Fishy86 Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Dupa ani buni de asteptare .. sa fie salvate de cineva. deja piesele erau la o palma sub pamant, frunze, jeg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Dupa ani buni de asteptare .. sa fie salvate de cineva. deja piesele erau la o palma sub pamant, frunze, jeg . numai dai mie busonul,,??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 numai dai mie busonul,,??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Nu se vinde . Deja e polisata si e pe rt-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Un topic fain rau. aveam de mult timp vise in care se facea ca gaseam o motocicleta veche uitata intr-un fund de curte sau mai stiu eu unde..,eram obsedat, ani la rand, chiar si acum cand merg cu taxiul prin bucuresti imi arunc privirile prin curtile unor case vechi, mi-am format parca asa un instivt de prdator, ase, hai ca o dau in diverse, deci, ideea este ca amu vreo zece ani meream cu un Nipru cu rezervor lacrima de M72 si cu neste sigle de BMW lipite pe el, undeva prin tara, nu mai conteaza( sincer si acum sper ceva) si dupa o beuta la o intrunire moto, duminica fiind adica magazine inchise( de fapt eram chel de bani)am oprit in dreptul unei case strajuita de obancuta pe care se odihneau doi batranei, le-am cerut politicos o cana cu apa timp in care mosul mi-a zis ca stie si el un vecin care are o moto BMV ca a mea dar e din timpul razboiului si care inca functioneaza pt a vazut-o el mergand anul trecut. chiar daca eram sigur ca e vorba de vreo ruseasca l-am rugat sa merem la vecin sa vad minunatia, culmea, minunatia zacea intr-un garaj in spatele unor motoare diesel si era un BMV R35 adevarat, in carne si oase, omul vroia o masina nemteasca pe el sau mii dde euro.., mam trezit repede din vis, chiar daca totul a fost real. Eu cred ca atunci cand te gandesti foarte intens si pt mult timp la ceva la un moment dat universul lucreaza pt tine si iti aliniaza planetele in asa fel sa ti se indeplineasca ce doresti, asa si cu mine.., pana la un punct.Inca visez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Salve!Asteptam sa capturam un obiect mai marisor.Un hodorog,fost militar,ma tot duce cu vorba.E foarte abil,alunecos ca o rama.De vreun an ma tot duce de nas..Dar si daca e adevarat ce zice o plesnim.Pana atunci o mica medalie de care chiar nu stiam ca ar putea exista.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdilusion Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Fiind un topic pentru "vechituri", uitati un telefon de campanie gasit de fratemiu (la gunoi banuiesc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 caut o casca nazista in vederea cumpararii sau schimb cu alte vechituri inf la tel.0721656301 sau pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Ceva pt.incurajarea cautarilor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Ce vopsea albă e aia de pe turelă dacă se presupune că a rezistat timp de Âşaizeci de ani la apa dintr-un lac de pădure?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Si o vechitura de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 am si eu asta prin colectie daca e cineva interesat de ea astept oferte.0721656301 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Ce vopsea albă e aia de pe turelă dacă se presupune că a rezistat timp de Âşaizeci de ani la apa dintr-un lac de pădure?! Off topic: Informatie despre tancul in cauza este aici: http://www.rense.com/general75/germ2.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 pe detector,am factura fiscala.e cumparat de afara,deci cred ca nu vor fi probleme.oricum,cred ca cel mai bine,e sa ne intilnim cumva la inceputul lui august,si putem vorbi totul in liniste si cit mai clar.e bine asa? sint destul de interesat de o treaba din asta,asa ca se poate conta pe participare.numai bine. Salve!Iata ca suntem in august!Va las numarul meu de telefon,poate mai discutam unele si altele.0748.982858,Adrian Rosca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 (editat) Am aceasta carte prin casa.Nu vreau bani pe ea.Doresc la schimb o aripa fata cross rosie(folosita nu noua). Scuze lui Ionel D ca i-am luat poza. Editat August 13, 2011 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 dai si masutza de sub carte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Am gasit o "vechitura" , dar in stare aproape perfecta , pe care o iau la pret de fier vechi , 8000/kg. Nu e de vinzare , doresc doar s-o prezint , pt. a afla opinii de orice fel. Stiu ca este un motor pt. generatoare de curent , doar atita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Am gasit o "vechitura" , dar in stare aproape perfecta , pe care o iau la pret de fier vechi , 8000/kg. Nu e de vinzare , doresc doar s-o prezint , pt. a afla opinii de orice fel. Stiu ca este un motor pt. generatoare de curent , doar atita. seamana cu motorul de traby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 nu seamana....chiar e de trabant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Si o vechitura de la mine. O vinzi? Am pe cineva interesat, mie nu-mi trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 (editat) seamana cu motorul de traby! seamana cu DKW F8 stiu un sasiu pt acest motor.daca e interesat cineva de un DKW F8 ,are aproaper toate piesele.inclusiv motor cutie .... Editat Septembrie 11, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 (editat) Am gasit o "vechitura" , dar in stare aproape perfecta , pe care o iau la pret de fier vechi , 8000/kg. Nu e de vinzare , doresc doar s-o prezint , pt. a afla opinii de orice fel. Stiu ca este un motor pt. generatoare de curent , doar atita. am vazut si eu dinasta la un padurar intro stare foarte buna,, se pare ca au exisat generatoare cu motor de trabant interesant ca butoanele si toate ceasurile erau in rusa ,poate doar cel pe care lam vazut eu intradevar interesant agregat cam asa cumva arata Editat Septembrie 11, 2011 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Va mai apucati de dezgropat blindatele alea? Acum vine zapada si.......s-a mai dus un an. Doar nu le lasati la "fezandat". Sunt interesat de aceasta actiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 O vinzi? Am pe cineva interesat, mie nu-mi trebuie Nu m-am gandit sa o vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate