slabutzu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) OFFFFF. Iarasi. Si pe mine m-a sunat un prieten care mergea spre Snagov si a vazut motocicleta facuta praf. RIP si condoleante familiei. PS: Lasati-o fratilor mai usor cu viteza!!!!!!! Editat Mai 27, 2006 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 RIP....sper ca nu e a baiatului care a fost cu ea la smaeb la standul cu tobe ....daca nu e a lui...atunci imi cer scuze Nu, motocicleta asta ce a fost la noi la stand tocmai ce am vazut-o la circuit si proprietarul in viata. D-zeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) Rip Ps: Dak avea 200km/h nu mai se poate zice de asigurare la conserva dar .."NU SE INTOARCE PE LINIE DUBLA CONTINUA" Editat Mai 27, 2006 de iacomia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Cu totii stim cum se circula in romania. La noi se moare cu dreptatea in mana asa ca dc mai si mergi cu viteza...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 RIP, fir-ar a dracu de viata nenorocita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) Din moment ce constientizezi ca oricand e posibil ca cineva sa intoarca fara sa se asigure(din anumite cauze:obosela,neatentie, probleme familiare,etc.) DE CE MERGI CU 200 KM/H?!Exista o alternativa: CIRCUITUL Eu m-am lecuit dupa ce era de doua ori sa o patesc... Dumnezeu sa-l ierte, am inteles ca avea doar 25 de ani... Editat Mai 27, 2006 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) Din moment ce constientizezi ca oricand e posibil ca cineva sa intoarca fara sa se asigure(din anumite cauze:obosela,neatentie, probleme familiare,etc.) DE CE MERGI CU 200 KM/H?!Exista o alternativa: CIRCUITUL Eu m-am lecuit dupa ce era de doua ori sa o patesc... Dumnezeu sa-l ierte, am inteles ca avea doar 25 de ani... Pai da frate dar pe aleea aia de ii zice circuit la noi nu poti sa ii dai 200...asa k lasa k e mai marfa pe DNu sau p centura , ev fara casca k sa ii dai blana frate...atunci vezi ce poate motoreta....MACAR de ar fi incercat o data k sa vada ce inseamna motoreta pe un circuit(alee chiar)...Multi gandesc asa.... ON-Topic: Dumnezeu sa-l odihneasca !!! Editat Mai 27, 2006 de Serginio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 ...Dumnezeu sa aibe grija de sufletul sau.... tot viteza ,ca nu va mai invatati minte odata lasati-o fratilor mai usor, viteza exagerata ,mersul pe-o roata in trafic,crosetari la mm, si FOARTE MULTA INCONSTIENTA ,cand accedeti la asa ceva ....ce cauti asta gasesti .. 200km/h in trafic ,..fara suparare ,dar unii prea exagerati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 1 more thing... 200Km/h = aproape 56 m/s... adik jumatate de km in mai putzin de 10 secunde ... ganditzi-va la asta shi lasatzi conservarii. Chiar daca se asigura (poate a shi facut-o) tot avea shanse minime sa-l vada in timp... R.I.P. ... lasatzi gazu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Sa-i fie tzarana usoara si Dumnezau sa-l odihneasca!!! PS: E doar inceputul ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Da este vorba de Schultz...mi-a fost prieten..... isi tineam motoru la mine la depozit...Nu pot sa cred ca este adevarat..... Motoru si-l cumparase special pt a participa la curse.....era un gsxr 750 2000 Dumnezeu sa-l ierte....si sa se odihneasca in pace..... Pt el s-a terminat....acum deabia incepe pt cei ce l-au iubit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 RIP ORICE CUVANT E INUTIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) R>I>P si am si niste poze Dumnezeu sa-l vegheze acolo sus Editat Mai 27, 2006 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. Dar peste care linie continua a intors masina, ca din cate vad sunt paleti plini cu apa distrusi presupun de masina aruncata in ei din impactul cu motorul. Pana la urma cum s-a intamplat de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 R.I.P. pacat... Nu am inteles , cum a intors pe linie continua masina ca acolo nu se poate intoarce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Poate ne spune si noua cineva cum s-a intamplat accidentul, ca sunt cam multe semne de intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 CE MAI CONTEAZA E MORT,DUMNEZEU SA AIBA GRIJE DE SUFLETUL LUI SI NOI SA NI-L PAZIM PE-AL NOSTRU CA TARE NE MINA NECURATU SA-I DAM GAZ CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 (editat) Masina cu beleaua! Editat Mai 27, 2006 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 sursa www.sbz.ro leguminosul 27 05 2006 18:32 cum s-a intamplat.... vw passat parcat neregulamentar pe DN1 "ocupa prima banda"...alt vw passat break "cel in care a intrat motocicleta" se inscrie in depasire fara sa se asigure...moto venea cu peste 200 n-a putut evita si asta a fost Sad Sad Sad sper sa ajunga in puscarie ce-i doi soferi sa-i fie tarana usoara... Va rog sa nu postati si imaginile socante cu corpul victimei... Poti sa ai mama echipamentului sau tricou, la viteza aia nu ai sanse de scapare la un impact direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Masina cu beleaua! Si el! Jezus! Mashina pare lovita in spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Scoateti ma poza aia, e mirlanie si lipsa de respect pentru omul ala. Cit despre "nu s-a asigurat", oare chiar nu s-a asigurat sau pur si simplu nu a vazut o motocicleta foarte mica cu 200 la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Scoateti ma poza aia, e mirlanie si lipsa de respect pentru omul ala. Cit despre "nu s-a asigurat", oare chiar nu s-a asigurat sau pur si simplu nu a vazut o motocicleta foarte mica cu 200 la ora? .. in privintza ambelor afirmatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Sa-i fie tarana usoara! Acum, dupa ce am vazut si eu poza aia, stau si ma intreb...CUM POTI SA ITI PROTEJEZI GATUL?Degeaba ai casca Arai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Lasati poza sa vada toti si sa baga la cap. . .Nu e lipsa de respect si nici marlanie. .ci doar trista evidentza. PS: In ce consta marlania pozei cu un GSXR distrus?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate