ivan pedala Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Ceva vechituri si de la mine...in afara de acel tecalemit mare, restul e de vinzare. Tecalemitul mic nu a avut niciodata vaselina in el...practic nefolosit, se vinde. Protectiile de rezervor sint impecabile, se vind si ele...doritorii, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 (editat) am gasit acest obiect interesant parte a mostenirii materiale de la un stramos de-al meu. - din neamul extins al Vintiloilor de Buzau-Vrancea- si acum dupa curatarea rugine cu metoda electrolitica, lacuire, si fabricare plasele. Asa ramane- un iatagan balcanic comun de sec XVII-XVIII batut de vreme. Editat Aprilie 15, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 si acum dupa curatarea rugine cu metoda electrolitica, lacuire, si fabricare plasele. Asa ramane- un iatagan balcanic comun de sec XVII-XVIII batut de vreme.vic7 061.jpg Salut! Îmi place piesa asta! Să te bucuri de ea! P.S.: După ce planuri ați întocmit plăselele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 (editat) le-am cioplit (strung, raspel, dremel, smirghel) din lemn uscat de stejar pe baza pozelor de pe internet cu iatagane asemanatoare si pe baza formei manerului si pozitiei gaurilor. Cu nituri de bronz. Editat Aprilie 16, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 2 faruri de bicicleta, daca e cineva interesat PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 ceva vechituri si de la mine de vanzare oferte 100 eu amandoua nr tel 0743062948 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 baioneta pare de Mauser,,,,,,, oricum e precursoare celei de ZB dar castronu???? care e istoria lui? ca tare e fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Castronu' e nemtesc, de pompieri, ce se gasea in dotarea personalului Kraft durch Freude , inaintea si in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Editat Aprilie 28, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Inca o soba din fonta mai mare care este gata de curand . Are 1,55 m inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) da, stiu ca e comod vad ca sunt frumoase, va rog nu le puneti aici pentru vanzare sau barem sa mai rasfirati ce e de prezentare fata de ce e de vanzare, avem bursa. Editat Aprilie 29, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 De prin targ adunate azi , o spirtiera facuta la Metaloglobus bucuresti si doua ibrice mici dragute de pe vremea cand inca mai fabricam si noi cate ceva azi nici creioane nu mai fabricam vine totul de la mama China Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 O canistra gasit la fier vechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 -catarama curea"motociclist" pret:40 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 (editat) Locomotiva 142.044 Reşiţa 1938 impreuna cu alte locomitive cu abur, automotoare istorice, pret: nepreţuiteGara De Nord Bucuresti cu ocazia a 75 ani de Muzeu CFR. La ora 10 si la ora 17 locomotiva Calugăreni care a servit in Razboiul de Independeta pleaca inhamata la un tren istoric pana la Gara Baneasa si inapoi (pe baza de invitatie). O mocanita pe o linie ferata cu ecartament ingust translateaza cu doritori intre Gara de Nord si Basarab pe partea cu Calea Grivitei.Pana duminica! Editat Iunie 12, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 2 vechituri de-ale mele... o pereche de ochelari (moto?) si o sticluta de prin anii '30, sau poate si mai veche, cel putin de atunci se stie de ea in casa respectiva. Pe fund are un V si un M impreunate, care formeaza o inima. Daca cineva stie mai mult detalii despre obiectele astea, i-as fi recunoscator sa ma lumineze in plus, cateva sute de monede 1700-prezent (majoritar 1700-1960, inclusiv argint dar si falsuri sau cu defecte de batere), cateva medalii, doua din argint... timbre 1900-1990 si cateva bancnote. cam greu sa le fac poze la toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) sau cu defecte de batere, cateva medalii, doua din argint... Cele cu defecte de batere ( in functie de anii de fabricatie ), de multe ori, sunt mai valoroase ca cele batute cum trebuie. Fa ceva poze si celor defecte si medaliilor. Editat Iunie 13, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 da,da vrem poze sa baleasca si ochii nostri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 La ce se foloseau oare ochelarii aia? ( am si eu o pereche si ma gandeam sa-i pun pe casca de la Mobra ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Foloseau la sudura...protectie pentru ochii sudorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Sunt f asemanatori cu cei folositi de militari in si dupa WWII. Si daca pot sa-i folosesc si la 2-3 afturi, e brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Salut. Ivane de ce nu spui tot? Ochelarii aia se folosesc la sudura AUTOGENA. Mihai , i-i vei folosi la sudura electrica vei deveni "sarpele cu ochelari". In zona protejata de ochelari pielea va fi alba, s-au culoarea la momentul respectiv, iar in zona expusa se va inrosi. Daca expunerea la radiatii este mai lunga, inrosirea pielii vafi mai puternica si va duce la caderea ei. Adica sarpele va napirli. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Stai nea Victor linistit, mai da-i incolo de ochelari. O sa-i pun peste vreo casca de piele si or sa ramana agatati prin vreun colt din pod, pana mi-oi aduce aminte de ei sau o sa am nevoie la o expozitie de ei. Auzi, matale nu ai de lucru la un alternator pentru un Ural, macar eu pierd vremea la laptop in timp ce ma uit la neputinta fotbalistica a englezilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Salut. Ivane de ce nu spui tot? Ochelarii aia se folosesc la sudura AUTOGENA. Mihai , i-i vei folosi la sudura electrica vei deveni "sarpele cu ochelari". In zona protejata de ochelari pielea va fi alba, s-au culoarea la momentul respectiv, iar in zona expusa se va inrosi. Daca expunerea la radiatii este mai lunga, inrosirea pielii vafi mai puternica si va duce la caderea ei. Adica sarpele va napirli. Numai bine. Mai mult decat corect. Pe lateralele ochelarilor ar trebui sa fie poansonat IOR ( asta insemnand ca sunt fabricati intre 1970 si 1980 ). Daca nu au poansoanele respactive inseamna ca sunt fabricati dupa 1980. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Ma gindeam ca omu' nu-i chiar asa novice sa se apuce de sudat electric folosind ochelarii astia drept protectie! Oricum, multumesc pentru completare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 20, 2014 Autor Share Postat Iunie 20, 2014 Eu i-am luat ca-mi plac. Nu inteleg de ce va consumati efortul intelectual sa-mi explicati o chestie pe care o stiu. Ochelarii moto sunt mult mai scumpi. Daca are cineva ochelari moto militari fabricati in perioada anilor 40-60, sa dea de stire. » Post actualizat in 20 Jun 2014 07:23Hai sa vedem, cu astia ce se suda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate