mihaip Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Nu prea am gusturile educate in materie de choppere as ca ma abtin de la comentarii .. poate pentru unii e interesant pentru altii o timpenie. http://tailgunnerexhaust.com/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 arata interesant.mai ales versiunea in negru.ce apreciez este ca au reusit sa faca un sistem prin care se invart tevile.nice.rambo style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Patetic.Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 prea multe tevi, deci prea gros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Am vazut acum vreo 2 luni la arc pe cineva cu varianta negru scurt. Arata interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Am vazut in Romania o Yamaha Warrior parca sau asa ceva cu motor dfe 1700cc care avea toba Tailgunner....din pacate era oprita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 o puteti admira live pe warriorul lui AK_Raptor , are un sunet deosebit, si mai scoate si flacari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 mitraliera e intersanta, chiar e interesanta, n-as zice cai urita da nici faina, ar merge mai degraba la o motocicleta tematica , avioane de lupta sau elicoptere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Parerea mea e ca s-ar potrivi de minune la o toba care rasare de sub sa. La un streetfighter suparat ar pica brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 (editat) mie imi plac... la inceput ma gandeam sa iau tobe care arata asa, dar nu se invart. era ceva pe louis. da acu am vazut astea si nu sunt chiar greu de facut, doar un pic de timp si mana sa ai... si mie mi-ar placea cum ar arata dupa niste tevi scurte si apropiate de pamant. Editat Iunie 6, 2006 de TZepeSH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 chiar si la un super bike.daca scot flacari cum a spus cineva mai sus.la un ducati 999 da niste variante mai mici.macar sa ti coci complet coaiiele cand mergi pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 prefer the classic way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Suna bine intr-adevar si ideea e bestiala sa mergi cu trancanele alea la vedere in fata unui conservar shocat , dar totusi parca nu merg pe choppere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Suna bine intr-adevar si ideea e bestiala sa mergi cu trancanele alea la vedere in fata unui conservar shocat , dar totusi parca nu merg pe choppere pe warrior arata demential. Sa moara conservele si sa puna frana din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Am vazut acum vreo 2 luni la arc pe cineva cu varianta negru scurt. Arata interesant. Am vazut/auzit respectivul motor tot la arc O yamaha Warrior. Veneau de mare efect pe un astfel de motor... si sunau extraordinar. Merita din punctul meu de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate