Sari la conținut

Choppers, a way of living!

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

pai nu este pe net nici unde, numa daca careva sa faca niste poze mai clare si intregi ale reportajului apoi sa le agete aici....ar fii cel mai bine

acum am rasfoit-o si eu.... articol pe 6 pagini si poster cu motoreta, felicitari roby :D

n-am priceput cum kilu meu i-au pus lu gagica aia stelute pe sfarcuri da' au lasat-o-n fofoloanca goala :)))))))))

pozele le stiam de la roby deja...pacat ca nu stiu germana... ze cover :

16701_0original.jpg

te rog trimitemi si mie reportajul din revista pe mail sau pune pozele aici...cind poti...vad ca poza postata e super calitativ.....

mersi mult si mersi pt apreciere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator Walhaz

pai nu este pe net nici unde, numa daca careva sa faca niste poze mai clare si intregi ale reportajului apoi sa le agete aici....ar fii cel mai bine

te rog trimitemi si mie reportajul din revista pe mail sau pune pozele aici...cind poti...vad ca poza postata e super calitativ.....

mersi mult si mersi pt apreciere

N-am apucat inca sa-ti trimit revista. Ti-am cumparat una.

Uite, ma duc maine la posta. Poti sa o traduci tu si s-o pui online, mai "Bogdan din Bucuresti", cum te-au facut reporterii Bikers News.

Ti-ai adus motorul de la Brasov?

Uite-ti pozele:

9716285901_bd8235f48d_o.jpg

9719515240_9d4979f3ed_o.jpg

9719512716_a02253ec79_o.jpg

Textul nu merita tradus, pt. ca-i de-o imbecilitate inimaginabila, depasind cu mult limita inferioara a revistei asteia, care deseori scrie tampenii.

Bafta si spor.

Edit: motorul tau e unul dintre postere. Sa-l pui pe zid in garaj.

Editat de Walhaz
Link spre comentariu

mersi mult, boul care a tradus de la revista cred ca e un timpit a incurcat doua reportaje intre ele, fotograraful STEVE KELLY a facut un reortaj super cit despre ce o fii facut traducatorul de la ei habar nu am....mersi de poze si sper sa vad revista si eu curind.....

salut

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

N-ai pt. ce. Le-am facut la repezeala, pozele, dar iti trimit revista si vezi tu ce faci.

Chestia e ca textul e nu numai gresit, referitor la tine si gagica din poza, dar si imbecil in sine. O povestioara de o retardare crunta. N-ai ce traduce, ca nu-i ce.

Link spre comentariu

Chiar imi pare nespus de rau ca nu ai ajuns cu motorul la Tg.Mures ca sa-l pot admira. Dar imi pare bine ca te-am cunoscut personal la Rasnov @robychopper

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

De vanzare , doua carti.

Prima ''Harley Davidson The story...'' cuprinde : mapa+ carte+ 6 postere. 50 Ron predare personala / livrare in tara. 4buc in stoc.

A 2-a. Extreme Motorcycle Art, carte groasa, foarte misto. 60 ron. Sigilate. 3 buc.

Primul venit primul servit. Va rog folositi PM-ul.. Multumesc.

5.png

6.png

3.png

2.png

4.png

1-1.png

Link spre comentariu

• 1 month later...

@Kustom ma bucur, asta e ai scopul. Ar fii fain si la noi sa iasa ceva de gen, chiar de e mult mai mica aventura de genul asta. Dar cu pasi marunti se fac lucruri mari!

Link spre comentariu

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

intrebare de stage 1,stage 2...cati japonezi au harleyuri?nu neaparat evo sau twin cam.

» Post actualizat in 02 Oct 2014 16:25

sau oare cum suna Born to be wild in japoneza? haha!

Stage 1 - nu mai multi, nici macar procentual, decat americani cu japoneze.

Stage 2 - cam cum ar fi un ninjalău hrănit de la McD! hihi!

post-15233-0-34922900-1413890420_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Incet, incet choppers, a way of life pentru mine nu mai are sens.

Cu toate ca, in continuare tot ce nu este chopper mi se pare extrem de urat, aproape pana la greata parca as vrea si confort nu doar look.

Merg pe chopper de 7 ani, cam 40 000 de km si sincer e un chin. Ca rezultat am L4 si L5 lezate, ieri m-a legat nevasta la sireturi, in conditiile in care e insarcinata in luna a 8-a.

Am 1,90 si 95 kg.

Acum o saptamana am plecat cu gasca la Veliko Tarnovo. Doua KTM LC8, doua FZ1000, un Pacific Coast, un Pan European si eu. A fost frig si nu s-a mers tare, 100-110. In timp ce eu ma luptam cu vantul si gropile ceilalti erau super relaxati, protejati, cu drumul netezit de suspensii. E adevarat, a mea suna cel mai bine, arata cel mai bine (hm... asta mai depinde si de gusturi :) ). Dar nu ma vad pe nici una dintre plasticate. Sunt urate.

Motoreta mea face parte din mine, imi place maxim, consuma putin, dar vreau sa merg cu ea nu sa o admir duminica. Nu sa o spal si sa-i sterg cromul, vreau sa merg cu ea. Vreau sa merg cu motocicleta. Nu mai vreau sa ma sperie 300 de km, nu mai vreau sa ma tot gandesc cum o fi drumul, daca sunt gropi, daca e denivelat.

Dar, pur si simplu nici macar nu pot sa dau click si sa pun anuntul de vanzare. Bani de alta n-am. Care alta? Touring? Enduro-turing? Bleah. Nici nu pot sa concep, dar nici nu am incercat.

Nu stiu ce va invinge: choppers, a way of life vs sa mergi cu motocicleta. Sa ma uit la motocicleta si sa ies duminica la terasa sau sa merg cu motocicleta.

Link spre comentariu

De ce nu investesti oleaca in niste suspensii mai bune? Am mers si eu 2 ani pe un chopper care la o groapa/denivelare putin mai mare ajungea cu amortizorul la capatul cursei de imi simteam vertebrele cum se lovesc intre ele. Sigur gasesti niste amortizoare after-market mai bune decat ce ai pe motocicleta.

Link spre comentariu

Pozitia ginecologica nu poate fia ajutata nici de mama suspensiilor. Cea mai mica groapa/denivelare rezoneaza in coloana. Am nevoie de o motoreta pe care sa stau cu picioarele sub mine si putin aplecat in fata.

Imi vine sa plang. My preciousssss... :(

Link spre comentariu