alex_en Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Zi adevarul, acolo te pune consoarta sa bati covoarele, numai din cand in cand mai spanzuri cate o mobra de suport Pai m-a intrebat: "Tu ce tot sudezi/bati acolo draga? O sa zica astia ca faci o noua intrare la Metrou!" si i-am raspuns : "draga, imi imbunatatesc tehnica de batut covoare!" cu gunoiu'ala de trusa de scule nu te-as lasa nici macar sa te uiti la motorul meu... Gura pacatosului adevar graieste! Nu am pretentii, repar si io ce pot! Pana acum ma pot lauda doar cu cateva scule semi-pro! in rest, comuniste si chinezarii! Uite Stres-ule cu ce fac io istorie in mecanica moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) din pacate peste 2 saptamani o raman fara garaj proprietarul vrea sa il demoleze... am nevoie de un spatiu / garaj la un pret decent, bucuresti daca stiti de vreun garaj de inchiriat sau ma puteti ajuta cu o informatie raman dator ms Editat Aprilie 25, 2012 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Hai cu poze neamule din garaje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Garaj de fost lacatus/mecanic... gasesti tot ce ai nevoie, poate si de doua ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Somnoroase motorele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danysenda Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 A venit vremea sa postez si eu ,poze cum arata de zi cu zi, fara curatenie si tam-tam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Eu ma inscriu cu o realizare din garajul/atelierul meu - un elevator moto cu care am rezolvat ergonomia pozitiei de lucru pentru diferite operatii de intretinere curenta si reparatii la motocicleta. Tot ce vedeti in foto(elevator, stander, chopper chock) sunt realizate de persoana mea cu pasiune si multe ore de lucru Editat Martie 26, 2013 de dedant68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 scuze pentru offtopic dar stie cineva unde gasesc un suport roata fata ca cel din pozele de mai sus (unul care sa ia si o roata de 150 ar fi ideal). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salut, Suportul de sus ,,chopper chock" este realizat de mine in atelier, nu este complicat, se poate realiza penru orice tip de roata de motocicleta. Trebuie sa fi atent la modul de basculare pentru parghia mobila, sa nu loveasca in partea inferioara a carenelor cand intri cu roata pe aceasta. Faci un calcul al razei cercului de rotatie. Sunt mai multe tipuri...cauti pe internet. Am luat unul ca model si l-am modificat. Sincer, eu nu am vazut la noi la vanzare. Analizeaza foto si poti sa-l confectionezi intr-un atelier. Daca mai doresti detalii, te pot ajuta. Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salut, Suportul de sus ,,chopper chock" este realizat de mine in atelier, nu este complicat, se poate realiza penru orice tip de roata de motocicleta. Trebuie sa fi atent la modul de basculare pentru parghia mobila, sa nu loveasca in partea inferioara a carenelor cand intri cu roata pe aceasta. Faci un calcul al razei cercului de rotatie. Sunt mai multe tipuri...cauti pe internet. Am luat unul ca model si l-am modificat. Sincer, eu nu am vazut la noi la vanzare. Analizeaza foto si poti sa-l confectionezi intr-un atelier. Daca mai doresti detalii, te pot ajuta. Numai bine, Multumesc. O sa incerc sa fac unul, tot ce am gasit se opreste la 140 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Eu ma inscriu cu o realizare din garajul/atelierul meu - un elevator moto cu care am rezolvat ergonomia pozitiei de lucru pentru diferite operatii de intretinere curenta si reparatii la motocicleta. Tot ce vedeti in foto(elevator, stander, chopper chock) sunt realizate de persoana mea cu pasiune si multe ore de lucru Ai curaj sa pui o schema cu dimensiuni si tot ce trebuie? Apoi am vazut topicul dedicat elevatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChitZu Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 E micut dar imi fereste "pasiunile" de intemperii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 26, 2013 Autor Share Postat Aprilie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Si eu va pun la dispozitie cateva poze cu refugiul meu . Mai vreau sa modific cateva chestii si ca mai pun niste rafturi, caldura este asa ca pot lucra in frig si sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Pun si eu doua poze, sunt ceva mai vechi, acum e ceva mai "liniste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 De prin atelierul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate