Cristi T Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Asta e a mea! Am mers destul cu ea vara trecuta(o avem pe bord in masina).Acum va trebui sa-i schimb uleiul din telescoape si janta spate .BMW R1100 fabricata de Maisto,scara 1:18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Eu am doua Maisto 1:18, un GSX-R 1000 si un ZX-10R, si ceva care nu prea cred sa mai fie prin tara, un OCC 1:10 Este varianta Miller Bike, inclusiv aparatul de sudura si masca, pe post de "Remorca", furca pe fata functionala, comenzile de frana si ambreiaj, cricul lateral, comenzile avansate, schimbatorul de viteze sunt mobie, are cablurile de frana si ambreiaj, si culmea merg si unde trebuie... Mi-a adus-o cineva direct de la magazinul lor din Montgomery, NY. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) pe aia cu remorca nu o dai? am un cbr de 900rr fireblade daca vrei la schimb si mai am doua vitezane dar nu stiu ce pana mea sunt.... daca te intereseaza le dau pe toate in schimbul aleia cu remorcuta Cine vrea trei motorase frumoase in schimbul unui chopper sau macar ceva clasic...?vreau sa fac schimb pentru ca eu nu sunt cu cele de viteza... Editat Februarie 12, 2007 de mixi_dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 pe aia cu remorca nu o dai? am un cbr de 900rr fireblade daca vrei la schimb si mai am doua vitezane dar nu stiu ce pana mea sunt.... daca te intereseaza le dau pe toate in schimbul aleia cu remorcuta Cine vrea trei motorase frumoase in schimbul unui chopper sau macar ceva clasic...?vreau sa fac schimb pentru ca eu nu sunt cu cele de viteza... Eu nu o dam nici daca venei cu toata colectia de la maisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 OK,no problem.Eu te-am intrebat nestiind semnificatia ei pentru tine.Daca are cineva si vrea sa-mi dea un motoras chopper sau clasic in schimbul a trei vitezane,sa posteze aici.Maine revin cu niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) azi ii maine noname-ul asta l-am dat cadou la un prunc intre timp am achizitionat niste honde maisto RR 6oo, VFR, si un Fireblade Editat Februarie 12, 2007 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 @mixi_dixi: Chiar daca m-as gandi sa o dau, ceea ce nu e cazul, in State este peste 20$ iar un Maisto 1:18 e 10 lei, asa ca vorba lui Costy, ar trebui o colectie intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Chiar nu vrea nimeni sa faca schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Eu am doua Maisto 1:18, un GSX-R 1000 si un ZX-10R, si ceva care nu prea cred sa mai fie prin tara, un OCC 1:10 Este varianta Miller Bike, inclusiv aparatul de sudura si masca, pe post de "Remorca", furca pe fata functionala, comenzile de frana si ambreiaj, cricul lateral, comenzile avansate, schimbatorul de viteze sunt mobie, are cablurile de frana si ambreiaj, si culmea merg si unde trebuie... Mi-a adus-o cineva direct de la magazinul lor din Montgomery, NY. OCC-ul ala arata mult mai bine in realitate decat in poze.... O sa pun si eu cat de curant poze cu ce am adunat pana acum Chiar nu vrea nimeni sa faca schimb? Ce moto ai si de la ce firma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Astea sunt ale mele. Ca o remarca parca cele de la Welly sunt ma bine realizate ca Maisto. Sunt 1:18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 frumoase colectii aveti oamenilor! stie cineva daca machete "minichamps" se gasesc in romania? OK,no problem.Eu te-am intrebat nestiind semnificatia ei pentru tine.Daca are cineva si vrea sa-mi dea un motoras chopper sau clasic in schimbul a trei vitezane,sa posteze aici.Maine revin cu niste poze. am un vulcan de 2000 1:18 de la maisto alea 3 vitezane ce sunt? de la ce producator? la ce scara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 recent cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Altele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Astea sunt ale mele. Ca o remarca parca cele de la Welly sunt ma bine realizate ca Maisto. Sunt 1:18 un inceput bun.... sa stii ca nu e o regula... eu am si maisto si welly si majorette si fiecare firma are modele facute din topor si unele facute de nu iti vine sa crezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 remu1, de unde ai GS-ul ala??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Astea sunt cele trei motorase Vrea cineva sa-mi dea un chooper sau o ceva clasic pe ele?le dau pe toate trei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Caut machete Fireblade 954 si Kawa Z750/1000. Daca stiti careva de unde as putea lua asa ceva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george46 Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 adevarat! noroc chior... si eu caut RSV-ul! RSV-uri gasesti acum in cora si carefour in 2 variante de culori rosu cu gri si negru cu gri Incercati si librariile CLB sau ceva de genu asta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaz-Ninja Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Ieri seara am facut curatenie in "Garaj": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Ieri seara am facut curatenie in "Garaj": Nu le vrei pe ale mele in schimbul unui chooper?sau ceva clasic...nu conteaza.Mie nu imi plac vitezanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 ktm-u meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 (editat) Ieri seara am facut curatenie in "Garaj": Mai bine zi cine te`a asistat la cumparaturi Si ale mele: 1:12 R1, 1:12 ZX-10R, 1:18 Agusta F4S, 1:18 GSX-R 750, 1:18 ZX-7R, 1:18 CBR 600RR, 1:18 Ducati 999. Va urma Editat Februarie 23, 2007 de LaMishto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N.G.R. Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Honda CBR 1100 xx Suzuki GSX 1300R Hayabusa Yamaha YZF-1000R ThunderRace Yamaha YZF-R1 Ducati 999 Augusta F4S Honda CBR 600RR Si suntem in crestere, spre nemultumirea partenerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 Azi am mai adaugat ceva in colectie. Aprilia RSV1000r Poze de grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Salutare..Pun si eu poze cu chopperu facut de mine..bine ca trebuia finisat mai bine da ca un prim proiect eu zic ca a iesit bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate