motor_bla Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Sablare timisoara stiti pe cineva ? undeva parca era un baiat ce vopsea in camp electro static dar nu mai gasesc topicul ma indruma careva mersi frumos .. cauta utilizatorul "giz" parolist si de comitet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 cauta utilizatorul "giz" parolist si de comitet Il recomand si eu pe Ghiz.. Lucreaza foarte bine! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Seara buna. Are cineva un set de telescoape de pe IJ? Mai precis,am nevoie de arcurile din telescoape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Este cineva care se ocupa cu scoaterea sitelor din tobe de esapament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Este cineva care se ocupa cu scoaterea sitelor din tobe de esapament? Da , se ocupa rugina . Trebuie doar rabdare . On topic : mergi cu toba la orice atelier de tinichigerie si sunt sigur ca vei rezolva problema . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Este cineva care se ocupa cu scoaterea sitelor din tobe de esapament? Ai nevoie de o bormasina si de o carota pt metal de dimensiunea finalei din toba. Mie operatiunea nu mi-a luat mai mult de 20 minute, chiar daca am facut-o pt prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladudel Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 (editat) Sunt din Timisoara , am 20 de ani implinititi, fara experienta anterioara de condus moto , doresc sa fac scoala pt a2 si nu gasesc pe cineva in jud Timis ! Ma poate ajuta cineva ? (repet , in jud. timis daca se poate ) Editat Februarie 10, 2014 de Vladudel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Sunt din Timisoara , am 20 de ani implinititi, fara experienta anterioara de condus moto , doresc sa fac scoala pt a2 si nu gasesc pe cineva in jud Timis ! Ma poate ajuta cineva ? (repet , in jud. timis daca se poate ) Salut . Uite cateva indicii : /index.php?/topic/693073-instructor-categoria-a-in-timisoara/ /index.php?/topic/699120-a-a2-timis/ Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Cine are in posesie Yamaha xt 660 z tenere 2008 sau mai noua prin Timisoara? Un numar de telefon va rog !! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Da , se ocupa rugina . Trebuie doar rabdare . On topic : mergi cu toba la orice atelier de tinichigerie si sunt sigur ca vei rezolva problema . Mersi mult Arthur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShMan Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Salut, Stie cineva de unde as putea inchiria o remorca moto in TM? Am nevoie pe w-end pt un transport moto din Buc. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ota Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 TOATE FELURILE DE REMORCI SE POT INCHIRIA DE LA 750 KG LA 2000 KILOGRAME INCLUSIV SLEPURI DE1500-2000 SI 2500 KG + TRACTARI DACA ESTE NEVOIE! TOATE FELURILE DE REMORCI SE POT INCHIRIA DE LA 750 KG LA 2000 KILOGRAME INCLUSIV SLEPURI DE1500-2000 SI 2500 KG + TRACTARI DACA ESTE NEVOIE! TEL 0745028879 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 (editat) Au pus bariere in parcarea subterana de la mall. Am intrebat daca trebuie platit si pentru motociclete/scutere si mi s-a raspuns ca nu. In plus, am studiat barierele de la intrare, este loc cam de un metru pe langa Acum nu stiu cat este de folositoare informatia, de obicei lumea merge cu mic cu mare la mall (deci cu automobil), eu am pus-o totusi. Editat Februarie 12, 2014 de bendix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Au pus bariere in parcarea subterana de la mall. Am intrebat daca trebuie platit si pentru motociclete/scutere si mi s-a raspuns ca nu. In plus, am studiat barierele de la intrare, este loc cam de un metru pe langa Acum nu stiu cat este de folositoare informatia, de obicei lumea merge cu mic cu mare la mall (deci cu automobil), eu am pus-o totusi. referitor la chestia asta, desi sunt convins ca proprietatea privata e sfanta si fiecare stabileste regulile in curte la el, cred ca gestul celor de la Mall Timisoara este o nesimtire crasa! sa-ti taxezi clientii la parcare intr-un centru comercial, clienti care vin oricum sa-ti lase bani acolo, e o chestie de un prost gust incalificabil. Prin comparatie in tarile din vest esti atentionat politicos ca ai o durata de parcare maxima de 2 ore daca esti clientul lor....fara bariere, taxe si alte porcarii din astea. Practic Iulius Mall Timisoara s-a prins ca orice ar face, toata gloata timisoarei vine oricum la ei, au reusit sa polarizeze tot orasul acolo, toti prostii dau navala, zi lumina....Stiu, unii vor argumenta ca se parca acolo toata ziua cu nesimtire, ca stateau unii la o cafea 5 ore si tineau locurile ocupate...bla, bla, bla. Marea majoritate a oamenilor care au treaba acolo isi rezolva problemele si cumparaturile si pleaca intr-un interval de timp rezonabil. Pe de alta parte cei de la Mall dau dovada de o ipocrizie crunta : pe de o parte s-au straduit sa aduca tot orasul acolo iar dupa ce au reusit se plang ca e haos in parcare. Mai sa fiu al dracului !! interesanta chestie! Cam atat am avut de spus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Parcheaza afara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Vineri pe la ora 14, inainte sa se introduca taxa la parcarea subterana, am dat o tura sanatoasa in parcarea exterioara sa gasesc loc de parcare. Bine ca am nimerit la un moment dat in locul din care pleca alta masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Salut . stie careva pe unde se face alezare cilindru in timisoara .. mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 In curte la fostul service Dinamo. Este o poarta in care intri in curte dinspre soseaua principala TM - Lugoj. Imediat ce intri' pe dreapta e o usa unde scrie rectificare arbori si alezari cilindri, si e pus si nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Salut, sunt pe cale sa imi cumpar alta motocicleta, si ca sa ma hotarasc mai usor as vrea sa vad cum ma simt pe un Marauder 800, Kawasaki VN800 si un Dragstar 650. Daca exista proprietari ai acestor motociclete care sunt dispusi sa ma ajute, le voi multumi (cu o bere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Stie cineva cu ce as putea taia niste suruburi din titan? Trebuie sa le scurtez 5 mm si am inteles ca panza de flex nu face fata. Suruburile sunt M10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Salut, sunt pe cale sa imi cumpar alta motocicleta, si ca sa ma hotarasc mai usor as vrea sa vad cum ma simt pe un Marauder 800, Kawasaki VN800 si un Dragstar 650. Daca exista proprietari ai acestor motociclete care sunt dispusi sa ma ajute, le voi multumi (cu o bere). Nimeni, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) incearca un VX800, mai ieftin si mai bun http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=551108 iti raman si vreo mie de euro pentru plimbari pe anul asta Nimeni, nimic? Editat Februarie 19, 2014 de dezamagitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Tentanta oferta, dar nu e genul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 incearca un VX800, mai ieftin si mai bun Poate motorul, dar bicicleta e un semi-dezastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manolau Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Cristi nu fi rau ca Sile vrea sa-si vanda troaca adica motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate