tin-tin Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) eu????!!!..ce sa mai comentez?!...nu-i destul?...ai ramas fara concubin!!...aaa...coechipier!!!...el acum isi face viata frumoasa in alt fel!!!...tot fericit,da' altfel!...i-au crescut niste aripioare...si...si..pluteste!!!...nu stii tu ce-i aia fericirea unei supe de pui,ignorantule!!! usb,zici?!...am eu 2 de la tel...dak te interes...ti-l dau si kado!!! ...iar cu carenele...ai sa mai stii pe unde sa te urci pe ea dupe ce le pui?!ti-au facut baietii niste sageti,ceva?!sau nu-s draguti cu tine,nici astia??? Editat Iunie 2, 2007 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 eu????!!!..ce sa mai comentez?!...nu-i destul?...ai ramas fara concubin!!...aaa...coechipier!!!...el acum isi face viata frumoasa in alt fel!!!...tot fericit,da' altfel!...i-au crescut niste aripioare...si...si..pluteste!!!...nu stii tu ce-i aia fericirea unei supe de pui,ignorantule!!! usb,zici?!...am eu 2 de la tel...dak te interes...ti-l dau si kado!!! ...iar cu carenele...ai sa mai stii pe unde sa te urci pe ea dupe ce le pui?!ti-au facut baietii niste sageti,ceva?!sau nu-s draguti cu tine,nici astia??? nu te preocupa am sa te chem sa le vezi montate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 prima data...( si ultima!!!) ...sunt serios...ma bucur ca ti-au venit,astept sa le vad! keep up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3iv3n Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) Salutare la toata lumea! Aveti careva sau cunoasteti pe cineva care are piesele astea? 1-Toba sport; 2-scarite fata; 3-scarite spate cu tot cu suporti; 4-cokpit+sa spate; Toate acestea sunt pt suzuki GSX-R 600 S-RAD model 1999. Daca este cineva sa lase mesaj. Multam' ... Editat Iunie 4, 2007 de r3iv3n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 buna .tocmai mi_am luat un lant race pro si ma sunat omu sa ma intrebe ce roti dintate vreau??? eu am comandat un chit complet 520 dar se pare ca...... deci ,ce roti dintate vreau???? in fata intre 14 si 17 si pe spate intre 42 si 48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 r3iv3n daca ai bani sa imi spui mie. ca sunt scarite scumpe. si sunt si ieftine/ lafel si tobele. etc etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Salut Vreau sa-mi cumpar si eu un Gsxr 750 zilele astea si as avea nevoie sa ma ajutati si pe mine cu ceva info legate de fiabilitatea motorului, care sunt problemele, etc. moto pe care l-am gasit s-l vreau este din 98 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 sunt foarte bune motoarele.... e suzuki. MODIFIC LA CERERE: DIN SRAD IN K1 K3-K4. FULL CARENE, CODITA. TOT. MAI RAMANE DOAR REZERVORUL NEMODIFICAT. PLUS PAINT JOB LA DORINTA PLUS AEROGRAF PROFESIONAL. DEOSEBIT. RELATII PRIVAT. SAU VEDEM NOI. SERIOZITATE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Salutare la toata lumea! Aveti careva sau cunoasteti pe cineva care are piesele astea? 1-Toba sport; 2-scarite fata; 3-scarite spate cu tot cu suporti; 4-cokpit+sa spate; Toate acestea sunt pt suzuki GSX-R 600 S-RAD model 1999. Daca este cineva sa lase mesaj. Multam' ... uite un site cu tot felu de accesori sport pt majoritatea speederelor, poti sa comanzi de acolo, te costa apron 30 E taxa postala ..... da click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 uite un site cu tot felu de accesori sport pt majoritatea speederelor, poti sa comanzi de acolo, te costa apron 30 E taxa postala ..... da click aici beton ,dar intra putin pe www.hardracing.com, si ai sa vezi acelasi preturi poate putin mai bunicele si in dolari nu in euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BUI13 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Salut Vreau sa-mi cumpar si eu un Gsxr 750 zilele astea si as avea nevoie sa ma ajutati si pe mine cu ceva info legate de fiabilitatea motorului, care sunt problemele, etc. moto pe care l-am gasit s-l vreau este din 98 multumesc E foarte fiabila. Am un prieten care are si de 2 ani nu are nici o problema. Si pe mine ma bate gandul, dar la unul mai nou. Inca nu am auzit de vre-un Suzuki, cu probleme mari, sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Salut Vreau sa-mi cumpar si eu un Gsxr 750 zilele astea si as avea nevoie sa ma ajutati si pe mine cu ceva info legate de fiabilitatea motorului, care sunt problemele, etc. moto pe care l-am gasit s-l vreau este din 98 multumesc il aduc din italia 3250 euro sau 3000 si il aduci tu gsx r 2000,2001an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 il aduc din italia 3250 euro sau 3000 si il aduci tu gsx r 2000,2001an bun pret si sincer ma tenteaza dar prefer sa vad ce cumpar daca ai ceva deja in tara vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 stie cineva ce lugime are gsxr750 din 98? tre sa-l incarc intr-un papuc cu patru locuri si vreau sa tai niste blani pe dimensiune sa-l car multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 stie cineva ce lugime are gsxr750 din 98? tre sa-l incarc intr-un papuc cu patru locuri si vreau sa tai niste blani pe dimensiune sa-l car ce sa tai ? blani?fratica dar de unde il iei si unde il duci? de ce nu te sui pe el pana acasa eu pe a mea asa am aduso din italia anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 din pacate pt mine nu cred ca am experienta necesara sa stau 800 km calare pe motor dupa ce am sa merg toata noaptea cu masina plus costurile sunt ceva mai mici. poate peste o vreme si dupa ceva km am sa capat mai mult curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani Motorishtu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 SALUTARI TUTUROR POSESORILOR DE GIXERE!!! Am si eu nevoie de ajutorul vostru... Azi am observat ca unul dintre telescoapele din fata (gsxr 600, 2002) pierde ulei, pe partea de sus, deci pe langa tija! daca stie careva ce trebuie sa fac, cat ulei sa pun, daca trebuie sa schimb semeringurile, rog sa raspunda in orice mod, raspuns aici, mail, pm, yahoo messenger, orice sfat e binevenit. Motorul este in Timisoara, e cineva dispus sa-mi dea o mana de ajutor? Respecte si strada buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 SALUTARI TUTUROR POSESORILOR DE GIXERE!!! Am si eu nevoie de ajutorul vostru... Azi am observat ca unul dintre telescoapele din fata (gsxr 600, 2002) pierde ulei, pe partea de sus, deci pe langa tija! daca stie careva ce trebuie sa fac, cat ulei sa pun, daca trebuie sa schimb semeringurile, rog sa raspunda in orice mod, raspuns aici, mail, pm, yahoo messenger, orice sfat e binevenit. Motorul este in Timisoara, e cineva dispus sa-mi dea o mana de ajutor? Respecte si strada buna tuturor! eu sunt de langa tm la 14 km si am un suzuki de 600 din 2002.f_ispas ii id meu de mess ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 SALUTARI TUTUROR POSESORILOR DE GIXERE!!! Am si eu nevoie de ajutorul vostru... Azi am observat ca unul dintre telescoapele din fata (gsxr 600, 2002) pierde ulei, pe partea de sus, deci pe langa tija! daca stie careva ce trebuie sa fac, cat ulei sa pun, daca trebuie sa schimb semeringurile, rog sa raspunda in orice mod, raspuns aici, mail, pm, yahoo messenger, orice sfat e binevenit. Motorul este in Timisoara, e cineva dispus sa-mi dea o mana de ajutor? Respecte si strada buna tuturor! Din Pacate am si eu aceeasi problema. Intrebarea mea ar fi daca ar fi mai bine ptr moto sa nu o mai scot pana nu remediez defectiunea. Mica scurgere a aparut dupa o groapa mai nasoala(nu pierde ulei stand pe loc si nici nu am mai observat scurgeri pana la sfarsitu zilei). Poate sa ma sfatuiasca cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Salutare Din pct de vedere al design-ului exista diferente inntre gixerul 600 din 98,99 si cel din 2000? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Salutare Din pct de vedere al design-ului exista diferente inntre gixerul 600 din 98,99 si cel din 2000? Multam. Stiam ca anul 2000 a insemnat schimbarea de generatie la gsxr. A fost introdus modelul cu farul triunghiular.Dar depinde de luna la care te referi ,caci in 2000 exista si modelul 98-99 si noul model.Asta din cate stiu eu ,sper sa nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 Stiam ca anul 2000 a insemnat schimbarea de generatie la gsxr. A fost introdus modelul cu farul triunghiular.Dar depinde de luna la care te referi ,caci in 2000 exista si modelul 98-99 si noul model.Asta din cate stiu eu ,sper sa nu ma insel Eu stiam ca in 2000 s-a schimbat numai GSX-R-ul de 750 si a aparut modelul de 1000, iar in 2001 au modificat si modelul de 600...poate ma insel... GSX-R de 600 intre anul 1996-1999(poate si 2000,daca am drepate) este identic...ca si design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Salutare Din pct de vedere al design-ului exista diferente inntre gixerul 600 din 98,99 si cel din 2000? Multam. Intre gsxru de 600 din 98,99 si 2000 nu exista diferente d.p.d.v.al designului.incepand cu 2001 se schimba modelu si arata tot asa pana in 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Gata Cumparat GSXR750 din 98, ca prima impresie un motor mult mi manevrabil decat fzr-ul 1000 pe care l-am avut insa un pic mai lent si mai instabil la viteza mare (probabil nu sunt eu obisnuit cu motorul) si acum intrebari: ce fel de ulei credeti ca este potrivit pt acest motor in principiu unul sintetic (proprietarul a zis nu Motul) oglinda dreapta originala unde gasesc? are cineva acum nu-mi vin multe lucruri in minte dar daca cineva cosidera ca mai sunt lucruri pe care ar trebui sa le stiu va rog sa-mi dati de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani Motorishtu Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 need help pls! nu are nimeni semeringuri de furca pt un Gixxer de 600 din 2002? scuze ca nu caut pe topicul de service, dar eu cred ca aici unde sunt toti gixxeristi imposibil sa nu aibe cineva (contracost bineinteles) sau macar sa-mi zica de unde sa le cumpar... respecte tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate