8f9eeace2...artnr_gr=202455 Cu mebrana sa nu intre apica. Eu mi-am luat de-astea, ca nu mi-am permis de-alea de mai sus: http://www.louis.de/_4046e34d6ccf8f9eeace2...artnr_gr=202740 Am vrut neaparat ceva cu mebrana, ca imi place sa merg pe ploaie si m-am saturat de paracizmele de ploaie cu care pari ca ai iesit din laboratorul Biohazard (sunt niste protectii cu capse pe care le tragi peste cizme, foarte eficiente ce-i drept, dar incomode si greu de pus) etc. Nu au chopper look cizmele, dar what a fuck, nu intra apitza la piciorus. DA dom'le! vis! Ai ales ceva care sa mearga excelent pentru ce vrei tu. Si eu ma tot coiesc de multi ani sa-mi cumpar o pereche de cizme, sper anul asta sa reusesc! Foarte tare oferta.Mi se par unele modele foarte bune pt motor. Dar preturi unde se vad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) am vazut pe aciulea oaresce casti care sa le place la cioperisti. mai sunt si altele si pretul mi se pare destul de ok. http://www.military-shop.ro/Autoaparare/ mie mi-o cam cazut fata cand m-am uitat la corturi... Editat Aprilie 1, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 acum cer incaltaminte moto la examen? ciudat! intreaba si tu instructorul daca "incaltaminte moto" include si bocanci 'peste glezna' cu intarituri de otel (bombeu si talpa). Daca nu... va trebui sa-ti d-alea de enduro/touring/vitezana ... din plastic. Sai intreaba macar daca se accepta chestii gen bocanci Highway 1 sau HD. am intrebat si raspunsul a venit .. neaparat nu trebuie as fie adidasi, tenisi si/sau chestii de genul mai ales cu sireturi e in regula si daca ai bocancii tai de iarna ... adica nu de motor ci normali .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Sper sa postez unde trebuie am rasfoit un pic, ca sa gasesc cea mai buna pagina. Am o rugaminte la voi. Nu stiti cine are pantaloni de piele de vanzare(second-hand), cu siret pe lateral? Cum sunt acestia Eu am 1,70 si aprox 50-55kg. Am tot cautat dar nu prea am succes. Pantalonii din poza sunt dintr-un anunt al unui coleg de pe forum. Ori s-au vandut ori imi erau prea mari... Daca stiti pe cineva care are de vanzare va rog anuntati-ma si pe mine. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 salut , am gasit un site foarte fain www.myleather.com cu preturi incredibile. buba e ca e in state . poate se gaseste careva sa aduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 bun link joker. http://www.myleather.com/ buna criza asta la ceva...preturi sub jumatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 bun link joker. http://www.myleather.com/ buna criza asta la ceva...preturi sub jumatate. Stiu ca e topic vechi, dar de-aia exista optiunea „Search”. So... a comandat cineva de la My Leather? Trimit si in Romania? Eu le-am dat mesaj si-mi raspund cu linkuri catre nimic util. Vreun pont? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate