robychopper Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 pai nu este pe net nici unde, numa daca careva sa faca niste poze mai clare si intregi ale reportajului apoi sa le agete aici....ar fii cel mai bine acum am rasfoit-o si eu.... articol pe 6 pagini si poster cu motoreta, felicitari roby n-am priceput cum kilu meu i-au pus lu gagica aia stelute pe sfarcuri da' au lasat-o-n fofoloanca goala )))))))) pozele le stiam de la roby deja...pacat ca nu stiu germana... ze cover : te rog trimitemi si mie reportajul din revista pe mail sau pune pozele aici...cind poti...vad ca poza postata e super calitativ..... mersi mult si mersi pt apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 (editat) pai nu este pe net nici unde, numa daca careva sa faca niste poze mai clare si intregi ale reportajului apoi sa le agete aici....ar fii cel mai bine te rog trimitemi si mie reportajul din revista pe mail sau pune pozele aici...cind poti...vad ca poza postata e super calitativ..... mersi mult si mersi pt apreciere N-am apucat inca sa-ti trimit revista. Ti-am cumparat una. Uite, ma duc maine la posta. Poti sa o traduci tu si s-o pui online, mai "Bogdan din Bucuresti", cum te-au facut reporterii Bikers News. Ti-ai adus motorul de la Brasov? Uite-ti pozele: Textul nu merita tradus, pt. ca-i de-o imbecilitate inimaginabila, depasind cu mult limita inferioara a revistei asteia, care deseori scrie tampenii. Bafta si spor. Edit: motorul tau e unul dintre postere. Sa-l pui pe zid in garaj. Editat Septembrie 10, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 mersi mult, boul care a tradus de la revista cred ca e un timpit a incurcat doua reportaje intre ele, fotograraful STEVE KELLY a facut un reortaj super cit despre ce o fii facut traducatorul de la ei habar nu am....mersi de poze si sper sa vad revista si eu curind..... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 N-ai pt. ce. Le-am facut la repezeala, pozele, dar iti trimit revista si vezi tu ce faci. Chestia e ca textul e nu numai gresit, referitor la tine si gagica din poza, dar si imbecil in sine. O povestioara de o retardare crunta. N-ai ce traduce, ca nu-i ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 poftim roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 (editat) ....double post.... Editat Septembrie 18, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Chiar imi pare nespus de rau ca nu ai ajuns cu motorul la Tg.Mures ca sa-l pot admira. Dar imi pare bine ca te-am cunoscut personal la Rasnov @robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Adevarul e ca ar fi fost intradevar frumos sa il vedem si la Mures, unde trebuie sa recunoastem nu ar fi avut o companie tocmai rea. Au fost citeva examplare frumos lucrate, in care s-a investit multa munca si multa pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 este temelie rau motorul, imi place rezervolul in mod special, jos palaria pentru munca investita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 De vanzare , doua carti. Prima ''Harley Davidson The story...'' cuprinde : mapa+ carte+ 6 postere. 50 Ron predare personala / livrare in tara. 4buc in stoc. A 2-a. Extreme Motorcycle Art, carte groasa, foarte misto. 60 ron. Sigilate. 3 buc. Primul venit primul servit. Va rog folositi PM-ul.. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 roby :)0deci a ajuns saua la tine )))iti dai seama ca juma din succesul tau mi s datoreaza ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IYMs50dcOX0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 ice: mi-ai facut seara mai frumoasa..... de nedescris videoul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=l8m-3xFYs6g Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 @Kustom ma bucur, asta e ai scopul. Ar fii fain si la noi sa iasa ceva de gen, chiar de e mult mai mica aventura de genul asta. Dar cu pasi marunti se fac lucruri mari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 )sa ai cu cine, doar 1% din !% sunt motociclisti )restul cumparatori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Salutare, pentru cine a participat la parada din Bucuresti atasez un album pentru a se regasii. Majoritatea pozelor sunt chopper-isti, de aceea am postat aici. Daca este gresit rog a se sterge. Stima. https://plus.google.com/u/0/photos/101734638009361269428/albums/6023570787235979953 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 intrebare de stage 1,stage 2...cati japonezi au harleyuri?nu neaparat evo sau twin cam. » Post actualizat in 02 Oct 2014 16:25 sau oare cum suna Born to be wild in japoneza? haha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 vrod 1200 pana termin de prelucrat clipul intreg . ..acesta e teaser-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 intrebare de stage 1,stage 2...cati japonezi au harleyuri?nu neaparat evo sau twin cam. » Post actualizat in 02 Oct 2014 16:25 sau oare cum suna Born to be wild in japoneza? haha! Stage 1 - nu mai multi, nici macar procentual, decat americani cu japoneze. Stage 2 - cam cum ar fi un ninjalău hrănit de la McD! hihi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Incet, incet choppers, a way of life pentru mine nu mai are sens. Cu toate ca, in continuare tot ce nu este chopper mi se pare extrem de urat, aproape pana la greata parca as vrea si confort nu doar look. Merg pe chopper de 7 ani, cam 40 000 de km si sincer e un chin. Ca rezultat am L4 si L5 lezate, ieri m-a legat nevasta la sireturi, in conditiile in care e insarcinata in luna a 8-a. Am 1,90 si 95 kg. Acum o saptamana am plecat cu gasca la Veliko Tarnovo. Doua KTM LC8, doua FZ1000, un Pacific Coast, un Pan European si eu. A fost frig si nu s-a mers tare, 100-110. In timp ce eu ma luptam cu vantul si gropile ceilalti erau super relaxati, protejati, cu drumul netezit de suspensii. E adevarat, a mea suna cel mai bine, arata cel mai bine (hm... asta mai depinde si de gusturi ). Dar nu ma vad pe nici una dintre plasticate. Sunt urate. Motoreta mea face parte din mine, imi place maxim, consuma putin, dar vreau sa merg cu ea nu sa o admir duminica. Nu sa o spal si sa-i sterg cromul, vreau sa merg cu ea. Vreau sa merg cu motocicleta. Nu mai vreau sa ma sperie 300 de km, nu mai vreau sa ma tot gandesc cum o fi drumul, daca sunt gropi, daca e denivelat. Dar, pur si simplu nici macar nu pot sa dau click si sa pun anuntul de vanzare. Bani de alta n-am. Care alta? Touring? Enduro-turing? Bleah. Nici nu pot sa concep, dar nici nu am incercat. Nu stiu ce va invinge: choppers, a way of life vs sa mergi cu motocicleta. Sa ma uit la motocicleta si sa ies duminica la terasa sau sa merg cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 De ce nu investesti oleaca in niste suspensii mai bune? Am mers si eu 2 ani pe un chopper care la o groapa/denivelare putin mai mare ajungea cu amortizorul la capatul cursei de imi simteam vertebrele cum se lovesc intre ele. Sigur gasesti niste amortizoare after-market mai bune decat ce ai pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) Eu unul nu cred ca vreo alta motocicleta poate fi mai comoda decat un cruiser, putin modificat in functie de necesitatile proprietarului... Editat Noiembrie 14, 2014 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Pozitia ginecologica nu poate fia ajutata nici de mama suspensiilor. Cea mai mica groapa/denivelare rezoneaza in coloana. Am nevoie de o motoreta pe care sa stau cu picioarele sub mine si putin aplecat in fata. Imi vine sa plang. My preciousssss... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate