sagrath Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Unde gasesc filtru de aer pe stoc? Vezi la Ciclop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 M-ar putea ajuta si pe mine cineva?....vreau sa fac o sincronizare de carburatoare...as prefera daca ar fi cineva sa vina pana acasa unde am motorul...zona sagului....stiti pe careva? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Cine poate sa-mi recomande un service din TM unde pot face geometria la rotile de la "conserva" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
semerketh Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Mi-am schimbat de curand placutele pe spate si am observat ca etrierul si discul se cam incing. Simt ca mobra merge mai "franat". Etrierul are un joc care nu stiu daca e normal. Se baga cineva la o inspectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmac Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) Salut, Imi poate recomanda cineva un loc (in Timisoara desigur) unde sa imi sudez flansa de la toba mea cea noua de teava de evacuare? (vechea toba era dintr-o bucata... asa ca trebuie taiata, si apoi sudata cea noua) Multumesc anticipat! O seara faina! Editat Iulie 8, 2013 de cosmac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) Salut,Imi poate recomanda cineva un loc (in Timisoara desigur) unde sa imi sudez flansa de la toba mea cea noua de teava de evacuare? (vechea toba era dintr-o bucata... asa ca trebuie taiata, si apoi sudata cea noua)Multumesc anticipat!O seara faina! Adi - 0748.238.875 Cel mai bun sudor in inox cand vine vorba de coturi de tobe sau diverse accesorii pentru motociclete. Cateva poze cu lucrari de-ale lui - https://www.facebook.com/custom.bikeparts/photos Editat Iulie 8, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmac Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Mersi Raul! Am fost azi la el si am rezolvat. Recomand si eu pe Adi daca mai are cineva nevoie O zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 un site strainez cu chestii cheap (inclusiv moto) http://dx.com/c/car-accessories-799/motorcycle-gadgets-720/motorcycle-parts-757 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 un site strainez cu chestii cheap (inclusiv moto) http://dx.com/c/car-accessories-799/motorcycle-gadgets-720/motorcycle-parts-757 Ai luat tu ceva de acolo ca m i se pare putin dubios free shipping to romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Ai luat tu ceva de acolo ca m i se pare putin dubios free shipping to romania Eu am luat de la ei deja de vreo 4 ori, si confirm ca transportul e gratis. Dar sa ai grija, ca valoarea cumparata sa fie sub 10 Eur, ca altfel platesti TVA la vama. Iar daca suma depaseste 50 Eur, mai platesti si taxe vamale. Si sa nu uiti: la ridicarea pachetul de la vama trebuie sa te prezinti cu print de la tranzactie. Editat Iulie 15, 2013 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Mc Emilian! yeap...e ok site-ul (10$) Pe acesta nu l-am verificat personal, ci un prieten http://miniinthebox.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Nu am inteles sub 10 Eur ... nu vreu sa cumpar brelocuri sau ceva de genu vad ca au heavy duty staff , taxe vamale si tva clar romania de aiai e si gratis daca mai plateai si ala era clar . mersi de info Emilian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Daca tot se vb de site-uri chinezesti, mai e si http://www.aliexpress.com Multe produse cu transport gratis, e verificat, problema e ca dureaza ceva pana ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 eu comand de la chinezi diverse chestii de mult timp si nu am platit nici vama, tva si nu am arata nicio factura sau comanda printata. am depasit si 100 de dolari. poate asa o fi la mine la posta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Imi poate cineva recomanda si mie va rog pe cineva care poate veni la mine acasa sa imi sincronizeze niste carburatoare? multumesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Știe cineva vr-o vulcanizare moto pe lângă Deta? Am făcut pană pe la Livezile și am lăsat motorul acolo; vreau să cumpăr alt cauciuc (cel vechi are o tăietură nasoală) și să-l schimb prin zonă, să nu mă mai complic cu adusul motocicletei până la Timișoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Știe cineva vr-o vulcanizare moto pe lângă Deta? Am făcut pană pe la Livezile și am lăsat motorul acolo; vreau să cumpăr alt cauciuc (cel vechi are o tăietură nasoală) și să-l schimb prin zonă, să nu mă mai complic cu adusul motocicletei până la Timișoara. La Sag la Maxi Scuter cred ca-i cel mai aproape. Cum intrii-n Sag din spre Timisoara pe stanga e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 S-a mutat pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) Caut splint (cui de siguranta - click pt poza). Nu am gasit pe Resitei la magazine de feronerie... Aveti idee pe unde ar fi de gasit? Multumesc. Editat Iulie 27, 2013 de v1n3ri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Caut splint (cui de siguranta - click pt poza). Nu am gasit pe Resitei la magazine de feronerie... Aveti idee pe unde ar fi de gasit? Multumesc. La magazinul "Suruburi" de pe Dorobantilor sau daca ti-e mai aproape in Piata din Mehala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarpescu.vali Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Sa nu mai deschid un topic nou ... Rog un coleg motoretist sa ma ajute cu un CDI de EN500 (96') pentru o proba. Jeni a mea incepe s-o ia dracii (scutura) cand urca in ture. Am curatat carburatoarele, robinetul de benzina, am verificat bobinele si fisele. Cei drept bujiile sunt cam afumate. Voi incerca si un set nou de bujii. Iara daca aveti si alte idei va rog sa nu va sfiiti. Sporuri si vant din pupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skippa Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Unde as putea un kit de lant in timp record (pana vineri ) pt Kawasaki Er6N 07-08 . Am tot cautat nu are nimeni pe stoc , innebunesc pt ca vineri trebuie sa plec neaparat . Datimi un pm sau un telefon , sms in caz ca stiti . 0762709706 Andrei . Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Are cineva vreo casca dezafectata?, imi trebuie sistemul de inchidere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Sper ca ai stricat tu mecanismul. Daca ai cumparat-o asa inseamna ca a fost taiata de pe sistemele de blocaj instalate pe toate motocicletele. Asa casti (cu inchizatorul scurt taiat) NU SE CUMPARA indiferent de motiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Confirm ca a taiat chinga castii SALE in prezenta mea cu un cutit partas la masacrarea unei bucati de slana. Pot cere si un certificat legistic daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate