theos_ Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 (editat) Vandut Donez un cauciuc 190/55/17 Dunlop sportmax dot 1809 Este folosit ma intereseaza pe mine cauciucul. daca mai este valabil discutam pe p.m. merci Editat Iulie 14, 2013 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Donez un cauciuc spate,Dunlop gp d211,dot xx10, 190/55. Cauciucul e bun,uzura nu e mare,se mai poate circula lejer anul asta cu el pe strada. PM sau 0727.240.041 - Andrei Sper sa ajunga la cineva care chiar are nevoie de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) daca era SET ... cum suna tel Andrei ! Editat Iulie 15, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 probabil,dar nu mai am decat spatele. fata am dat-o imediat unui prieten care chiar avea nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Donez un cauciuc spate,Dunlop gp d211,dot xx10, 190/55. Cauciucul e bun,uzura nu e mare,se mai poate circula lejer anul asta cu el pe strada. PM sau 0727.240.041 - Andrei Sper sa ajunga la cineva care chiar are nevoie de el. Il doresc eu ! as face set cu el. Devilish inca nu a raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 daca il doresti si te ajuta,e al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) daca il doresti si te ajuta,e al tau. da, il doresc. acum am un batlax foarte uzat de care as vrea sa scap si, suna a tipar, acum am alte prioritati care nu ma lasa sa cumpar un cauciuc :| am incercat sa-ti trimit p.m. si nu am reusit. Editat Iulie 15, 2013 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 am mai sters acum din mesaje,ar trebuii sa pot primi mesaj acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 facem de Sf Maria o iesire @ Targu Secuiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 facem de Sf Maria o iesire @ Targu Secuiesc? cand pica,8 august? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 15 august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) din cate vad pica intr-o zi de joi,cam greu in timpul saptamanii dar in we 10-11 sau 17-18 eu sunt disponibil Editat Iulie 16, 2013 de saian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 nu se lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Pot sa vin cu scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) Veniti ,veniti o sa fim si noi (pr)in zona .Poate chiar pe circuit @Little wayne NU !Pune.ti anvelope decente ,scade presiunea in ele si vino cu gixxerul din dotare Editat Iulie 16, 2013 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 In caz ca se merge faceti va rog un topic separat sa poata fi urmarit mai usor si poate reusesc sa adun si cativa colegi din est sa venim incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Veniti ,veniti o sa fim si noi (pr)in zona .Poate chiar pe circuit @Little wayne NU !Pune.ti anvelope decente ,scade presiunea in ele si vino cu gixxerul din dotare Anul asta nu mai bag bani in gixxer,i-am cumparat un motor complect de k5(rezerva).Pe fata am un pilot power dot 2011,pe spate as fi vrut sa schimb 2 ct ul din 2009 dar nu am gasit un gp racer de spate,nou nu vreau. Se vand doar set sh alea ok si ce am gasit single sunt mult prea uzate pe laterale iar oamenii mai vor si bani pe ele.E mult mai safe 2 ct ul din 2009 decat mizeriile pe care se cer bani P.s ma mai gandesc...totusi poate va fac bucata.instalez un sistem haudio pe scuter sa Hasculte manele toti fratii mei si o sa ma iertati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Anul asta nu mai bag bani in gixxer,i-am cumparat un motor complect de k5(rezerva).Pe fata am un pilot power dot 2011,pe spate as fi vrut sa schimb 2 ct ul din 2009 dar nu am gasit un gp racer de spate,nou nu vreau. Se vand doar set sh alea ok si ce am gasit single sunt mult prea uzate pe laterale iar oamenii mai vor si bani pe ele.E mult mai safe 2 ct ul din 2009 decat mizeriile pe care se cer bani P.s ma mai gandesc...totusi poate va fac bucata.instalez un sistem haudio pe scuter sa Hasculte manele toti fratii mei si o sa ma iertati Baietu, somn usor in continuare. Cauciucurile alea din 2012 pe care le blamezi ca-0s prea scumpe second hand, au aderentza dubla fatza de opincile tale. Nu ai de unde sa stii asta, deoarece nu ai avut ocazia sa mergi pe circuit cu asa ceva. A fost un baiat din Iasi la Tg Secuiesc, pe spate aveau un BT R10 care nu mai avea martori pe el, si mergea chiar tare pt un incepator la circuit, fara sa fuga deloc spatele.Cu opincile tale, daca-ti iese o masina in fatza, te imprastii, si cred ca stii asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Nu ma iau ce gume folosesc altii, dar cand ii aud ca nu dau banii pe niste cauciucuri noi, inseamna ca nu le pasa de siguranta lor. Inteleg motor second, ca deh, nu toata lumea are bani de unu nou, dar macar bani ca s-o intretii cu consumabile noi. Asta este, d-asta sunt si atatea accidente, forja cat cuprinde si cand e de frana, pac lichid frana mierlit, pac placute la limita lor, pac cauciucuri ca ebonita, ca sa nu intru si in partea cu uleiurile si reviziile periodice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Baietu, somn usor in continuare. Cauciucurile alea din 2012 pe care le blamezi ca-0s prea scumpe second hand, au aderentza dubla fatza de opincile tale. Nu ai de unde sa stii asta, deoarece nu ai avut ocazia sa mergi pe circuit cu asa ceva. A fost un baiat din Iasi la Tg Secuiesc, pe spate aveau un BT R10 care nu mai avea martori pe el, si mergea chiar tare pt un incepator la circuit, fara sa fuga deloc spatele.Cu opincile tale, daca-ti iese o masina in fatza, te imprastii, si cred ca stii asta. Sa faca matale plici daca am eu opinci la mobra 1,le schimb in secunda 2 daca devin lemn....vroiam doar ceva mai moale 2 cre' sa si matale stii despre faptul ca o data ce se incretesc pe margine cauciucul e compromis...altfel de ce nu se mai foloseste pe circuit? lasa labageala cu caucioace distruse si le vindeti voi de bune la fraierici.ii danseaza unui amik spatele pe curbe intr un mare fel cu un gp racer plin incretituri pe laterale caucioacele mobrei au uzura 20%.Eu merg cu scuterul ,mobra o tin pentru doua iesiri pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Cauciucul s.a dat De vanzare Far - 100 lei ( are prinderi rupte si este zgariat) Monopost- 200lei Carena laterala stanga - 100 euro Carena laterala dreapta -100 euro Baghete carene - 150 lei amandoua Carena ram aer 150 lei amandoua sau 75 lei per bucata Codita rupta si zgariata la suprafata 300 lei Undertail 100 lei Aripa fata 200lei Grila 50 lei Oglinda cu semnal- 100lei cadru de bord cadou (este sudat ) pt cineva care are nevoie Carenele prezinta urme de uzura si are unele prinderi rupte . Preturile sunt negociabile in limita bunului simt 0756 227 035 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 as vrea eu suportul de carena de pe partea stanga daca nu are nimic rupt,nu am nevoie de cel de pe dreapta,un pret te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Sa faca matale plici daca am eu opinci la mobra 1,le schimb in secunda 2 daca devin lemn....vroiam doar ceva mai moale 2 cre' sa si matale stii despre faptul ca o data ce se incretesc pe margine cauciucul e compromis...altfel de ce nu se mai foloseste pe circuit? lasa labageala cu caucioace distruse si le vindeti voi de bune la fraierici.ii danseaza unui amik spatele pe curbe intr un mare fel cu un gp racer plin incretituri pe laterale caucioacele mobrei au uzura 20%.Eu merg cu scuterul ,mobra o tin pentru doua iesiri pe luna Sa spuna Saian cum "ii dansa" lui mobra de la cauciucurile mele. Si toate "incretiturile" tale imaginare, le-a dat jos, le-a "retezat" pe un asfalt foarte fin. De multe ori cauciucul danseaza si de la setarea suspensiei spate. Iti respect opiniile, dar te informez ca sint destui" fraieri" care sint mai informati ca tine, care au avut curiozitatea sa le testeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 nu am ce sa zic,trebuie incercat. vreau sa mentionez ca nici cu d211 urile vechi dot 2010 nu am avut vreodata surprize,iar astea noi "sh" au fost de nota 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Stie cineva daca se potriveste statorul de la 750 k1-k3 la 600 k1-k3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate